به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برویدنقل قول:
Printable View
سلام
من یکسری سوال در مورد طراحی سایت دارم به زبان php نمی دونم کجا باید سوالمو مطرح کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان من یه مشکلی دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام پست های قسمت بالا توی یه تاریخ خاصی وایساده و پست هایی که بعد از اون تاریخ زدم نمایش نمیده:n13:
عکس بالا هم گواه بر این موضوع هستش. حالا نمیدونم مشکل از انجمن هستش یا از طرف من با سه تا مرورگر(کروم-موزیلا-اینترنت اکسپلورر)امتحان کردم اما همین طوری مونده.
میشه بگید از کجا باید پیگیر این موضوع باشم؟؟
:n16:
نه، مثل اینکه مشکل از انجمن هست
چون منم این مشکلو دارم
نقل قول:
سلام
من هم این مشکل رو دارم، مشاهده ی آخرین پست ها رو که می زنم، خیلی از پستهایی که زدم رو نمایش نمیده، فقط تا تاریخ 12.08.2013 رو نشون میده، حتی مشاهده ی آخرین پست ها ی دوستانم رو هم که نگاه کردم همینطوریه.
مشکل از کجاست؟ از سایته؟
لطفا بررسی بفرمایید.
با تشکر.
سلام...
بله، منم این مشکل رو دارم.
ظاهرا یه مشکل فنی هست، پیگیری و رفع میشه...
دوستان، هدف این تاپیک رو بهتر از من میدونید، بهتره تاپیک در مسیر اصلی خودش حرکت کنه و اگر
موضوعی هست در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنیم. (البته این مشکل رو چند نفر مطرح کردن)
ویرایش: ظاهرا مشکل بر طرف شد. :)
با تشکر مهران...
سلام . من در مورد فایل مشکلات عمومی کامیپوتر مثل آسیب دیدن فایلها سوال دارم باید کجا مطرح کنم؟:n27:
سلامنقل قول:
فکر کنم اینها مشکل رو حل کنه
اینا رو پیدا کردم:
اینم لپ تاپ و تبلت:
موفق باشی
تلویزیون من مدل 42LG300C-ZA می باشد در حالیکه کانالهای ایلام افلاک و بازار رادیو و تلوویزیون به طور کامل بصورت دیجیتال دریافت می شود سایر کانالها در حالیکه شناسایی شده اند هنگامی که روی آنها قرار می گیریم پس از چند ثانیه پیغام HD SERVICظاهر می شود و تصویر دریافت نمی شود ضمنا کشورها روی اروپا می باشند چگونه کشورها را به ایران یا آسیا تغییر دهیم آیا فایل آپدیت این مدل تلویزیون وجود دارد یا خیر با تشکر .