شما تو فکر رام اصلی هستی؟
مدت هاست که ICS دارید و البته خیلی روون تر
کاستوم رام بزنید
شما تو فکر رام اصلی هستی؟
مدت هاست که ICS دارید و البته خیلی روون تر
کاستوم رام بزنید
اقا یه موضوع بدجوری رفته رو نروم من گوشیو تازه دیروز گرفتم پلمپ شده هیچ برنامه ای جز فایر فاکس روش نصب نکردم با این حال وقتی میرم تو قسمت task manager تو قسمت فضای رم در حالت عادی تقریبا 400 مگ از فضای رم اشغال شدس و وقتی فایر فاکسو باز میکنم میرسه به 600 و خوردهای که مسلما تو کند بودن گوشی تاثیر میزاره آیا این مساله غیر عادی نیست؟
اینم سیستمه رام گوشیم:
android version :2.3.6
based version:nN7000XXLA4
ممکنه با تعویض رام درس بشه؟الان بهترین و پر سرعترین رام چیه؟
راهی هست که مموری کارت رو با NTFS فرمت کنیم و گوشی بدون مشکل باهاش کار کنه؟
چون با FAT32 نمیشه فایل های بزرگتر از 4GB رو به مموری انتقال داد!
look at this :Dنقل قول:
نه غیر عادی نیست. توی آندروید اکثر رم رو برنامه هایی مثل maps ,facebookو... حتی خود task killer ها میگیرن. اما خود آندروید به خوبی این برنامه ها رو مدیریت میکنه. اگه هم ناراضی هستین میتونین titanium backup رو نصب کنین و برنامه هایی که دوست دارین اجرا نشن رو uninstall یا freeze کنین.یه زمانی midnote بهترین رام ics بود (البته رام های مختلف سلیقه ای هستن)نقل قول:
من قبلا که اس 2 داشتم خیلی روون تر بودش کلیر مموری هم که میکردی بالای 290 نمیومد خداییش اس تو خیلی روونتر بود:41:شما الان حساب کن من گوشیم پاکه پاکه ولی الان 530 مگ از فضای رم اشغال شده اگه بخام یه بازیم نصب کنم که گوشی هنگ میکنه اینطور نیست؟
نه عزیز خیالت راحت به هیچ عنوان هنگ نمی کنه اصلا یک ذره هم من تا حالا ازش لگ ندیدم بازی هایی رو هم که نصب و بازی کردم modern combat3 , gangster rio , dangeun hunter3 , six gun که هر4 تاشون جزو با گرافیک ترین بازی های گیم لافتندنقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
از این جا دانلود کن من حدود 1 هفته پیش از این جا گرفتم درست بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام رسمی دارید؟!نقل قول:
کاستوم رام هایی هستند (من از نوت خبر ندارم متاسفانه ) که بعضی از برنامه های چرت رام رو حذف کردن و رام تا 700 مگ هم خالی امکان داره داشته باشه
من روی s2 با رام فاکس هاند 760 مگ رم خالی داشتم (البته برا بستن دهن بعضی ها کافی بود :دی)
حالا برید تو XDA و کامنت ها رو بخونید
ببینید کدوم رام پر طرفدار تره اون رو فلش بزنید
کلا استفاده از رام رسمی تو هیچ دیوایس اندورید توصیه نمیشه
:دی
لطفا منو راهنمایی کنید بهترین رام برای note چیه؟چطور میشه نصبش کرد؟(روت نشه) رام ics رو میخوام
رام اصلی 2.3.6 خاورمیانه رو از کجا باید دانلود کنم ؟
اگر اصلی پیدا بشه مگه بازم نیاز به روت داره ؟