نقل قول:
والا زمانی که ما رفته بودیم چین تفاوت قیمتی آنچنان نبود
اما در مورد رجیستر کردن و مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
والا زمانی که ما رفته بودیم چین تفاوت قیمتی آنچنان نبود
اما در مورد رجیستر کردن و مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شما رو دوست دارم:40:نقل قول:
عزیزم دل به دل راه داره.
ببین دوست عزیزی که بین این دو تا گوشی موندی خیلی راهت بهت بگم
هر دو این گوشی ها خوبن و کمتر هم دست مردم میبینی (شاید به دلیل قیمت بالا باشه) n80 دارای دوربین بهتر Lcd با کیفیت تر و صدای سه بعدی میباشد ولی در مقابل n91 دارای 4 گیگ حافظه .هندزفری خوب ورژن سیمبین بالاتر(هنگ بیشترنسبت به n80 ) و طراحی مقاوم تری است
كلا n80 بعد n91 ?
در مورد 5700 هم توضيح ندادين
ممنون
من خودم هم نمیتونم بین این دو گوشی انتخاب قاطعی کنم ولی اگه من بودم n80 رو میگرفتم.نقل قول:
5700 حالا ها وارد ایران نمیشه فعلا دورش رو خط بکش تازه اگرم بیاد پایه قیمتش بالای 1 تومانه.
نبودم چند روز ولی به قیمت های عجیبی رسیدم و شرمنده چون بازم کمک می خوام.
E900 سریال چنج 165 هزار تومان
D900 سریال چنج 245 هزار تومان
خوب دوستان بنابراین هر چی فکر می کنم می بینم E900 برای من بهتره ولی یک موضوع برام هنوز مشخص نشده و اونم این که چرا موقع شارژ Lcd اون روشن می مونه و آیا راهی داره که خاموش بشه ؟
و این که می گن گوشی های سامسونگ سریال چنج اگر قطع بشه از طرف مخابرات دردسرش زیاده دلیلشم نمی دونم ولی کلا فروشنده ها با سامسونگ زیاد حال نمی کردن به خاطره سریالاش .... خلاصه کسی هست یک نقد از E900 داشته باشه که معایب و مزایاش را بشه در آورد ........هزاران بار ممنونم ......
----- خلاصه بررسی فارسی ( نقد گوشی) سامسونگ E900 رو کسی داره ؟
نقل قول:
این حرفا همش بهونه است. هیچ فرقی نداره. اونایی این حرفا رو می زنن که از گوشی ها سر در نمیارن. مثلاً طرف خودش فقط بلده سریال نوکیا و سونی اریکسون رو چنج کنه، این حرف رو راجع به همه گوشی های دیگه می زنه که سریالش دردسر داره!!!
نگران اینش نباش و خیالت راحت.
مزایا و معایب رو یکی از بچه ها نوشته بود. نقد آنچنانی برای این گوشی من ندیدم ولی برای دی900 یه نقد خوب دارم (که احتمالاً دیده باشی) با عنوان گوشی رژیمی سامسونگ
صفحه نمایش هم مثل اینکه تو شارژ همیشه روشنه ولی فکر می کنی این مشکل بزرگیه؟
نقل قول:
هزاران بار ممنون
ولی عقلا لن صفحه نمایش روشن یعنی استفاده کردن از انرژی و بالارفتن استهلاک دستگاه و باتری ....
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه صفحه نمایشو خاموش کرد یا زنگ و ویبره رو با هم گذاشت؟ نرم افزاری - آبدیتی ؟!
در ضمن D820 به نظر شما بهتره یا E900 ؟ و چرا بجز ظاهر و دوربین فرق دیگه ای هم دارند؟ و صرف با کدومه؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال من خراب این گوشی شدم حداقل از K750 بینهایت سرتره !
خب من از بین این گوشی ها ئی900 رو انتخاب می کنم. مشکل نصب برنامه نداره و کلاً به صرفه تر هست.
ویبره و زنگ رو مطمئنی که با هم نداره؟؟؟ فکر کنم اون قضیه از دی600 به بعد حل شده.
آپدیت و این چیزا اگه باشه، خیلی راحت می تونی ببری پارس قائم تا برات آپدیت کنن. ولی فکر کنم سیستم این گوشی کلاً اینطوریه.
ضمناً توی یه فروم خارجی خونده بودم که اگه در این گوشی رو باز بزارید (اسلاید بالا باشه) نورش کم میشه ولی من که این گوشی رو نداشتم که امتحان کنم و از دوستان هم کسی نگفته که چه اتفاقی می افته.
نگران استهلاک هم نباش. اونقدری نیست که به گوشی ضربه بزنه.
با این جمله آخر هم خودت رو تو بد دردسری انداختی. الان طرفدارای متعصب سونی هزار جور حرف می زنن. ولی قبل از اینکه هر حرفی بزنن، باید بگم که سلیقه ها فرق داره.
به سلیقهء هم احترام بگذاریم.
به نظر من فقط 6630 . . . . همه کار میشه کرد (فقط صداش متوسطه ).
همه كار مثلا چي ....؟!:13:نقل قول:
6630 تو زمان خودش همه كاره بود الانم هست ولي الان گوشي هاي كاملتر از 6630 اومدن:46: