مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟
از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟
Printable View
مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟
از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟
بالای ۱ مگابیت شبها رایگانه و برای سرویسهای پایینتر باید ماهس ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. فقط توجه کنید که در ۸۰-۹۰ درصد مواقع نمیتونید یشتر از ۳۰-۳۵ گیگ در ماه دانلود داشته باشد.نقل قول:
فعلا همیچین قراری نیست.
اگه نهایتا ۴۰ گیگ دانلود میکنید به نطرم میرسه که مشکلی نداشته باشید (حداقل تا ۳۵ گیگشو میتونید بگیری. حتی ممکنه ماه یا ماههای اول تا ۴۵ هم برسه.).نقل قول:
اون قسمت حرفاش که مربوط به میزان دانلود هرشب بود رو موافقم ولی خیلی بعید میدونم بشه ۶۰ گیگ در ماه گرفت. (یکی دو ماه اول استثناست چون هنوز الگوی مصرفتون شناسایی نشده.)
تعویض اسپلیتر درخواست نمیخواد. قیمتش حدودا ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومنه و خودتون میتونید تعویضش کنید. معمولا تاثیری نداره مگر اینکه اسپلیتر قبلیتون خراب شده باشه.نقل قول:
اما پارس انلاین میگه همه اپراتورها از 10 اذر قراره دانلود شبانشون کنسل بشه و طرح سراسریه.نقل قول:
کسی نظری نداره ییکی ی جیزی بگه خب :دینقل قول:
راستی این کم شدن سرعتمو کشف کردمش محدود شدم ولی با این تفاوت که قبلا اول سرعت خارجی کم میشد ولی داخلی بالا میموند و درصورت ادامه کلا محدود میشدی رو8 کیلو ماکزیمم ولی الان جفتشو با هم محدود ممیکنن اول نصف میشه بعدش میاد رو 16 بعدش ادامه بدی میشی زیر خط دایال اپ :دی
تو روح این شاتل زرنگ :دی
من چون لینوکس استفاده میکنم برای آپدیت و اینا سرعت تک کانکشن برام مهمه اوایل خوب بود ولی 2 هفته ای هست که خراب شده !نقل قول:
تعویض اسپلیتر موجود در ام دی اف مخابرات !
کسی انجام داده ؟ چقدر موثره؟
به فرض مثال اگه سرعت بالا باشه میشه این 35 گیگ رو پشت هم دانلود کرد؟ و محدود نشد؟ یا حتما باید تقسیم کرد بین شبهای متوالی... و یک سوال دیگه...نقل قول:
بطور مثال من الان 35 گیگ دانلود کردم و رسیدم به اخر هفته اگه این اخر هفته همینجور دانلود کنم و نهایتا محدود بشم ایا با تمدید کردن حتما این محدودیت رفع میشه؟ کلا اگه محدود بشیم مثلا بعد از 3 4 روز دانلود نکردن ایا وضعیت درست میشه؟ واقعا تنها گزینه من همین شاتل هست....اینم نشه نمیدونم چکار کنم:n35:
رفیق من... پارس همین الانش هم شبانه رو نمیخواد برداره ... یک سومش رو پای مشتری میخواد حساب کنه.... و با پارس مقایسه نکنید شبانه شاتل رو... با پارس در بدترین وضعیتها میشد ماهی 150 تا 500 گیگ! دانلود کرد...نقل قول:
شاتل از خیلی وقت پیش این کارارو کرده و چند سالی از بقیه شرکتا تو این موضوع جلوتره....
سلام دوستان
سرعت دانلود ART 1 , ART 2 در روز و شب چقدر هست ؟؟
ممنون
۱- ببین آخه سرعت اونقدری نیست که بشه به صورت متوالی ۳۵ گیگ رو بگیری. حتما به شب دوم و سوم میکشه و تجربهی خودم اینجوری بوده که اگه بین شبهای مختلف تقسیمش نکنی نمیتونی درست و حسابی دانلود کنی و دور از جون کوفت میشه دانلود آدم. نمی دونم دلیلیش چیه ولی مثلا اگه بتونی توی یه هفته ۱۰ گیگ بگیری، تمیتونی همین حجم رو توی ۳ روز بگیری و محدود میشی.نقل قول:
۲- نه. همیشه اینجوری نیست. اگه سیستم شما رو به عنوان پرمصرف شناسایی کنه خیلی روی شما حساس میشه. البته ۳۵ گیگ پرمصرف نیست. (لب مرزه)
۳- برای خودم بیشتر از ۱۰ روز نشده تا حالا. البته من تا حالا بیشتر از ۳۵ گیگ نگرفتم. ولی بچه های همینجا هم بودن که حدود یک ماه محدود بودن.
*** کلا محدود کردن شاتل خیلی فرمول پیچیده ای داره ***
اره درست میگی...ممنون از اطلاعات دقیقت... میترسم از محدودیت خیلی میترسم و ادمی نیستم که کفش اهنی داشته باشم هی شرکت عوض کنم.. فعلا از پارس دستور تخلیه دادم اما هیچ جارو پیدا نمیکنم الان داشتم با کارشناس پشتیبانیشون صحبت میکردم این یکی میگفت اگه 2 گیگ دانلود کنی 3 شب نباید دانلود کنی...!!!!!نقل قول: