والا من interactive یا smart ass v2 استفاده میکنم. تا 1.3 (بعضا تا 1.4 بسته به کرنل) پایداره .اما اینقدر روونه اصلا نیاز به اور نداره.نقل قول:
والا من interactive یا smart ass v2 استفاده میکنم. تا 1.3 (بعضا تا 1.4 بسته به کرنل) پایداره .اما اینقدر روونه اصلا نیاز به اور نداره.نقل قول:
سلام بچه ها .
این قضیه مشکل دکمه بک و ویبره کردن وقتی گوشی داغ میشه چیه ؟
میخواستم واسه بچه داداشم یکیشو بخرم . چند نفر فروشنده گفتن بیشتر این xperia mini ها مشکل دارن !!
مشکلش نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟ حل میشه ؟ بخریم یا نخریم !
یه جواب کامل بهم بدین . ممنون
هادی فکر کنم سری هایی که توی مدل نامبر زده 2012 مشکل دارن (این موضوع رو دوستمون چند صفحه پیش اشاره کردن)
من که چندتا خریدم برای دوستان هیچکدوم تا حالا جیک نزدن:دی
چند قیمته ؟ سراغ داری یه معمولی میخوامنقل قول:
نقل قول:
سلام من تست کردم عالیه. همیشه cianogemod یه ایراد هایی داشت اما الان که رام رسمی ریختم خیالم راحته. راستی همین امروز براش اولین رام کاستوم بر پابه فریمور استوک اومد! ICEHYBROM v1 دیگه HYBROM نیست یه آیس اصافه تر داره.
گوشیمو روت کردم CWM هم نصب کردم الان منتظرم این کاستوم رام دانلود شه بزنم حالشو ببرم.
دقیقا زدی رو خال. 1.4 به بالا بعضی اوقات force close میده . boof. rage kernel. kamarush همه تا 1.3 پایدارن. اما من رو 1.2 میزارم چون ولتاژ کاریش یا 1 گیگاهرتز یکیه 1200 میلی ولت. اما 1.3 و 1.4 1250میلی ولت هستن.نقل قول:
سلام دوستان
منم امروز سری 2012 رو خریدم ... به قیمت 232 البته از قائمشهر..... :)
هموم روز اول صفحه کلیدش پیش یارو باز نمیشد..... :)))
1-گفتش مشکل از همون بک زدن و اون حرفاست.... ؟؟؟!!! راست گفت؟؟؟؟
2-گفت سر یه ساعت واست درست میکنم.... دیگه آخ نمیگه... راست گفت؟؟! :))))))))( یعنی واقعا دیگه مشکلی پیدا نمی کنه؟
درضمن در جواب اونایی که میگن 2012 خوبه.... روی گوشین نوشته 19w12 ..... پس 2012 هم این مشکلو دارن...
باتشکر
کار خاصی نمیکنن. یه اسکریپت روش اجرا میکنن. میگن دیگه مشکلش حل میشه واسه همیشه. ولی تا میتونین گوشی ای بخرین که حداقل اون ابتدای کار مشکل نداشته باشه.نقل قول:
ICS برای اکسپریا مینی (ورژن 4.1.B.0.431 ) فایل ftf هست و customization numver ش هم : 1244-2098 و generic world هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت : دوستان اگه کسی میتونه یه جای دیگه هم آپلود کنه .خیلی سرعت این کمه
آقا دو تا سوال داشتم
من دیروز xperia mini رنگ سفید خریدم.گوشیه خوبیه ولی دو تا چیز برام ضد حاله!
1-روشنایی صفحش فوق العاده کمه.انتظار بیشتر از این داشتم.(در مقایسه با live و ray)آیا ماله بقیه دوستان هم همینطوره؟
2-رنگ چراغ زیر دکمه های پایین صفحه( back ) خیلی بد رنگ و کدر هست(نور شیری رنگ کدری هست) و وقتی تو تاریکی دکمه پایین صفحه رو لمس میکنم احساس میکنم به همراه روشن شدن چراغش کل قاب دور صفحه هم یه مقداری روشن میشه.آیا برای بقیه دوستان هم همینطوره؟