تبریک میگم به همه استقلالی ها :n12:
یه برد از قبل پیش بینی شده را داشتیم تنها فرقش این بود که من اصلا فکرشم نمیکردم با اختلاف 5 گل بتونیم برنده باشیم
نیمه اول که کلا بازی به دلم نچسبید ..... مثل همیشه سرد و بی روح ولی نیمه دوم همونطور که محمد عزیز گفت طوفانی بود
حتی میتونستیم اختلاف گل ها را زیاد کنیم اگه این آقا آرش طبق معمول موقعیت از دست نمیداد :n02: خوراکش موقعیت خراب کردنه :n02:
کل تیم خوب بود ولی به نظرم نکونام بهترین بازیکن زمین بود بخاطر پاس های زیبایی که داد و موقعیت سازی هایی که کرد
گل چهارم حاتمی اینزاگی (:n02:) فوق العاده بود ..... اصلا فکرش هم نمیکردم از رو زمین هم بتونه گل بزنه :n02: خیلی دوسش دارم
فقط نمیدونم فلسفه خوشحالی که انجام میده چیه ؟! :n08: وقتی گل میزنه همینطوری بیخودی میپره هوا :n08:
نیمه دوم که شروع شد و جباری اومد داخل ، یکم اعصابم بهم ریخت چون میثم بائو داشت قشنگ کار میکرد ولی بعدا فهمیدم اشتباه میکردم
درضمن این بازی از نفوذها و سانترهای علی حمودی خیلی راضی بودم ..... اگه یادتون باشه اوایل که اومده بود نفوذ نمیکرد . اوایل فصل نفوذ میکرد ولی سانتر خوب نمیکرد
الان هم نفوذهای خوبی میکنه و هم سانترهای عالی میکشه .....
+
یه نکته : من واقعا دست تمام بازیکن های استقلال را میبوسم ، بی تعارف
بدون حتی 1 ریال دریافت پول ، میان تو زمین و با همه توان بازی میکنن و برد کسب میکنن و برمیگردن خونشون
هیچ منّتی هم سر هوادارا نمیذارن و واقعا جای تقدیر داره ..... حتی نیمکت نشین ها هم اعتراضی نمیکنن
از همشون ممنونم :n12:
پ.ن : یه چیزی که تو این بازی اذیت میکرد ، کاپیتانی رحمتی بود ..... امیرحسین با این همه ابهت و قدمت اون وسط داره راه میره
بعد رحمتی بازوبندو بسته و واستاده نگا میکنه .......... نمیدونم چرا کاپیتانی را نمیدن به صادقی ؟!!!