جناب متین پور ممنون.فقط یه چیزی میمونه.این مدل 42ln5420آپدیتی هست واسش؟و این که اگه هست چه تغیراتی میکنه در صورت آپدیت.ممنون
Printable View
جناب متین پور ممنون.فقط یه چیزی میمونه.این مدل 42ln5420آپدیتی هست واسش؟و این که اگه هست چه تغیراتی میکنه در صورت آپدیت.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
برای این مدل آبدیتی موچود نمی باشد.
دوست عزیزنقل قول:
برای این مدل آبدیتی موچود نمی باشد.
باسلام درصورت امکان فایل فلش الجی مدل 42led5600-ta را اپتود کنید (تلویزیون روی لوگوی lg مانده است )
سلام آخرین اپدیت برای این مدل تلویزیون 49UF850T-TB اگه هست لطف کنید لینکش رو بزارید و اموزش اپدیت بعد اگه اپدیتش هست چه تغییراتی میکنه نسبت به ورژن 3.00.93 و بگید که این مدل تلویزیون واسه کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
این لینک آبدیت و مدل برای استرالیا است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم در رابطه با آبدیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این مدل تلویزیون 49UF850T-TB رفرش ریتش چقدره؟
تاپیکی مخصوص ub850 موجود هست دوستان؟
سلام به همه دوستان. من تازگی ای ای دی LG 42lb650v خریدم. الان به آنتن وصل می کنم ولی هر چی کانال یابی می زدم، چیزی پیدا نمی کرد. زنگ زدم به بخش فنی ساختمان، گفتن باید با شرکت شبکه کابلی تلویزیون قرارداد ببندی چون کابل کانال خونه شما رو قطع کردن. قرارداد هم بستم، ولی نمی دونم اومدن یا نه. تا دوشنبه هم که تعطیل هست اینجا. می خواستم بدونم مشکل از منه یا هنوز برام وصل نکردن. من بخش کانال یابی می رم، هم دستی هم اتوماتیک. ولی نه از آنتن، نه از کابل هیچ چیزی پیدا نمی کنه.
دوستان اپدیت جدیدی برا lg la6600 نیومده؟؟ ممنون میشم لینک اخرین اپدیت رو برارین
تسکر