بايد زيرنويس رو تکه تکه کنيد.
Printable View
بايد زيرنويس رو تکه تکه کنيد.
يك سوال كوچك
ميشه براي دي وي دي زير نويس هاي srt sub را گذاشت ؟
اصلا مي شه زير نويس گذاشت؟
سلامنقل قول:
خب خطهای مورد نظر رو انتخاب کنید (هر چند تا هست)
اگه جدا از هم هستن باید از Ctrl استفاده کنید
اگه پشت سر هم هستن از دکمه Shift کیبورد
بعدش ایجاد تاخیر زمانی فقط برای زیرنویس های انتخاب شده
امين آقا به ما هم كمك كن و جواب ما را هم بده
مرسي امين جاننقل قول:
كارم راه افتاد
يه سؤال داشتم كه مطمئن هستم قبلاً پرسيده شده چون آموزش اون رو يه بار ديده بودم ولي الآن كه نياز دارم هرچي مي گردم پيدا نمي كنم!!! به هر حال شرمنده.
مي خواستم زيرنويسي كه فرمت آن sub/idx هست رو زمانش رو تنظيم كنم و save كنم.خواهشاً با برنامه Subtitle Workshop كه يه راه داشت به كلي عكس تبديل مي شد و... رو نگيد طبق آموزش كردم ولي نشد. اگه جز اين راهي نيست با برنامه اي نمي شه همون موقع پخش اين كار رو كرد؟ (در مورد DVD صحبت مي كنم نه avi)
با BS Playe هم كردم ولي فقط براي avi مي شه. (براي DVD با اين برنامه فقط str ميشه راستي ورژن جديد داده خواستين بگين لينكشو بدم 2.23) با kmplayer چي مي شه؟
ولي من يادمه تو همين سايت آقاي Admin يه تاپيك درباره تاخير داشت كه يه بخشي از اون مربوط به همين بود. من كه پيدا نكردم شما پيدا كردين لطفاً بهم بدين.
با Shift Vobsub می تونی اینکارو بکنی تایپیکشو برات گذاشتمنقل قول:
آموزش+دانلود
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1439770&postcount=76
نقل قول:
عزيز دستت درد نكه ولي نشد مي دوني چرا؟ چون زيرنويس من sub/idx هست و 4 زيرنويس را در خود دارد اولي انگليسي و 3تاي بعد فارسي. اين برنامه فقط اولي رو دست كاري كرد (يعني انگليسي) و بقيه رو به طور كلي از فايل حذف كرد يعني من فقط يه زيرنويس انگليسي داشتم. راه ديگه اي سراغ نداري؟
سيامک جان با Jet Audio ميشه زمان رو دست کاري کرد منتها راهي براي سيو کردنش سراغ ندارم.
نقل قول:
مرسي سعيد جون حل شد. دستت درد نكنه.
ولي يه راه يكي بگه كه بشه سيو كرد خيلي بهتر مي شه.
هرچي ميكشم از دست sub/idx هست.