سلام..آقا نظرتون راجع به w650 چیه؟نقل قول:
اندروید نداره مهم نیست..کیفیت تصویرش خوبه؟
Printable View
سلام..آقا نظرتون راجع به w650 چیه؟نقل قول:
اندروید نداره مهم نیست..کیفیت تصویرش خوبه؟
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
این موضوع چقدر صحت داره و اینکه این تی وی ساخت کدوم کشوره؟
ممنون از همتون
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
این موضوع چقدر صحت داره و اینکه این تی وی ساخت کدوم کشوره؟
ممنون از همتون
واقعا به نظر خودت این حرف ک@س شر نیست؟نقل قول:
اصل اصله اتفاقا خود کره میزنه.
نمایندگی واسه اینکه مدلای قدیمی خودشو قالب کنه این حرفارو میزنه
دوست عزیز با استناد به Rtings تلویزیونهای led الجی (ونه OLED) کلا از کیفیت پایینتری نسبت به سامسونگ و سونی برخوردارند.البته تاکید میکنم در مقایسه با این دو برند!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اشاره میکنه در مورد پنلهای IPS که الجی بیشتر ین استفاده رو تو محصولاتش داره پنلهای IPS سونی بهتره.البته شایدم سونی از پنلهای الجی استفاده کنه ولی پارامترهای پردازش تصویریش قویتره.
بزرگترین حسن محصولات الجی زاویه دید بهتره.که اونم به نظر من اول باید تصویر بی زاویه خوب باشه بعد تو با زاویه!پس اگه تصویر خوب نیست زاویه دید بهتر خیلی کم فایده هست!
خوب چرا همون w800 رو که دوستمون پیشنهاد میکنه نمیگیری ؟فقط یکم گرونتره بجاش سه بعدی داره.نقل قول:
با سلام به دوستاننقل قول:
بطور خلاصه جهت راهنمایی عرض میکنم تلویزیون من هم مشکل داشت و به خاطر اینکه گارانتی بانه ای داشتم.. یک بار مین برد رو فرستادم بانه جهت تعمیر که نتونستن و بار دوم فرستادم تهران پیش یه گروه متخصص مورد اطمینان خودشون که باز هم نتیجه ای نگرفتن البته همین کار فلش و بکاپ هم از برد سالم انجام شده بود که در آخر بعد از 4 ماه پیگیری که فایده ای نداشت خودم مبلغی حدود 200 تومن هزینه کردم و با کلی آشنا و رابطه تونستم از گارانتی استفاده کنم و یه برد سالم از تلویزیون های آسیب دیده بانه ای برام فرستادن.
دوست عزيز اگر ايراد تلويزيون فقط در اثر استفاده از رسيور داخلى پيش اومده كه همه دوستان اعلام كردند ايراد نرم افزارى هست
و دليل نميشه چون نميتونن ايرادش رو پيدا كنن و تعمير كنن برد رو بصورت كامل تعويض و مرجوع ميكنن به شركت الجى براى تعمير و اونجا خيلى راحت ايراد رو برطرف ميكنن
والا 800 هزار فرقشونه..نقل قول:
البته من تو نمایندگی تصویرشونو دیدم.. w800 خیلی عالی بود..
سلام. کیفیت تصویر مناسبی داره.من دوسش دارم.البته اینکه هوشمند نیست برای من قابل قبول نیست ولی برای کسانی که هوشمندی و روشنایی زیاد تصویر مهم نیست گزینه ی مناسبیه.کلا چیز خاصی نیست!!! یعنی آش دهن سوزی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره خیلی چراغ خاموش فروش خوبی داره........!نقل قول:
این موردی هم که برام اومده بخاطر این بود که پنلش شکست!.وگرنه من تابحال برام تعمیری این مدل نیومده.w800 اومده بود 2 تا(اندرویدش پریده بود از بس انگولکش کردن) یا اینکه از رسیورش استفاده کردن و خیلی زودمین بردش سوخت! ولی این مدل کم آزاره.