image گرفتم و از رو اون نصب كردمنقل قول:
Printable View
image گرفتم و از رو اون نصب كردمنقل قول:
مرسي كه توجه كرديننقل قول:
اينكارو كردم و ارور قبلي ديگه نيومد، يك ارور ديگه تو مايههاي رجيستري داد :19: ولي بازم مربوط به همين فايل بود. يعني فكر كنم تنها كپي كردن اون تو system 32 كافي نباشه بلكه يه كاراي ديگه تو رجيستري يا يه جاي ديگه بايد انجام بشه
لطفاً كمك كنيد:11:
نقل قول:با این تفاصیل موضوع داره عجیب غریب میشه!:46:نقل قول:
شما با همون DirectX نصبیتون (نه وصله پینه ای!) بازیه دیگه ای رو که تقریبا مشخصاتش با همین بازی باشی رو هم امتحان کردید؟!
اگه اونم همین مشکل رو داشته باشه باز میشه یه چیزی گفت و لی با این تفاضیل و در نظر گرفتنه اینکه این ارور مخصوصه فایل دایرکت اکس هست دیگه راهی به فکرم نمیرسه!
شاید بقیه دوستان راهکاری داشته باشن...:10:
چقدرم توجه میکنن :19:نقل قول:
نقل قول:والا من کانتر باز نیستم و زیاد بهش علاقه ندارم!:13:نقل قول:
اگه راهکاری چیزی میدونستم دریغ نمیکردم ولی دوستان کانتر باز هم زیادن حتما کمک میکنن!
از این ارور ها معمولا زیاد دیده میشه و به چیزایه زیادی هم سخت افزاری هم نرم افزاری بستگی داره دقیق نمیشه گفت به کجا مربوط میشه!:10:
با سلام
من بازی Splinter Cell 3:Chaos Theory رو خریدم و نصب کردم.
ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم بازی اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ؟
دلیلش چیه؟
من زياد متوجه مشكل شما نشدم .نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم که امیدوارم بهم نخندین چون خیلی دیر شده
راستش من یک سال پیش پرنس ایرونی 3 رو گرفتم بالاخره نتونستم بازیش کنم چون
نتونستم نصبش کنم هر چی دیگه به فکرم رسید انجام دادم حتی خطا هم نمیداد
تموم موارد و تیک میزد و میگفت هیچ مشکلی نداری ولی اخرسر که میخاستم راش بندارم
خطا میداد این خطا بود use safe mode ? حالا بازم میخام با کمک شما دوباره روش کار کنم
کارت گرافیکم radeon 9200 128 mb 512 ram cpu 1.4 خلاصه مشکلی از نظر من نداره
خاهشا کمکم کنید
ولي وقتي پيغام Safe Mode ميده بايد No بزني .
براي اين بازي CPU شما خيلي پايينه .
خوب شما ميخواهيد وارد كدوم مپ بشيد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام وارد مپ کانتر بشم این ارور رو میده
اگه خودتون مپ اضافه ريختيد ، حتما مپ كامل نيست .
خوب شما پيغام ارور رو بزار . بايد بفهمم چي ميگه تا بتونم كمك كنم يا نه ؟نقل قول:
مرسي كه توجه كردين
اينكارو كردم و ارور قبلي ديگه نيومد، يك ارور ديگه تو مايههاي رجيستري داد ولي بازم مربوط به همين فايل بود. يعني فكر كنم تنها كپي كردن اون تو system 32 كافي نباشه بلكه يه كاراي ديگه تو رجيستري يا يه جاي ديگه بايد انجام بشه
لطفاً كمك كنيد
چند تا مشكل ميتونه وجود داشته باشه .نقل قول:
با سلام
من بازی Splinter Cell 3:Chaos Theory رو خریدم و نصب کردم.
ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم بازی اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ؟
دلیلش چیه؟
- بازي كامل نصب نشده . يعني در حين نصب بازي ارور داده و شما Ignore زدي .
- سيستم شما اين بازي رو نميكشه و خيلي مشكلات ديگه .
دوست عزيز شما كه نميدوني مشكل از كجاست پس لطفا پست الكي نزنيد . ( منظورم توهين و يا اهانت نبود . فقط براي حفظ نظم تاپيك گفتم )نقل قول:
والا من کانتر باز نیستم و زیاد بهش علاقه ندارم!
اگه راهکاری چیزی میدونستم دریغ نمیکردم ولی دوستان کانتر باز هم زیادن حتما کمک میکنن!
از این ارور ها معمولا زیاد دیده میشه و به چیزایه زیادی هم سخت افزاری هم نرم افزاری بستگی داره دقیق نمیشه گفت به کجا مربوط میشه!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^
دوستاني كه مشكلشون رو مطرح ميكنند لطفا يه چند ساعتي صبر كنيد و اگه باز هم جوابي نديد پست الكي نزنيد .
من به يه دلايلي نميتونم زياد بيام اينترنت . به همين دليل ممكنه زياد به مشكلات جواب ندم .
من بازی جدید tomb raider را نصب کردم
ولی موقع نصب اشتباهی تاریخ سیستم من عقب بود 2005/6/15
و وبعد از نصب وقتی بازی رو اجرا میکنم این error رو میده
.کد:Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
و وقتی yes میزنم هیچ اتفاقی نمیافته
حتی تاریخو درست هم کردم
دوباره هم نصب کردم و رجیستری شو پاک هم کردم درست نمیشه
البته این بازی قبلا رو سیستم من اجرا میشد ولی ویندوزو عوض کردم و این مشکلات که گفتم پیش اومد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
پست اشتباهي شد لطفا پاكش كنيد
شما يه بار ويندوزتون رو عوض كنيد درست ميشه .نقل قول:
البته دقت كنيد كه قبل از نصب ويندوز تاريخ سيستم رو درست بزنيد . اگر اين كار رو نكنيد دوباره همون مشكل پيش مياد .
نه همون du_dust2
پس بازي كامل نصب نشده . اشكال از بازي هست . براي اطمينان بيشتر شما اين بازي رو روي يه سيستم ديگه امتحان كن و خبرش رو به ما بده .نقل قول:
نه همون du_dust2
یعنی چی ؟
من کامل نصبیدم
[QUOTE]من اینکار رو کردم اما افاده نکرد :41:نقل قول:
lمن directx كه نصب كردم نسخه كاملش بود كه خودم دانلود كردم (حدود 50 مگ) . بازي ديگهاي هم امتحان نكردهام.نقل قول:
اگه بخوايم ايراد از سختافزار بگيريم، كارت گرافيك گزينه اوله؟
ببين دوست عزيز ويندوز ويستا هنوز خوب جا نيوفتاده . يعني بيشتر بازي ها و برنامه ها باهاش مشكل دارند .نقل قول:
من اینکار رو کردم اما افاده نکرد
شما يه بار اين بازي رو روي يك ويندوز Xp امتحان كن . اگه باز هم همينطوري بود پس Cd خرابه .
دوست عزيز من نگفتم شما بازي رو كامل نصب نكردي . گفتم بازي كامل نيست . يعني اشكال از Cd بازي هستش .نقل قول:
یعنی چی ؟
من کامل نصبیدم
سلام دوستان عزیز من یه مدت مشکلی واسم پیش اومده میخواستم اگه میشه بهم کمک کنید
من یه مدت پیش dvd نیدفور اسپید کربن رو خریدم و نصب کردم سرعت کم بود ولی میتونستم بازی کنم و
مشکلی نداشت ولی بعد از مدتی بازی رو پاک کردم و حالا که میخوام نصب کنم نیمشه و بعد از اینکه نصب
بازی شروع میشه و سریال رو وارد میکنم یه پیغام میده که عکسشو گذاشتم تا ببینید لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
ورژن جدید DirectX رو از روی دی وی دی یکی از بازیهاتون نصب کنید
مشکلتون حل میشه
شاید هم حل نشه چون این Error مزخرف پدر منو در اورد هم برا Godfather هم برا NFS Carbon اکه حل نشد بگو تا برات توضیح بدم.
ببخشيد ميشه لينك مستقيم دايركت ايكس رو بزاريد ؟نقل قول:
شاید هم حل نشه چون این Error مزخرف پدر منو در اورد هم برا Godfather هم برا NFS Carbon اکه حل نشد بگو تا برات توضیح بدم.
دوست عزيز راه حل درست همونه كه امين گفتند .نقل قول:
راستي آقا امين اين رو هم بخونيد :
من يه چند وقتي هست كه اينترنتم دچار مشكل شده . يعني خودم يكمي مشكل دارم .
اگه يه وقتي ديديد فعاليتم كم شده فكر نكنيد سرد شدم . به خاطر اينترنت هستش .
خلاصه از همه ي دوستان عزيز معذرت ميخوام .
بازي the sims2 رو كه مي شناسيد؟ لطفا در اينصورت براي من پيغام بگذاريد...
البته شرمنده من به سختي اين جا رو پيدا مي كنم
سلام دوست عزیز.
ورودتون به این سایت رو به شما تبریک میگم.
منظورتون رو متوجه نشدم لطفا واضحتر توضیح بدین.
اگه شما یه نگاه به اون error کرده باشید لینک مستقیم دریافت دایرکت ایکس رو داخلش در انتهای متن نوشته.نقل قول:
سلام
کسی سریال نامبر NBA Live 2004 رو داره بده به من؟
مرسی
سلام دوست عزیز ورودتون رو به این سایت رو به شما تبریک میگم.نقل قول:
شما باید درخواست سریال نامبر رو در انجمن کرک و سریال مطرح کنی تا جوابت رو بگیری.
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی اگه بری تو AutoRun کربن چک Direct X صفر نوشته؟برای بعضی سیستم ها اگر 2 باره نصب کنی دیگه جواب نمی ده.
سلام دوست عزیز.
به رجیستری ویندوز برو و هرچی کلید به اسم Ea میبینی پاک کن.
اگه پاک نشد از رجیستری کلینرها استفاده کن.
بعد اول دایرکت ایکسی که روی دی وی دیه یا آخرین نسخه ی دایرکت ایکس رو نصب کن، بعد اینستالر رور اجرا کن.
دستتون درد نکنه حل شد ولی یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که بازی evil4 رو صب کردم و اجرا میشه سرعتش خیلی کمه و نمیشه بازی کرد رم کامپیوترم 256 هست و کمه ولی میخواستم بدونم نمیشه کار دیگری کرد.
جناب eagle eye مشکلم حل نشد در ضمن من سرعت اینترنتم کمه و حجم اون فایلی که مسیرشو تو پیغام خطا گفته خیلی زیاده و نمیتونم دانلود کنم مشکل اینجاست چرا قبلا اجرا میشد ولی الان اجرا نمیشه
کلا با سیستمها پایین خوب جواب نمیده اما میتونی:نقل قول:
دستتون درد نکنه حل شد ولی یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که بازی evil4 رو صب کردم و اجرا میشه سرعتش خیلی کمه و نمیشه بازی کرد رم کامپیوترم 256 هست و کمه ولی میخواستم بدونم نمیشه کار دیگری کرد.
1- رزولوشن رو پایین بیاری.
2- Anti Aliasing رو از طریق تنظیمات کارت گرافیک غیر فعال کنی.
دوست من تو DVD برو روی Setup.exe رایت کلیک کن برو تو Properties بعد تو Compability بزار روی Windows 2000 بعد OK.اگه نشد برو توی فولدر Direct X توی DVD یا CD خود بازی یا جدید ترین بازی که گرفتی این 2تا فایلDSETUP.dll DSETUP32.dll را از توی فولدر Direct X داخل CD یا DVD بازی کپی کن توی فولدرنقل قول:
C:\Windows\system32
سلام.اگه زحمتی نیست طریقه نصب بازی Dirt رو بگید.از شرکت wetgame گرفتم.ممنون
با سلام به همه ي دوستان . اميدوارم حال همگي خوب باشه .
دوست عزيز طريقه ي نصب نداره .نقل قول:
سلام.اگه زحمتی نیست طریقه نصب بازی Dirt رو بگید.از شرکت wetgame گرفتم.ممنون
شما اول Setup رو ميزني و بعد هي Next ميزني تا برسي به مرحله اي كه آدرس نصب ميخواد .
هر درايوري كه صلاح ميدوني رو انتخاب ميكني و دوباره Next تا نصب بشه .
************************************************** *******************************
ايول چشم عقاب . خوب ميتوني اينجا رو اداره كني ها .
مرسی ممنون Oracle جان کاری نمی کنم شما لطف دارین:46:
دوستانه سخت کوش خسته نباشید:20:
فقط بعضی بازی ها رو که فایله Inestall اشون رو تو ایران و بعضی کم خردان درست کردن فقط تویه درایوه C نصب میشه و توی درایو های دیگه نصب نمیشه
کسی راهکاری داره بایس نصب کردن توی درایو های دیگه؟ چند تا DVD گرفتم مونده رو دستم حوصاله پس دادنشون هم ندارم:13:
ممنون:10:
دوستانه سخت کوش خسته نباشید:20:
فقط بعضی بازی ها رو که فایله Inestall اشون رو تو ایران و بعضی کم خردان درست کردن فقط تویه درایوه C نصب میشه و توی درایو های دیگه نصب نمیشه
کسی راهکاری داره بابته نصب کردن توی درایو های دیگه؟ چند تا DVD گرفتم مونده رو دستم حوصاله پس دادنشون هم ندارم:13:
ممنون:10:
اولا من چنين بازي نديدم .نقل قول:
دوستانه سخت کوش خسته نباشید
کسی راهکاری داره بایس نصب کردن توی درایو های دیگه؟ چند تا DVD گرفتم مونده رو دستم حوصاله پس دادنشون هم ندارم
ممنون
دوما اگه اينطوري هست كه ميگي فكر نكنم راه حلي وجود داشته باشه .
شايد هم بتوني وقتي نصب كردي كپي كني توي يه درايو ديگه .
سلام.من دی وی دی بازی
half life 2 episode one
را تهیه کردم.بازی خیلی ساده نصب میشه و هیچ کرک و چیز دیگه ای هم نداره
اما موقع اجرا ارور
Send Error Dont send
میده
سیستمم هم قویه
بازی مال تکین هست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
ببخشيد من فايلهاي Dll رو از كجا ميتونم دانلود كنم ؟