خوب اگه من رفتم برات می پرسم .تا چقذر راضی هستی .تمیزه ؟ سالم . وسایلش کامله.
Printable View
خوب اگه من رفتم برات می پرسم .تا چقذر راضی هستی .تمیزه ؟ سالم . وسایلش کامله.
اول از همه GPS داشته باشه
دوم دوربین 2 به بالا
سوم قیمت مناسب
قیمت HTC-p3300 یا HTC-p3600 الان چنده؟
به نظر شما گوشیه خوبیه؟
خوبی های N73 نسبت به P3600:نقل قول:
دوربین بهتر
ال سی دی بهتر
صدای بهتر
راحت تر گیر میاد
حالا خوبی های P3600
داشتن GPS
مانیتور بزرگتر با قابلیت لمسی بودن
حافظه بیشتر
پاکت پی سی بودن
داشتن WLAN
انتخوا بش با خودتونه ولی باید بدونید که چه استفاده ای از گوشی می خواید داشته باشید مثلاًاگه با کامپیوتر زیاد کار میکنید پاکت پی سی ولی اگه بخواید راحت باشید و زیاد تو کارهای کامپیوتر وارد نیستید اسمارت فون برای شما مناسب تره:20:
آقا من این ویندوز موبایل 6 امتحان کردم نصب نشد .پنجره داس تا یه جای رفت بعد ترمینیت شد.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقاً چیکار کردید!نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
میتونید آیدیتونو بهم بدید
سلام
بازم خیلی عذر میخوام
میخواستیم یه پی پی سی بخریم همرو به زحمت انداختیم خیلی شرمنده
والا امروز من به مدل s200 کیو تک برخوردم امکاناتش رو دیدم که خیلی سرتر از jam هستش ولی قیمتش فقط 10 تومان اختلاف داره
میخواستم از بچه های با معرفت پرشی تولز که خیلی این چند روزه به ما حال دادند بپرسم که به نظر شما s200 بخرم یا jam منظورم از همه جهات هستش
اگه میشه دقیق منو راهنمایی کنید و بگید نقاط برتری هر گوشی نسبت به دیگری کدوم
واقعا ممنون
:40: :40: :40: :40: :10: :10: :10: :10: :10: خیلی خیلی ممنون
نمیدونم چون اصلاً بعید میدونم که تو ایران باشهنقل قول:
ببنید دوست من S200 همون Jaminـه ولی با کیفیت بهتر به طور کلی کیفیت کیوتک از آیمیت بهتره:5:نقل قول:
ولی به نظر من Jam یا S110-S100 قدرت بیشتری دارن یعنی CPU 416 مگاهرتزی و رم 128 مگابایتی باعث میشه که مثل جمین کم نیاره یعنی کارایی بیشتری داره:31:
در مورد دوربین هم که دوربین جمین-S200 با وجود 2 مگاپیکسلی بودن کیفیت بسیار بسیار بدی داره:18:
توی مجله جی اس ام نوشته بود 570 یعنی هستنقل قول:
سلام
ببخشید مطمینی کیفیت i-mate نسبت به Qtek بهتره
آخه من برعکس اینو شنیدما
واینکه اگه دقت کرده باشید رنگ گوشیهای Qtek نسبت به گوشیهای i-mate خوشگلتره (البته به نظر من و در این مدل) حالا به نظر شما کیفیت Qtek s100 or s110 با i-mate jam اونقدر هستش که من که من رنگ اونرو فدا کنم اونی رو انتخاب کنم که کیفیت بهتری داره
ممنون