شما بازی و اینا هم باهاش میکردید یا فقط استفاده معمولی؟نقل قول:
شما بازی و اینا هم باهاش میکردید یا فقط استفاده معمولی؟نقل قول:
دوست من این میزان شارژ به این صورت چیکار کنم بیاد؟نقل قول:
در ضمن با زدن دکمه سمت چپ مدیا پلیر باز میشه نه کنسول..
من بازی هم کردم باهاش کارهای مثل اتوکد و اینا هم طولانی مدت انجام دادمنقل قول:
باور کن باتری من بعد 2 سال و 2 ماه 90 درصد سالم بود
تو محیط مک 6 ساعت تو محیط ویندوز 5 ساعت بعد 2 سال کار کردن و 250 سیکل استفاده ازباتری کار میکرد
اصلا من تعجب میکنم مگه میشه اینقدر به باتری صدمه بزنه و شرکتی مثل اپل همه رو غیر قابل جدا شدن بسازه
تازه اونطور که من دیدم n550jv باریکترو زیباتر از n46jv هست(اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن).واقعا فک میکنین که صفحه غیر لمسی 500 ارزونتره؟؟!!اگه بشه که عالیه.ولی من بعید میدونمنقل قول:
همون موقع که این پست رو زدین من آل دیجیتال رفته بودم حضوری .نقل قول:
رفتم سفارش بدم ، زنگ زد تهران ، بعدش بهم گفت قیمت شده 3850000 میخوای یا نه ؟ گفتم چرا اینجوری ... گفت تعداد کم هست و قیمتارو بردن بالا 1 روزه ... گفت دیجی کالا هم واسه همین برداشته و قیمتارو فردا پس فردا بالا میزنن .
اونایی که 3770000 خریدن حالشو ببرن .
ما که فعلا 3850000 از ال دیجیتال 1 ساعت پیش خریدم و فردا پس فردا گفت بیا مغازه بهت بدمش .
آقا شانس ما نداریم همینه تا رفتم بخرم قیمت رفت بالا موجودی همه زدن تمام ...
اینا دیدن لپتاپ فروش کرده میخوان قیمتو ببرن بالا .
من از دیجی کالا سفارش دادم 3.800.000نقل قول:
هر کاری کردم نتونستم سری قبلی که آیپدم رو از آل دیجیتال سفارش دادم و اون وضعش بود رو فراموش کنم
انگار با آیپده فوتبال بازی کرده بودن
به هر حال گفتم 30 تومن رو میدم حداقل خیالم راحت باشه
تا ببنیم دیجی کالا چطوره کارش
البته من کرمانم و حضوری میرم ال دیجیتال این مشکلات کمتره .نقل قول:
شما میری ال دیجیتال لپتاپ رو نداره ، زنگ میزنه تهران ...
شما اینترنتی هم که میخری اونا از تهران برات میفرستن و کلا کاری به خود فروشگاه ال دیجیتال نداره که کرمانه .
بسته بندی از تهران میاد دم خونت ، نه بسته بندی ال دیجیتال .
جالب بود برام .
30 تومن بالاتره ولی 34 تومن هم پک نرم افزاری (30DVD) گردو رو هم داره.نقل قول:
داداش این عکس مربوط به ریویویی میشه که Win8 رو لپتاپ اوریجینال نصب بوده. لپتاپ من فردا یا پس فردا حداکثر میرسه. جواب دقیقتر رو اون موقع میتونم بهت بدم.نقل قول:
البته این یکی هم وین 8 64 بیتی داره و هم بلوری واسه همین اینقدر گرون شدهنقل قول: