این قانون با این وضعیت مفت نمیارزهنقل قول:
همه جای دنیا قوانینشون رو تغییر میدن تا جلوی سوء استفاده و دزدی کمتر بشه این جا قانون میگذارن تا دله دزدی بیشتر بشه
Printable View
این قانون با این وضعیت مفت نمیارزهنقل قول:
همه جای دنیا قوانینشون رو تغییر میدن تا جلوی سوء استفاده و دزدی کمتر بشه این جا قانون میگذارن تا دله دزدی بیشتر بشه
اتفاقا برعکس. الان با این سرویس های حجمی مثلا 128 یک شرکت خصوصی،کاربر با سرعت 300-100(متغیر) دانلود می کنه که این یعنی اشغال پهنای باند اون هم نه با سرعتی که براش پول داده بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده تا حجمش رو زودتر تموم کنه. یا قضیه دانلود شبانه. که عده ای کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه با سرعت کمتر از دیال آپ حتی 1 کیلوبایت! حالا کدوم دزدی هستش؟نقل قول:
چجوری؟دزدی میشه؟نقل قول:
اینکه شد همون حجمی کیلویینقل قول:
چجوریاس؟ توضیح بیشتر بدین ...
البته من در جواب ایشون اون رو گفتم که یعنی اگر همه 10 نفر در یک اشتراک 4 گیگابایتشون رو مصرف کنند چون 4 ضرب 10 میشه 40 دیگه چیزی باقی نمی مونه.(در سرویس 128)نقل قول:
البته ممکنه کاربر توی یه اشتراکی بیوفته که مصرفشون بالا نیست (وبگردی)
و همینطور در 256. اگر کم مصرف توی گروه باشه کاربر می تونه بیشتر از 8 گیگابایت دانلود کنه.(به میزانی که بقیه کمتر مصرف کردند.)
نقل قول:حرفهای متناقض میزنی !نقل قول:
توی پست اول میگی: در اینترنت حجمی (وضعیت فعلی) ، بعضی کاربرها حق بقیه رو میخورن و پهنای باند رو اشغال می کنن.
توی پست دوم میگی: اگه اینترنت نامحدود (وضعیت آتی) بشه ، هر کاربر یا باید 4 گیگ (!) دانلود کنه و یا پهنای باند بقیه رو اشغال کنه و مثلا 8 گیگ دانلود کنه !
پس طبق گفته شما : یا اینترنت نامحدود با ترافیک 4 گیگ در ماه خواهیم داشت و یا باید حق بقیه رو بخوریم (که عمراً به 40 گیگ برسه) ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟ حق بقیه رو بخوریم یا نه؟!!!!!!!!!!
صد رحمت به اینترنت حجمی فعلی.
در ضمن توی پستهات ، چقدر "اما و اگر" میاری؟!!!!!!!!!!!!
یکی هم از ما داشته باش :
اگه نامحدود (!) کردن و سرعتها در حد دیال-آپ شد ، چی ؟ شما وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!
پست اول گفتم پهنای باند اشغال میشه اونم نه با سرعتی که پولش رو کاربر داده، بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده. منظورم از خوردن حق، دانلود شبانه هستش که وضعیتش مشخص هست که "عده ای" کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه سرعتشون میاد پایین تا سر حد 2-1 کیلوبایت! این از این.نقل قول:
پست دوم گفتم هر کاربر 128 حداقل می تونه 4 گیگ استفاده کنه اونم با سرعتی که اعلام شده و حتی یکم بیشتر . این 40 گیگ برای همه 10 نفر هستش، این خوردن حق نیست یعنی 40 گیگ شرکت به 10 نفر میده. که این 40 گیگ بین 10 نفر تقسیم میشه میشه 4 گیگ. وقتی کسی کمتر از میزان خودش دانلود کنه یعنی اینکه از خط(فرضی)استفاده نکرده همین.
اصلا معنای اشتراک یعنی همین، یعنی بصورت مشترک کاربرا استفاده کنند
ضمنا من اینجا نیستم با شما سر "اما و اگر" بحث کنم چون جایی در این تاپیک طبق قوانین نداره.
اگر نامحدود کردن و سرعت در حد 1.6 کیاوبایت شد اونوقت کسی میاد بخره؟
خوب 4 5 گیگ رو شما چطوری حاضری استفاده کنی؟ با سرعت 15 کیلو / ثانیه!؟
فعلا در دانلود روزانه که کسی حق کسی رو نمی خوره ! اما در دانلود شبانه، هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که چه تا بیت آخرش اشغال بشه چه حتی یه نفر هم ازش استفاده نکنه هیچ تاثیری روی سرعت مناطق دیگه نمی ذاره !
بعضی جاها که مثلا سرعت 128 رو تا 2 مگ می بندن به این دلیله که تو اون منطقه ی مخابراتی تعداد کاربر کم تر از ظرفیت کلی پهنای باند اون منطقه ست و اگه تعداد کاربر زیاد بشه خودشون سرعت رو کم تر می کنن کما اینکه الان بعضی مناطق تو تهران سرعت 128 رو روی 16 می بندن
پس کسی حق کسی رو نمی خوره !
اگر هم بعضی ها سرعت شبانه شون می شه مثل دایل آپ به این دلیله که زیاد دانلود کردن و خود آی اس پی سرعتشون رو محدود کرده
کلا 2 راه کار وجود داره که مانع از این بشن که سرعت به 1.6 کیلو بایت نرسه، یک اینکه برن پهنای باند اضافه بخرن که سرعت همه ثابت رو 16 باشه که خب اگه می خواستن همچین کاری کنن که دیگه اصلا شیر نمی کردن. دو اینکه قیمت نامحدود رو تا حدی زیاد بذارن که کمتر کسی بره سمتش، مثل سرویس های آرت شاتل که 128 با سرعت ثابت 16 و حجم مجاز 18 گیگ دانلود در ماه 28 تومان قیمت گذاری شده و مسلما کم تر کسی می ره سمتش
به فکر اعتراض هم نباشین چون گفتم وقتی قانون همینه اعتراض به هیچ جایی نخواهد رسید
مسئله همینجاست. چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟نقل قول:
توی قرارداد مگه ذکر شده بوده که اگر شما بیش تر از 679 مگابایت دانلود شبانه کردید محدود می شید؟(منظورم قانون fair use نیست)
این کاربر feizol65 یطوری صحبت می کنن انگار من مسئول اجرایی این طرحم!. منم یه کاربر با نیازهای خودش.(دانلود،وبگردی،بازی آنلاین و...)
اگر این طرح خوب نشد خب مگه حجمی ها نیستند؟ طرح خوب نباشه ازش استقبال نمیشه با کمر می خوره زمین تمام. خودتون هم مثال زدین آرت 1 شاتل بخاطر نامحدود نبودن و سرعت 16 قیمت بالا.
با کلنجار رفتن ما ها نه این طرح اجرا میشه نه لغو! پس می بینید که ما "فعلا" فقط تماشاگریم همین.