من با MF8 هیچ لگی ندارم شما بعد از نصب رام فکتوری ریست هم کردی؟نقل قول:
من همچنین با برنامه سیستم تیونر یکسری برنامه هارو از تو استارت آپ برداشتم چون نیازی به لودشون موقع بوت نبود.
Printable View
من با MF8 هیچ لگی ندارم شما بعد از نصب رام فکتوری ریست هم کردی؟نقل قول:
من همچنین با برنامه سیستم تیونر یکسری برنامه هارو از تو استارت آپ برداشتم چون نیازی به لودشون موقع بوت نبود.
من نصب کردم اما گوشی بیشتر داغ میشه و لگ هم داره .نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما باید برنامه های اجرایی رو هم کنترل و مدیریت کنید.:11:
برا من چنین مشکلی نداره، فقط زمانی داغ میشه که لود سی پی یو بالا باشه مثلا تو بازی آسفالت7نقل قول:
همین الان با خود گوشی به MG1 آپدیت کردم و خیلی عالی داره کار میکنه.
دوستان!نقل قول:
من نمی دونم این رام ایران چه باگی داره که ما باید رام هند نصب کنیم؟
بنده رام ایران رو نصبیدم اصلا هیچ مشکلی هم باهاش نیست نه لگ داره نه هیچ کاملا هم روون داره کار میکنه.
گرم شدنش هم در حد معقول قابل قبوله.
متاسفانه سامسونگ به رام ایران توجهی نداره تا حالا چندین آپدیت برا روسیه و هند منتشر کرده اما خبری از آپدیت رام ایران نیست.نقل قول:
۲تا باگ رام ایران:
تو بروزر فایل دانلود بشه نوتیفیکیشن اش هر چند دقیقه دوباره ظاهر میشه، روش هم کلیک کنی نمیره تو فایل.
زمانی که از پلی استور برنامه داره دانلود میشه اگه بیای بیرون و رو نوتیفیکیشن اش کلیک کنی هیچ اتفاقی نمیفته درصورتی که باید بره تو صفحه برنامش.
همچنین تو آپدیت جدید کرنل گوشی بهبود یافته و مدیریت سی پی یو بهتر شده از یکطرف باعث میشه الکی به A15 سوییچ نشه و گوشی کمتر داغ کنه و از طرف دیگه زمان لود درست به A15 سوییچ میکنه، تو تست Antutu کاملا مشخصه تو رام ایران بعضی تست ها رو A7 انجام میشد که باعث میشد امتیاز کم بده به گوشی.
این گوشی اگه کرنل اش تو مدیریت سی پی یو درست عمل کنه مصرف باطریش از i9505 هم کمتر میشه بخاطر داشتن یک سی پی یو کم مصرف جداگانه A7
آقا بهترین کرنل واسه این گوشی چیه؟مخصوصا واسه مصرف باتری؟
لینک دانلود+آموزشش
کرنل استوک خود سامسونگ، شما رام xwubmg1 نصب کن که آخرین تغییرات رو بهمراه داره.نقل قول:
بچه ها یه رام واسه پایین بردن dpi برای S4 نیومده؟
من رو نوت با 240dpi کار میکردم این الان ایکوناش خیلی بزرگ میاد به نظرم :/
منم دقیقا دنبالشم ولی ندیدم.تو نوت رامهای jrlly bean همچین امکانی داشتننقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta