وقتی بازیو اجرا میکنم این اخطارو میده
the application was unable to start correctly (0xc0000005).click ok to close the application
میده
چکارش کنم تا درست شه؟
Printable View
وقتی بازیو اجرا میکنم این اخطارو میده
the application was unable to start correctly (0xc0000005).click ok to close the application
میده
چکارش کنم تا درست شه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول این که خوش اومدی!
دوم اینکه آخه دوست من یه ذره اطلاعات بده در باره ی سیستمت ، ویندوزت ، کرک کردی یا نه !
متشکر
بخشید من الان با 2 مشکل در اجرای بازی مواجه هستم یکی ارور no launcher و دیگری تصویرش رو در زیر میزارم .شاید تو صفحات قبل راه حل رو گفته باشید ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
در ضمن او صفحه زرد رنگ مربوط به social club برای من اصلاً نمیادش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه آخرش نتونستم بازي رو اجرا كنم
يعني بازي بالا مياد ولي وقتي تو صفحه ي اصلي كليد enter رو ميزنم تا وارد منوي بازي بشه يهو social club ميگه بايد به اينترنت وصل بشه هر كاري كردم درست نشد راهنمايي كنيد
نقل قول:
بخشید من الان با 2 مشکل در اجرای بازی مواجه هستم یکی ارور no launcher و دیگری تصویرش رو در زیر میزارم .شاید تو صفحات قبل راه حل رو گفته باشید ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
در ضمن او صفحه زرد رنگ مربوط به social club برای من اصلاً نمیادش.
شماها ،بازی رو کلا پاک کنید...و این مراحل رو به ترتیب انجام بدید... بازی باید اجرا بشه....اگه مراحل نصب به ترتیبی که گفته شده انجام نشه ..بازی اجرا نمیشه .نقل قول:
من كه آخرش نتونستم بازي رو اجرا كنم
يعني بازي بالا مياد ولي وقتي تو صفحه ي اصلي كليد enter رو ميزنم تا وارد منوي بازي بشه يهو social club ميگه بايد به اينترنت وصل بشه هر كاري كردم درست نشد راهنمايي كنيد
forum.bazi center.com/thread62432
سر ریختن هیچ بازی اینجوری به *** نرفته بودم الان 3 روزه گیر کرک کردن این آشغالم .. از یه ور 28 گیگ دانلود کردم دلم نمیاد ولش کنم حیوونو ... کصافطططططططططططططططططو
الان برا من تو بازی می ره اون صفحه زرد social club میاد می گه ایمیل رو وارد ن اما من چون با اینترنت قطع باید برم تو بازی نمی تونم وارد کنم چی کار کنم
در ضمن من پچ 1.0.0.28 رو با کرکش دانلود کردم که خیلی ها تونست باهاش بازی کنن و پوشه profile رو هم تو my ducument تو rockstar سر جاش ریختم ... و social club ورژن 1.0.9.5 رو ریختم
نئو جان (!) شاید تو آدرس اشتباهی ریختی پروفایلو. باید تو پوشه سوشیال کلاب بریزی ها...
سلام
بازی تو دموی اول چپتر 10 گیر می کنه و فاتحه. چاره ای داره؟ من با کرک اسکیدرو بازی می کنم. از کرکه دیگه نه؟
شما اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت رو نصب کن...نقل قول:
من خودم هم توی یکی دو تا دمو این مشکل رو داشتم که بهترین راه حلش اینه که جزئیات بازی رو تا ته بکشی پایین و بازی رو در حالت windows mode توی رزولوشن 800*600 اجرا کنی امیدوارم رد کنه....
درست نشد. همین جوری میمونه.نقل قول:
من همون سیو قبلی رو ادامه دادم. باید بازی رو از اول بازی کنم تا درست شه؟