این اسپیکر واقعا یکی ازون پروژه هایی بود که بابت انجام دادنش به خودم می بالم :n26: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این اسپیکر واقعا یکی ازون پروژه هایی بود که بابت انجام دادنش به خودم می بالم :n26: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورن چوبی که ساختیم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اونقدر خوب بود که مجبور شدیم در تعداد بیشتر بسازیم. از افریقای جنوبی تا نیوزلند و ترکیه و لبنان و امریکا:n18: جالبه تنها مشابه این هورن در امریکا ساخته میشه و نمونه ای که ما ساختیم از حیث دقت یک شکل هندسی به مراتب بهتر از نمونه امریکایی هست. در این تصاویر نشانه هایی هست برای آنان که می اندیشند! :n31:
چند نمونه از اسپیکرهایی که "دقیقا" با این هورن ساخته میشن:
آخرین ساخته ام. اسپیکر Anahita . امروز بعد از 8 ماه بالاخره به اتمام رسید. :n14::n01: نمونه امریکایی این اسپیکر در امریکا ساخته میشه 25000 دلار قیمت داره. ایده اصلی اون اسپیکر رو من برای اولین بار حدود 4 سال قبل در انجمن گفتگوی کلیپش مطرح کردم. سازنده امریکایی این ایده رو بیشتر از خودم جدی گرفت و زودتر ساختش. حالا این اسپیکر یکی از بهترین اسپیکرهای های-اند دنیاست! حالا وقتش بود خودم ایده خودم رو به واقعیت تبدیل کنم. ساخت یکی از سخت ترین اسپیکرهای دنیا. عکس نمونه امریکایی که اسمش Volti Audio Vittora هست در پست قبل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ویدئوی جالب دیدم خواستم بزارم اینجا دوستان ببینن. تو این ویدئو ببین یه اسپیکر دست ساز با قطعات نه چندان گران که اصولی طراحی شده چقدر میتونه خوب باشه برای همین یه شنونده رو چشماش می بندن و براش موزیک پخش میکنن. واکنشش جالبه :n31:
داداش بلندگوی یا بخاری میومونه
اون بلندگوی سفیدها مقل کاشه دستشویی هست جون ادم دستهاشو توش بشوره
شما تو دستشویی مشغول باش اموراتت بگذره به چیزای دیگه کار نداشته باش :n31:نقل قول:
سلام
من می خواستم بدونم شما تحت چه لایسنسی تولید بلندگو می کنید تاییده داردید یا چو وچل گل هم می کنی
سلام
نادرجان عریز ماتسفانه این فروشگاه حقه باز و کلاهبردار خودشون رو تیم مختصص در ایران می دونن درحالی که کلیه محصولات این فروشگاه چینی هستش
یاور از قوطی درمیارن خدارو بنده نیست قضیه اینها هست
الان منت میزاره روی مشتری مگیه از انگلیس دارم میارمhahaha
سلام-شما کارگاه ایشان رفتید -دیدید لوازمشان از چین است؟؟؟زحمتهای دیگر را به راحتی تختعه نکنید اگر شمار فتید از نزدیک ودیدید که کارهایشان چینی هست بعد تحلیل بکنید به راحتی به دیگران تهمت نزنید----موفق باشید