بنده هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم. هم با tapatalk هم با سایر مرورگر ها. پاسخ ارسال می شه ولی تو لودینگ می مونه بعد ارور می ده.نقل قول:
فکر کردم اول مشکل از وایرلسه
Printable View
بنده هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم. هم با tapatalk هم با سایر مرورگر ها. پاسخ ارسال می شه ولی تو لودینگ می مونه بعد ارور می ده.نقل قول:
فکر کردم اول مشکل از وایرلسه
سلام
سالیان پیش انجمن در پایین صفحه یک گزینه داشت به اسم پرش ، که باهاش میشد بسرعت به یک انجمن دلخواه پرید ، خیلی وقته نیست یا من نمیدونم کجاست ، راهنمایی کنید لطفا ....
سلام دوستان
من تعداد پستام از 200 تا بیشتر شده ولی هنوز برای زدن پست نیاز به تایید مدیران دارم!!!!!!!!
چیکار باید کرد که دیگه نیاز به تایید نباشه؟!!!!!!
درود دوست عزیزنقل قول:
شما قبلا بن شده بودید و این یوزر جدیدی هست که ساختین ؟
اگه اره فکر میکنم به این دلیل هست که محدودید . تو تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون رو به مدیران منتقل کنید تا بهتون جواب بدن .
موفق باشید :n16:
سلام
در مورد Tapatalk منم این مشکل رو دارم، این موضوع رو پیگیری میکنم.
بله، زمانی که سیستم انجمن رو ارتقاء دادیم، پایین سمت چپ "دسترسی سریع"نقل قول:
وجود داشت که کمی بعد غیر فعال شد و در حال حاضر این امکان وجود نداره... :)
با تشکر مهران...
سلام بر دوستان ، ميخواستم يه كمكي بهم بكنيد .من با برنامه netbeans و آپاچي سرور و برنامه xampp دارم php كار ميكنم ، در صفحه اول يه جدول درست كردم كردم كه مانند ليست هستش كه تعداد رو در روبروش كاربر وارد ميكنه ميخوام اين داده ها رو در صفحه ديگري استفاده كنم ، مثلا جمعشون كنم ، برنامشو نوشتم وقتي اجرا ميكنم و داده ها رو وارد ميكنم به صفحه بعد ميره ولي جمع نميكنه ، نميدونم چطور در صفحه دو م اين داده ها را از صفحه اول بگيرم ، اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم خيلي نياز دارم،پيشاپيش از دوستان تشكر ميكنم.
-بله...نقل قول:
-تو تالار پیگیری مشکلات اعلام کردم ولی هیچ کس جواب درست نمیده و همه میگن محدودیت ها اتوماتیک میره و نمیگن که باید چیکار کنیم تا محدودیتا بره!!!!!!!
مشکل با تاپاتاک هنوز هست و رفع نشده.
Sent from my LG-V500
بله درسته ولی وقتی اون پیام خطا رو میده شما دکمه بک گوشی رو بزنید میبینید که ارسال شده .. یعنی ارسال میشه ولی ارور هم میدهنقل قول:
:n18:
کاربران فعال رو چه کسانی انتخاب میکنم؟