تبریک عرض میکنم:n02: نوستالوژی 90 ما هم تکرار شد ... قهرمانی آلمان با اون پیراهن منحصر به فرد و اشکهای مارادونا که احتمالا نوستالوژیک ترین رویدادهای ما دهه 60ی ها باشه... دور از جون بچه های انجمن خداییش بچه های امروز رو که میبینم میفهمم اون موقع ماها خیلی پایه فوتبال بودیم... بچه که بودم از همه میپرسیدم طرفدار آلمانی یا آرژانتین؟! اگه میگفت آرژانتینی به چشم عراقی های فیلم های دفاع مقدس بهشون نگاه میکردم:n09: وای که چقدر زود زمان زود میگذره :n27: ... به خدا انگار همین دیشب بود که داشتم فینال جام ملت های اروپای 1996 رو میدیدم:n14: بابام خفن طرفدار چک بود (به خاطر برد به قول خودش ناجوانمردانه آلمان از کرواسی!!) وقتی پنالتی چک گل شد میگفت مربی آلمان رو نگاه مرده از ترس ... یک هو دیدیم یک جوون رعنا وایساده کنار زمین... همونی که همتون میشناسینش!!... گفت هیجی نمیشه ... دقایقی بعد تور دروازه چک بود که به لرزه در اودمد! و بابام اساسی حالش گرفته شد:n10: آخ گل دوم رو که زد چه حالی کردم و کلی نگاه بابام کردم:n02: ...
برام جالبه که آلمان الان هم پرطرفدارترین ایرانه. جوون هایی که نوستالوژی 1990 رو ندارن. ولی باید بگم این تیم هم مثل همون تیم 90 واقعا عالی بود... امیدوارم همتون با این خاطره خوش حال کنین...
پیامم برای بچه های آرژانتینی اینه که زندگی جریان داره ... و برای دوستان آلمانی هم این که تانک های آلمانی مقصد بعدیش باید مسکو باشه:n02::n02::n02: