@kambiz_g
سلام
میشه اسمی که ثبت نام کردی واسم تو پیغام خصوصی بفرستی تا پیگیری کنم،قاعدتا نباید از این مشکلها باشه.
Printable View
@kambiz_g
سلام
میشه اسمی که ثبت نام کردی واسم تو پیغام خصوصی بفرستی تا پیگیری کنم،قاعدتا نباید از این مشکلها باشه.
الان زنگ زدم پشتیبانی چک کرد گفت منطقه شما الان پهنای باندش پره همه دارن استفاده میکنن
گفتم خوب چی کار کنم؟
گفت بهتون پیشنهاد می کنم که منتظر بمونید ببینید چی میشه!!!!!!!!!!!!!:sq_14::sq_2:
میگم تا کی ؟
میگه شرکت داره مذاکره می کنه ببینه میشه به پهنای باند منطقه شما اضافه کنه یا نه!!!!!!
به نظر شما حرفش راسته یا ایرا از جایه دیگشونه؟
آخه چرا قبلا این طوری نبود؟یه دفه همه اومدن مصرف رفت بالا؟!!!!
والا به نظر من صبر کن ؛ اینا زیاد حرف میزنند :دی
در کل پیشتر هم گفتم ، از نوین نت نباید انتظار آنچنانی ای در پشتیبانی داشت! هر موقع هم به جز حرف های روتین معمولی کم بیارند و چیزی نداشته باشند که بگند، میگند تیم ویوور روی سیستمت نصب کن تا وصل بشیم !
این حرف همه پشتیبانی هاست ولی من تو این چند باری که با پشتیبانی نوین نت حرف زدم متوجه شدم که خیلی از نظر سطح علمی از بقیه پروایدر هایی که تا الان استفاده کردم بهتر هستننقل قول:
پ.ن: در ضمن الان نمیدونم چرا اینجوریه ولی پینگ داخل ریخته به هم نمیشه گیم زد
پینگم تو گیم از 45 اومد رو 80 :sq_3:
با لندن هم شده 300 :sq_3::sq_3:
نقل قول:
والا من قبل از نوین نت ، فن آوا داشتم ؛ اونجا اصلا از این خبرها نبود و سوادشون هم خیلی بیشتر بود (البته 6 ماه پیش رو میگم، الانش رو که ...)
مشکل پینگ هم به شدت تایید میشه :(
lمثل اینکه پینگ درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ داخل هنوز یکم زیاده!!!
من الان 2 هفته اشتراک گرفتم پولشم واریز کردم اما هنوز چراق adsl خاموش روشن میشه.1 ساعت کار میکنم 5 ساعت قطعه...
اینم از نوین نت...!!!
امروز صبح زنگ زدم نوین نت و خودشون رمز و یوزر رو برام خوندن و تونستم وارد بشم
من سرویس 2 مگ با پهنای باند 10 گیگ رو برداشتم و اینترنتی هم هزینه رو واریز کردم
حالا باید زنگ بزنم برای تاییدیه یا خودشون همه کارها رو انجام میدن؟
@kambiz_g
سلام دوست من
چون من نمیتونم پیغام خصوصی بدم مجبور شدم اینجا بنویسم.ارسال sms تبلیغاتی به شماره موبایلی که واسم فرستادی بسته شده،به همین خاطر شما sms-ی دریافت نمیکنی.
والا خودشون مراحل رو انجام میدند ؛ هر چند به نظر من هر از گاهی زنگ بزن و پیگیر بشو.نقل قول:
توی منطقه ی مخابراتی ما ، پور خالی نایابه و سرش آدم میکشند :دی رانژه شدنش هم بالای 2 هفته طول میده همیشه ؛ اما دم نوین نت گرم ؛ باهاشون که حرف زدم، بهم قول 3 روز دادند و همون روز سوم رانژه شد خطم.