به شخصه معتقدم تا زمانی که تولید می شد در رنج قیمت خودش ماشین بدی نبود. الان ولی دیگه تولیدش متوقف شده.نقل قول:
نقد بررسی روا رو می تونید تو تاپیک خودش مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به شخصه معتقدم تا زمانی که تولید می شد در رنج قیمت خودش ماشین بدی نبود. الان ولی دیگه تولیدش متوقف شده.نقل قول:
نقد بررسی روا رو می تونید تو تاپیک خودش مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، من بسیار بسیار بین پراید 132 ، عادی و 141 گیر کردم
از نظر چهره ای اول دلم پیش 141 ، بعد 132 بعد عادی
تو سایتا میگفتن 141 خوب نیست ، از 132 هم هینطور میگفتن ، شما راهنمایی کنید ، تا 11 تومن هم پول میخوام بدم
، ممنون ، فقط خواهشا خوب توضیح بدید ، دستتون درد نکنه
درود دوست من ، با توجه به بودجه شما سری X100 سایپا رو نمیتونید خریداری نمایید ( به غیر از 141 )نقل قول:
پراید صبا و 141 مدل 87 گیرتون میاد که صبا بیشتر پیشنهاد میشود چرا که 141 به خوبی صبا نبوده ، دید عقب کافی نیست ، درب لیفت بک صندوق عقب سنگین است و خیلی زود به صدا میافتد و بازار خوبی هم ندارد
موفق باشید
سلام دوستان . نظرتون در مورد این ماشین چیه؟ پراید صندوق دار مدل 83 سورمه ای، کارکرد 217000 ، دو در سمت شاگرد رنگ داره(بدون تصادف شدید)، از لحاظ موتوری کاملا سالمه ، جلو و عقب ضربه نداشته، 10 ماه بیمه داره ، 4 سال تخفیف بیمه ، ماشین ماله دوستمه از صفر دسته خودش بوده فقط به عنوان مصرف کننده، خودش میگه 8 تومن! با 8 تومن پراید بهتر از این گیرم میاد؟ البته روکش صندلی، ضبط و باند پایونرم داره. ممنون
درود ، دوست من متاسفانه قیمتش همینه ، اما قیمت واقعیش 6 ملیون تومان است ( به دلیل اینکه پراید های قدیمی را با جدیدها که دستخوش تغییرات کلی بودند یکی میدانند و قیمت میزنند )نقل قول:
بچه ها بلاخره من يه سمند مشكي مدل81 پيدا كردم دوگانه نيست قيمتشو ميگه9تومن از لحاظ موتوري هم صاحبش گفته خوبه ميخوام بدونم چيكار كنم بخرمش يا نه ميخوام حدود يه تومن هم خرجش كنم كه رديف بشه برا مسافرت رفتن توروخدا راهنمايي كنيد بخرمش يا نه
دوستان عزیز ، که جواب سوال قبلی ما رو ندادید
سمند 81 یا 82 تو رنج 10 الی 11 خوبه ؟ من برای گردش و مسافرت ماشین میخوام ، از پراید هم خوشم نمیاد ، ممنون اگه لطف کنید بنده هم راهنمایی کنید
ممنون از راهنماییتون ، پس همینو می گیرم ،حداقل هم طرف و هم ماشینو میشناسم. بازم ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
نقل قول:
درود دوست عزیز ، خودروی 10 الی 12 سال اونم سمند کمی پا به خرج است ، اگر موتوری و فنی تازه تعمیر باشد میتوان تا 60 درصد با اطمینان به خارج از شهر سفر کرد ، با این بودجه انتخاب خوبیست ( حداقل بهتر از پراید 85 تا 87 است )
سلام
پراید 141 سفید دو گلگیر جلو + کاپوت رنگ داره . فنی سالم . شاسی سالم . مدل 84 لاستیک 90 % . بیمه تا برج 12 .روکش صندلی هاش افتضاحه باید عوض بشه و رویه درب هاشم باید عوض بشه . 000
500 7 میگه. بخرم یا ؟