شاید باطری ساعته سیستمت خابیدهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
شاید باطری ساعته سیستمت خابیدهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
این رو ترجمه کنید ببینیم چی میگه:
RELOADED activa gatooo!!! o skydroww porfa!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمعنم درجا کرکش میاد...همراه با خود بازی
آخه جالب اینجاست درمورد کرک فیفا15 هم خیلی از دوستان حرف شما رو میزدن ...نقل قول:
ما که رفتیم ساعت 12 بیام
دوستان کی گفته ساعت 12 میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوشحالم همه منتظر بازی هستند
ولی 19 ساعت تا اومدن بازی مونده
به سایت pes-patch برید
زمان دقیق رو زده
به احتمال زیاد جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن توی آمازون امریکا زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pro Evolution Soccer 2015 [Online Game Code]
by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rated: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | DRM: Steam
Price: $39.99 Pre-order Price Guarantee. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
This item will be available on November 13, 2014 at 12:00 AM (US/Pacific)
Pre-order now! Sold by Amazon Digital Services, Inc. Additional taxes may apply. By placing your order, you agree to our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Game and software downloads are non-returnable and non-refundable after purchase.
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Access your content the minute it comes out.
You will receive an e-mail when this item is available. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Platform: PC Download
توی آمازون فرانسه هم زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2015 : Pro Evolution Soccer
de [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Plate-forme: Windows 8 / 7 / XP
| Classé: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prix conseillé : EUR 44,99 Prix : EUR 34,23 Livraison à EUR 0,01 sur les livres et gratuite dès EUR 25 d'achats sur tout autre article [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Économisez : EUR 10,76 (24%) Tous les prix incluent la TVA Précommande garantie au plus bas prix ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Cet article paraîtra le 13 novembre 2014.
Commandez-le dès aujourd'hui.
Expédié et vendu par Amazon. Emballage cadeau disponible.
Livraison garantie le jour de la sortie ?
L'option "Livraison garantie le jour de la sortie" est proposée vers la plupart des adresses situées en France metropolitaine et à Monaco. Connectez-vous pour vérifier si vous pouvez en bénéficier. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی اونطور که مشخصه 13 نوامبر زده برای خرید فعال میشه.
من که گفته بودم برا فیفا 15 بدجور ترول میشیم :دی که شدیمنقل قول:
من فیفا رو ۲ روز پیش خریدم از این ۱۰ تومنی ها
شانس آوردم که نرفتم لایسنس اختصاصی بخرم وگرنه بدجور پشیمون میشدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاملا درست میگی.من نمیدونستم با ساعت سیستم تنظیم میشه.ساعتم حدود 9 صبح بود اونموقع:n26::n02:نقل قول:
شما ساعت سیستمت مشکل اساسی داره