سلام بچه ها.
يه 95 هست ميخوام ابديت كنم. تو سايت نوكيا چك كردم گفت ورژن جديد 21 برا اين بروداكت كد اومده. نوكيا سافتوار ابديتور هم نصب كردمووقتي ميرم توش ميگه برا اين گوشي ابديته جديد نيومده. مشكل از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:11::11:
Printable View
سلام بچه ها.
يه 95 هست ميخوام ابديت كنم. تو سايت نوكيا چك كردم گفت ورژن جديد 21 برا اين بروداكت كد اومده. نوكيا سافتوار ابديتور هم نصب كردمووقتي ميرم توش ميگه برا اين گوشي ابديته جديد نيومده. مشكل از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:11::11:
با سلام به همه دوستان
یه ان 95 معمولی گرفتیم ولی باید روزی 2 تا 3 بار شارژ بشه. مشکل چیه و چطوری باید اونو حل کرد؟
دوست عزیز به این کلوپ مراجعه کن...مشکلت حل میشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...
برنامه آ÷دیت ر نوکیا رو یه بار پاک کن و دوباره نصبش کن ... مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست من همه N95 ها این جوری هستند و مشکل شارژ دارن ولی دیگه نه روزی 3 بار !!!نقل قول:
منظور آكتور اين تاپيك هستش.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
یه ان 95 معمولی گرفتیم ولی باید روزی 2 تا 3 بار شارژ بشه. مشکل چیه و چطوری باید اونو حل کرد؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205&page=15
احسان جان خوب منم همینو دادم دیگه...
فهميدم آكتور جان.اتفاقا از و پست شما كپي كردم.يكم شما تو نقل قولت اينور اونور زده بودي درست مشخص نبود.دوستمون هم كه تازه وارد بود گفتم مشكل نداشته باشه.
مخلصتم
سلام بچه ها.این مطالبو توو قسمت درخواست نرم افزار هم مطرح کردم ولی مثل اینکه کسی زیاد اونجا نمیره گفتم اینجا هم بگم...
DivX Player برای گوشی های دارای سیستم عامل S60v3 می خواستم(همون 8گیگ خودم)فقط خواهشا لینک های دانلودی که می دین از GSMAria نباشه چون اونجا رو قبلا امتحان کردم و کار نمی کنه ؛ یعنی کار می کنه ولی رجیستر نیست...من ریجستر شدش رو می خوام.خیلی ممنون میشم!
اگه ميشه لطف كنين فايل 68 مگي ورژن 21.0.016 رو يه جا آپلود كنين (يكپارچه)
يه جا بجز رپيدشير مثل دفعه قبل تو ورژن 20.0.015
خيلي ممنون ميشم اگه يكي لطف كنه و اين كار رو بكنه
نقل قول:
مرسی سامان جان از این که وقت گذاشتی و جواب دادی (-: ولی نشد!!! راه دیگه ای بلد نیستی؟؟
کسی طرز کار با "اوپرا مینی" بلد هست؟
برنامه رو از این آدرس دانلود کن مشکلت حل میشهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/417613/
خواهش میکنم ولی بارها چه برای خودم و چه برای دوستانم این مشکل پیش اومده بود که با این روش درست شد ...نقل قول:
فايل به اين حجيمي رو كي ميتونه آپ كنه.البته ما دايالاپي هانقل قول:
فايل 68 مگي ورژن 21.0.016 رو يه جا آپلود كنين
شما برو تو انجمن نوكيا سرچ كن.تاپيك مربوط به آپ گريد گوشي ها
یه سوال بی ربط به تاپیک. ببخشید!
من n -gageرو نصب کردم. قبلیه پاک شد. و اینی که الان تو منو هست به رنگ ابی هست.
چطور می تونم بازی بریزم توش؟ وقتی به شبکه وصل میشه تو قسمت showroom بازی هارو میاره با حجم های بالا! وقتی دانلود میزنم و یه بازی 2 مگی رو میگیرم می گه فایل خراب است.وقتی دانلود تو پی سی رو میزنم یه لینک به ایمیلم میفرسته . رو اون که میرم یه فایل با حجم 500 کیلو دانلود میشه.با فرمت xxx.eng.exe حالا با این فایل چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!
یه سوالی هم دارم از دوستان ان گیج باز...من یه بازی کامل ان گیج رو به ترتیب پوشه هاش کپی کردم توو مموری گوشیم ، فایل های سیستم و لیبز و چه می دونم تا آخرش...حالا چطوری و از کجای گوشی بازی رو بیارم بالا؟؟؟
اون قبلیه که پاک کردی تبلیغاتیش بود.آبیه اصله!نقل قول:
بازی ها رو که از سایت می گیری اول یه فایل 500 کیلوبایتی میاد.بعد موبایل رو وصل می کنی به کامپیوتر و خود اون فایل رو اجرا می کنی تا بازیه اصلی رو رو گوشیت دانلود کنه.:20:
خیلی ممنون مجتبی جان. گوشی رو تو چه حالتی وصل کنم به کامی؟ به اینترنت هم متصل باشم(چه سوالی!!!)
تو سایت انگیگ برم؟
طرز کار با "اوپرا مینی "ورژن 4.1 رو بلدید؟
اخه ارور میده!
گوشی رو در حالت pc suite باید وصل کنید.به اینترنت هم باید وصل باشید.تو سایت هم لازم نیست برید.خود اون فایل 500 کیلوبایتی همه کارارو می کنه.
من با اپرا 4.1 کار نکردم چون هنوز بتا هست و به طبع مشکلات زیادی داره.فعلا با ورژن 4 کار کن.
یه نیم نگاهی هم به این پست:19:!!!نقل قول:
البته اگه به حالت مس استوریج هم گوشیت وصل باشه
بازم بازی های ان گیج رو دانلود می کنه
و همچنین روی پی سی هم همین طور
نقل قول:
مرسی علی جان. اینکارارو کردم. فیفا 08 رو از اینترنت گرفتم (2.6مگ) و انتقال دادم به گوشی. وقتی از تو فایل منیجر روش کلیک میکنم. وارد برنامهی انگیگ میشه. و مینوسه : اماده شدن برای نصب:
بعد از چند لحظه میگه : فایل خراب است:
با خود گوشی با ایرانسل هم این فیفا رو گرفتم ولی باز هم گفت خراب است. یه بازی دیگه هم گرفتم همین جوری شد. مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.:11:
بنام خدا
سلام عليکم
من به توصیه بعضی ازدوستان این کلوپ،product codeگوشی n95معمولی
رااز0534856به0534860تغييرداده وبعداقدام به آپديت گوشی ازفريم ور12به 21کردم
ليکن هم اکنون بالعکس گذشته{که بدون هيچگونه برنامه ای ميتوانستم فايلهای
متنی(txt( فارسی رادرگوشی ببينم }گوشی قادربه بازکردن اين قبيل فايلها نيست وپیغام {پشتیبانی نشده است} رامیدهد وبرای بهبودوضع نرم افزار OfficeSuite 4.0راهم نصب کردم ولی نتیجه قابل قبولی نگرفتم چون اين برنامه ازچپ به راست مينويسدبعنوان مثال کلمه [برنامه] را[همانرب] می نويسد.حالا سؤال اينست که:
1-آيااين وضع درنتيجه تغييرproduct codeبوده است.
2-راهي غیرازفلش وآپدیت مجدد برای اصلاح مشکل وجوددارد؟
برای پاسخگوئی بیش ازدیگران،ازژنرالهای این کلوپ (پروفشنالها)وبویژه آنانیکه
پیشنهاد تغییرproduct codeرابه کاربران این کلوپ داده اند انتظاربیشتری هست.
باتشکر%
سلام.
قراره يكي از دوستاي نزديكم همين زودي بره بانه.
ميخوام بهش بگم ----h برام بياره.
به نظرتون چه طوره؟
اقا من از دوستم ----h رو پرسیدم...
گفت خیلی کمه...گفت اگه گیر بیاد رو 60 تومانه...ولی گفتم اگه گیر اوردی بگیر...
وقتی استفاده از --- معمول شه تو بازار ایران هم به وفور یافت خواهد شد.اگه یه تاپیک جدا در موردش زده بشه بهتره.
من قبلا در مورد ----h تایپیک زدم...
بیاین به این ادرس....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223428&page
ببین امیلاتور ان گیجی که نصب کردینقل قول:
ورژنش قدیمی نباشه
از خود سایت دانلود کن از نو نصب کن
ایشالا درست میشه
نقل قول:
باز هم ممنون. ورجنش 1.01 هست. تا حالا چند بار پاک کردم ولی درست نشد.
شما چه طور بازی ریختین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فیفا 08 رو امتحان نکردم
ولی 4 تا بازی ماهیگیری
سیستم راش
آسفالت و اون بازی فکری رو با دانلود فایل اگزه ان گیج
و دانلود فایل اصلی بازی روی گوشیم اجرا کردم
البته امیلاتور آسفالت و اون بازی فکری جدیدتر بود از اجرا کننده سیستم راش و ماهیگیری
و مجبور شدم
از نو از سایت دانلود کنم
من هم فیفا رو با جدیدترین ورژن کلاینت که از سایت نوکیا گرفتم اجرا کردم.
دوستان به اين تاپيك هم سري بزنين
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223428&page
salam be hame
yeki az dustan lotf konan raje be in barkod ye tozi hati bedan.bebakhshid ke khareji taip kardam.
باركد ريدر ديگه عزيزم.
بار كدها يا همون مستطيل هاي عمودي شكل در كنار هم به رنگ هاي سياه كه روي اكثر اجناس هستن حتي رو پفك و چيپس تا قوطي مادر برد.
شما وارد برنامه barcod reader ميشي و درپوش لنز دوربينتو باز ميكني و دوربين رو با يه فاصله نسبتا نزديك به طوري كه باركد ها دقيقا مابين 2خط قرمز قرار بگيرن و اندكي گوشي رو به اي جال نگه ميداري تا گوشي بتونه اون روبخونه بعد از خواندن باركد يه شماره يا ايميل يا ادرسي به شما خواهد داد.اگه گوشيت فارسي داره زبان گوشي رو كامل به فارسي عوض كن و از قسمت كمك help ميتوني طريقه استفادشو كامل ياد بگيري اگه گفته هاي من گنگ بود
دوستان من یک مشکلی دارم وقتی من گوشیم را یک ساعت به حالت خودش می گذارم وقتی گوشی باز می کنم خط انتنش صفر شده واصلا هیج جا رو نمی گیره وباید گوشی خاموش کنم دوباره خط انتن پر میشه لطفا کمک کنید
اقا مشکل من دو تا شد وقتی گوشی روشن می کنم SIM card register failed می ده دوباره خاموش وروشن میکنم درست میشه دوستان اگر می تونید کمک کنید چرا هی fail می ده دوباره درست می شه
شما اول اينارو انجام بده بعدش:
سيم كات ديگه اي بنداز رو گوشيت
سيمكارتتو رو گوشي ديگه اي بنداز
حالت انتخاب شبكه رو دستي كن
اگه سيم ايرانسل روشه اين كارا عاديه منم با ايرانسل همين مشكل رو دارم رو گوشي ديگه البته ولي 95 اينطور نميكنه
گوشي رو كي و از كجا خريدي؟
.
.
.
اقا روی manual گذاشتم چند گزینه امد IR_TCI انتخاب کردم no access می ده سیم کارتم دایمی است همه کار هایی که گفتی کردم سیم کارتم سالم است
گوشی 3روزه خریدم
گوشی را یک بار فرمت کن.نقل قول:
انشاءالله درست میشه.
کد فرمت:کد:*#7370#
نه عزيزم فرمت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني وقتي سيم ديگه اي هم ميزاري روش همينطوري ميشه؟؟؟؟
خب اگه 3 روزه خريدي فردا حتما ببر به فروشنش نشون بده.
روزهاي اول و دوم اينطوري نميكرد؟