:n19:خدایی دمت گرم . چه حاظر جوابی . دست درد نکنه :n12::n16:
Printable View
:n19:خدایی دمت گرم . چه حاظر جوابی . دست درد نکنه :n12::n16:
دوستم خواهرزادش (بچه بود) فوت کرده دنبال یه جمله خوب میگردم براش اسمس بفرستم ممنون میشم اگرجمله خوب دارین برام بفرستین
سلامنقل قول:
دوستم خواهرزادش (بچه بود) فوت کرده دنبال یه جمله خوب میگردم براش اسمس بفرستم ممنون میشم اگرجمله خوب دارین برام بفرستین
زیاد دنبال جملات خاص نباشین
سادگی قشنگتره (نظر شخصی)
دقیقا همین اتفاق برای دوست منم دو هفته پیش افتاده بود که اینو براش فرستادم:
"سلام داداش
خدا رحمتش کنه ایشالله غم آخرت باشه"
خیلی خوبه اما من تو مجلسش شرکت کردم و میخواستم یه جمله خوب اگه بشه با همدردی براش بفرستم یکم دخترونه و احساسیهم باشهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
"سلام داداش
خدا رحمتش کنه ایشاللهغم آخرت باشه"
هیچوقت نگید غم آخرتون باشه ،چون معنی خوبی نداره...( یعنی آخرین کسی باشه که شما مرگش رو می بینید و نفر بعدی شما باشید ..دور از جون )
این جملات به فکر من می رسه:
خوش به سعادتش ،بی گناه از دنیا رفت ... و اینکه چقدر روزهای سختی رو باید تحمل می کرد ... امیدوارم روحش در بهشت به آرامش برسه ..
یک جمله معمولی و محترمانه بهترین حالت ممکن دراین موارد هست مثلا:نقل قول:
امیدوارم خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر عنایت کنه،روحش قرین رحمت
تسلیت میگم خدا رحتمشون کنه
یه دوستی دارم هر وقت به من تلفن میزنه حرفهامون که تموم میشه و دیگه حرفی باقی نمیمونه ساکت میشه.اگه من هم چیزی نگم گاهی تا ۵ثانیه هم سکوت بینمون حاکم میشه.من اینطرف گوشی میمونم که هنوز میخواد صحبت کنه یا میخواد خداحافظی کنه.
یه دفعه یه جو سنگینی بوجود میاد.
برای رهایی از این جو معمولا من اول خداحافظی میکنم.اما درست نیست که اون تماس گرفته باشه و من اول خداحافظی کنم.
راه حل شما چیه؟
ارسال شده از LT29i با استفاده از تپاتالک 2
بعضی ها به نظر من بلد نیستند با تلفن صحبت کنند
من یه دوستی داشتم وقتی من صحبت میکردم کاملا سکوت میکرد طوری که فکر میکردی تلفن قطع شده...اصلا نه حرف ادم رو تایید میکرد نه صدایی ازش در می امد..هی هر 1دقیقه 1 بار باید میگفتم الو صدا میاد؟
شما باید وقتی حرفتون تموم میشه قبل از اینکه بخواد سکوت برقرار بشه خداحافظی کنید..اصلا اشکالی نداره که شما اول خداحافظی کنید
بر عکس نیست مگه؟نقل قول:
وقتی من به شما زنگ می زنم، یعنی با شما کار دارم. بعد از احوال پرسی و .... بالاخره من بحث رو باز می کنم و در نهایت من منتظرم نهایت حرف شما رو بشنوم. یعنی توپ تو زمین شماست
به نظر من بهتره شما آخر کار که صحبتت تموم شد، توپ رو بندازی تو زمین طرف و مثلا بگی:
» این نظر من بود، دیگه خودت می دونی
» دیگه گفتنی ها رو گفتم! امر دیگه ای باشه؟
» در کل نظر من اینه، بازم سوالی داری؟
یعنی شخصا در حالت معمولی انتظار دارم وقتی به کسی زنگ میزنم، در نهایت اون حرف رو تموم کنه و من تشکر کنم و بای!
(البته همه اینها با پیشفرض این بود که اون سکوت آخر معنای خاصی نداشته باشه!!!)