:3:اخر چی شد
Printable View
:3:اخر چی شد
من هميشه دمو ظبط ميکنم که همچين مشکلاتى پيش بياد,طرف انکار کنه بعد من با دمو ثابت کنم
ولى هيچوقت چنين اتفاقى نىافتاد :mad:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
متاسفانه منم نتونستم hajoo
ولی اوله بازی هم با همر ما رو فریز کرد 2 ثانیه :D البته حق داشت چون robin داشت اذیت میکرد ، منم نگفتم اینو ولی حالا که انکار کرد اینم گفتم :)))
اینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کرد :D ما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم :D جالب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------*----------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***با تشکر از ادمین عزیـــز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا که سرورا دستم بود اين پرهام رو از ادمينى اخراج کردم. تازه بنش هم کردم تا از ادمينى سواستفاده نکنه
ولى الان انتصاب ادمين دست من نيست
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اتفاقا کاره جالبی بود من که خوشم اومد .
فکر نکنم کسی هم شاکی باشه چون fun بود :دی .
این fng هم 2.3 روزه مساله سازه امروزم که registeri شده بود ولی برا مسابقاته همچین بدم نشده بود :دی
HaDi
شما میگی فان بود ؟نقل قول:
یه مدرک دیگه بزارم؟ خودت ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با حجم 40کیلوبایت)
(وقتی دیدی اینو بخون)
میدونم بعد از این فیلم حتما با خودت میگی خوب میخواسته بری اونور ولی خوب زبونم خوب چیزیه نه؟:4:
بله پرهام استفاده میکنه از ادمینی برای بلاک دمو هم موجوده.
این hajoo هم خیلی باحاله ادمین بشه خوبه چون سواستفاده نمیکنه از ادمینی.
الان بهترین سرور از نظر من ماله شهابه که 3 تا بیشتر جا نداره :31:
آقا چرا اینطوری شده؟!؟!؟!
من امروز Register کردم Novae هم اومد Member کرد دستشم درد نکنه!رفتیم مپ بعدی میگه You're not registered!.نمیتونم لوگین کنم!دوباره هم که Register کردم باز میگه You're not a member.
داداش خوب خودت میدونی که دارن سرور fng رو درست میکنن حتما داشتن چیزی رو تست میکردن .نقل قول:
منم نمیخوام طرفداری کنم کارش درست نبود ولی فک کنم یکم صبر داشته باشیم همه چیز درست شه بهتر باشه .
HaDi