بالاخره اینترنت وصل شد (4 شنبه عصر ) مال بقیه چطور؟
بالاخره اینترنت وصل شد (4 شنبه عصر ) مال بقیه چطور؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دقیقا
منم چند رووزی نبودم بچه ها از دستم راحت بودند یه چند روزی
من دوباره برگشتم
خبر بد برای همه:cool:
این چند روزه چیییا شده خبر جالبی نیست؟؟؟
قدر این اینترنت مفتی رو باید دونست !!!
کد *130# (ستاره 130 مربع) رو بزنید ، انگار یه اتفاق هایی افتاده !!!!
راست
ميگه
چي
هست
يکي
معني
کنه
ما
بي
سوادها
هم
بفهميم
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟;)
منم اومده بودم که همینو بگم.نقل قول:
اونی که توی اس ام اس نوشته، هزینه ماه گذشته است ولی اونی که توی کنترل حساب نوشته، کل هزینه ماه گذشته تا الانه.نقل قول:
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟
سلام دوستان بالاخره منم 1 ایرانسل اعتباری گرفتم...البته فعلاسیم کارتو مخابراتمو نفروختم...تا ببینیم چی میشه...
1 چند تا سوال دارم ...ممنون میشم راهنماییم کنید...
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
به دیونه جونم اومد به جمع ما....نقل قول:
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
اون مساله در دسترس نبودن خوب بعضی وقتا پیش میاد... اگه تو تهران هستید که هنوز خیلی جاها به طور کامل پوشش داده نشده!!!
اینترنت خیلی جالبه بدون تنظیمات کار میکنه!!!! تنظیمات ام ام اس را هم بری تو خود سایت میتونی به طور کامل پیدا کنید!!
کافیه فقط یه Access Point بسازی تمام تنظیماتش درست مثل GPRS هستش که انجام میدی (برو تو setting>Connection>Access Point بعد ببین که برای اینترنت چه تنظیماتی شده برای ام ام اس هم دقیقا همون تنظیمات را انجام بده)
فقط یه فرق داره اونم اینه که HomePage را باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی!! (راستی تنظیمات قسمت Option>Advanced setting را هم یادت باشه دقیقا تنظیم کنی)
همین دیگه اگه بازم نتونستی بفرستی یا دریافت کنی کافیه یه دیوار پیدا کنی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی کردم منظور اینه که از بدشانسیت هستش که ممکنه هنوز به طور کامل پوشش داده نشده برای منطقه شما)
و نکته آخرش اینه که بله تمام هدایا دقیقا مثل هم میمونه و هیچ فرقی باهم ندارن به جز موردهای 4 و 5 (200 دقیقه مکالمه رایگان برای دائمی و 5000 شارژ رایگان برای اعتباری) ولی ایکاش زودتر میگرفتی که این دو مورد 4 و 5 هم شامل حال شما میشد!
برو خوش باش
راستی شاید اون 1 -2 اس ام اس همون تنظیمات اینترنت و ام ام اس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو یه نگاهی بکن دقیقا باید اون اس ام اس هارو Save کنی دیگه خودش خود به خود تنظیم میشه!!! دیگه هیچ کاری نیازی نداری انجام بدی
Unknown USSD operation code
يكي ميشه بگه اين يعني چيييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟