تصویر پخش نمیشهنقل قول:
فقط صدا پخش میشه
xm player هم پخش نکرد :n27:
Printable View
تصویر پخش نمیشهنقل قول:
فقط صدا پخش میشه
xm player هم پخش نکرد :n27:
پس از MX PLAYER کمک بگیرید بهتره.:n13::n08:نقل قول:
بیخیال باااااااااااااااااااااااا اونقل قول:
حالا یه جا به جایی شد
دوستان کسی نرم افزار گالری که رو نسخه اندروید ۴.۴.۴ بود را داره
من نرم افزار افیس قبلی را که حذف شده داشتم نصب کردم کامل کار کرد
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام
قصد خريد تبلت ٧ اينچي دارم، دو گزينه مدنظرم هست، يكي Nexus 7 3G - 32GB - 2012 و يكي Asus fonepad 375CG - 8GB . هر دو رو digikala موجود داره، استفاده هم براي خوندن pdf و وبگردي و گاهي هم موزيك خواهد بود، مزيت نكسوس حافظه داخلي زياد هست، ولي دوربين نداره كه البته اصلا برام مهم نيست، با اين أوصاف شما كدوم رو پيشنهاد ميديد?
۸گیگ برای تبلت خیلی کمه و بعدها به مشکل میخوری به علاوه اینکه آپدیتای سریع و پیوسته مثل نکسوس رو نداری، به نظر من نکسوس سرتره و گزینه بهتریه
به نظر من الان Nexus 7 2012 انتخاب زیاد جالبی نیست. کیفیت حافظه NAND خیلی پایینه و بعد چند ماه باید با لگ زیاد کلنجار برید.نقل قول:
مدل 2013 خیلی خیلی بهتره. در واقع بنظرم بهترین تبلت 7 اینچیه. پیشنهاد میکنم مدل 2013 رو هم در نظر داشته باشید. (اگه هنوز تو بازار پیدا بشه)
با بودجه اي كه من دارم (حدود ٦٠٠هزارتومن) بايد يكي از دو مدلي كه خودم گفتم رو انتخاب كنم،مدل ٢٠١٣ براي من گران هست، حالا با اين شرايط و استفاده اي كه من دارم كدوم رو پيشنهاد ميديد? همانطور كه گفتم بيشتر براي pdf خوندن و وبگردي ميخوام،اهل بازي و امتحان كردن نرم افزارهاي مختلف نيستم، اگر زياد نرم افزار نصب نكنم باز هم كند شدن براي اين مدل ٢٠١٢ اتفاق ميفته؟نقل قول:
اگر خوندن PDF و وبگردی براتون مهمه به نظر من کیفیت صفحه نمایش رو مد نظر قرار بدید.نقل قول:
کیفیت صفحه Nexus 7 خوبه ولی چون براق هست زیر آفتاب کار باهاش سخت میشه.
اون مدل Asus رو ندیدم بهتره خودتون کیفیت صفحه هر دو رو با هم مقایسه کنید.
این مشکل کندی پیش میاد به دلیل اینکه بیشتر یه ایراد سخت افزاری هست. ولی میشه باهاش سر کرد.
پس ۱۰۰ هزار تومان به بودجتان اضافه کنید و lg glad 8.3 رو بخرید خیلی خیلی بهتر از این دو تبلتیه که گفتید حتی از نکسوس ۷ ۲۰۱۳ هم بهتره