ببخشید ، چه شبکه ای این برنامه ی فرصت برابر رو پخش میکنه ؟نقل قول:
امروز ساعت 17 میده ؟
Printable View
ببخشید ، چه شبکه ای این برنامه ی فرصت برابر رو پخش میکنه ؟نقل قول:
امروز ساعت 17 میده ؟
سلام بچه ها
لطف کنین یه لیست توپ بزارید!
رشته ریاضی
از ساعتش دقیقا نمیدونم ولی شبکه 7(شبکه اموزش) این برنامه رو نشون میده.نقل قول:
برنامه خوبیه من که سال گذشته دیدمش. انصافا دبیران خوبی میاره مثل دکتر شهاب اناری و مهندس مهربان و ...
مشاوراش هم خوبن. مخصوصا دکتر رامین نیکخو و دکتر ذاکر.
همون ساعت 17 از شبکه آموزش پخش میشه ( جمعه ها پخش نمیشه ) + دبیراش و مشاوراش خیلی خوبه ( مثله اون بی مصرفای گزینه دو نیستن )
لطف کنین یه لیست کتاب های توپ برا کنکور بزارید!
رشته ریاضی
ممنون از همتون
باز هم همانند همیشه ممنون رفیقنقل قول:
واقعا ای کاش میشد هممون میتونستیم با هم درس بخونیم یا حداقل جوری میشد که حداقل هفته ای یک بار یک جایی بودیم و با هم در مورد درس هایی هایی که خوندیم بحث می کردیم و این طوری خییییلی باحال اشکالات همدیگر را رفع می کردیم.
بابت راهنمایی هایی هم که برای فیزیک به من داشتی ممنون هستم و حال میخوام برنامه امسالی خودم را بگم خوشحال میشم نظر شما و سایر دوستان را هم بدونم و این را هم بگم این برنامه فقط از برای کسب بالاترین درصد ممکن در کنکور سراسری می باشد:
زیست: بیش از حداقل 5 بار کتاب درسی را دور کردم و تست های زیست کنکور گاج سفید تک جلدی را اکثرا زده ام و دو کتاب ژنتیک مهروماه و زیست گیاهی مهروماه از دکتر حامد اختیاری را هم خوانده ام و حال برای امسال میخواهم که همین مطالب را مرور کنم و چهار کتاب زیست خیلی سبز! را هم بگیرم و تست هایش را بزنم. روش مطالعه ام هم در زیست به خوبی برایم رضایت بخش هستش و دقیق میدونم که چه کنم بتوانم تا قبل از عید به آن تسلط کامل که از زیست انتظارش را دارم برسم. یعنی به خوبی در زیست یاد گرفته ام که چگونه بخوانم که هیییییییییییییییچ نکته ای از هیچ صفحه کتاب درسی از هیچ کتابی و از هیچ تست (به خصوص تست های سراسری) از دستم خارج نشود. یعنی این طوری بگم که من از برای تک تک درس ها ثبت پیشرفت روشن و مشخص دارم و دقیق برایم مشخص هستش که بر روی چه بخش هایی تسلط دارم و بر روی چه بخش های باید بیشتر کار کنم تا مسلط بشوم و بر روی چه بخش هایی ضعیف هستم و باید خیلی بیشتر کار کنم.
ریاضی: از برای ریاضی هم مبنا و مرجع اصلیم کتاب ریاضیات جامع تجربی مهروماه می باشد و هم فقط 3881 تست را می زنم و درصد میگیرم و تا زمستان هم برنامه ی دیگری برای ریاضی ندارم.
شیمی: از برای شیمی فقط همین 4862 تست های کتاب مهندس بازرگان را میزنم که از الان که تا عید 205 روز باقی مانده است روزی 24 تست ازش بزنم کامل هم تست هایش را دقیق زده ام و نکات و یادداشت برداری هایی که باید داشته باشم را هم انجام داده ام.
ادبیات: همین کتاب ادبیات جامع مهروماه را که دارم را تا مهر و آبان میخونم و بعد میخوام این سه کتاب قرابت معنایی و زبان فارسی و املاء دکتر هامون سبطی را بگیرم و بخونم و تست های ادبیات خیلی سبز را بگیرم بزنم و تمرین کنم. احتمالا کتاب آرایه رمزینه را هم خواهم گرفت.
دین و زندگی: بیشتر میخوام که با تمرکز بیشتر وقتم را بر روی کتاب درسی صرف نمایم که واقعا امسالی فهمیدم که نسبت به کتاب درسی معارف حسابی کم لطفی کردم و بیشتر این کتاب دین و زندگی جامع گاج را خوندم و تست زدم ولی تازه فهمیدم که بیشتر باید کتاب درسی را بخونم و بعد کتاب دیگه و تست بزنم. و به احتمال زیاد این کتاب دین و زندگی همگامان را هم میخوام بگیرم و بخونمش.
زبان: برای زبان هم همین کتاب زبان جامع خیلی سبز دکتر علیرضا جابری را میخونم همراه با سه کتاب درک متن به زبان ساده و لغات و اصطلاحات تخصصی و گرامر کاربردی دکتر شهاب اناری از برای کنکور زبان
عربی: از برای عربی هم همین کتاب عربی ایاد فیلی را میخونم و مسلط میشم و بعد میخوام که دو کتاب گاج سبز از برای عربی 2 و عربی 3 کتاب درسی را بخونم و بر روی ریز نکات هردرس مسلط بشوم و در آخر هم میخوام تست های سخت عربی جامع خیلی سبز! را آنقدر بزنم تا به تسلط کامل و همه جانبه در عربی برسم.
زمین شناسی: تا زمستان هم فقط میخوام که همین دو کتاب درسی را بخونم.
فیزیک: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
فیزیک را تا به حال حداقل دو بار از خود کتاب درسی خوندم و حتی درک و برداشت خودم را از آنچه فهمیدم و یادگرفته ام را نوشته ام و این کتاب فیزیک 1 و 3 و پیش نشر الگو و فیزیک 2 غلامعلی محمودزاده را هم دارم حال با اینکه هر روز دارم بهش فکر می کنم که با فیزیک چه کنم هنوز برایش مطمئن نیستم و برنامه روشن و مشخصی مثل سایر درس ها ندارم.
فیزیک را هم خیالی نیست. فعلا هر جوری هست همین کتاب های درسی را میخونم تا بالاخره یک جرقه ای یک تلنگری یه چیزی در ذهنم ایجاد می شود که بدونم چه جوری باقی راه را مطمئن تا انتها برم.
این را هم گفته باشم. یک زمان یکی فکر نکند که اگر من از برای دروسی مثل ریاضی و شیمی میشینم تست میزنم بی خیال کتاب درسی میشوم, نه عزیز این طوری ها نیست. من قبلا از برای تک تک دروس به جز معارف و عربی و فیزیک کتاب درسی را قورت داده ام و از برای همین هستش از هم اکنون مطمئن میتونم بشینم تست های ریاضی و شیمی و زیست را بزنم و یک نیم نگاهی هم به یادداشت هایی که از قبل داشته ام داشته باشم.
یک تجربه ای هم من سال گذشته داشتم که خییییییییلی برایم استفاده داشته است و برای شما دوستان هم میگم که فکر می کنم میتونه استفاده های خوبی برایتان داشته باشد.
دفتر همه چیز نویس: من تقریبا بعد از عید بودش که رفتم یک دفتر خوشگل 200 برگ گرفتم و چون میخواستم در نهایت تمرکز ممکن درس بخونم از همان لحظه اول این دفتر در کنارم بود و هر درسی را که مرور می کردم و هر تستی که میزدم این دفتر همراه با یک خودکار کنارم آماده بود. حال حدس بزن که این دفتر چه استفاده ای برایم داشت؟ این دفتر برایم شده بود دفتر همه چیز نویس, یعنی مثلا داشتم زیست تست می زنم یک دفعه یک چیزی ذهنم را اشغال می کرد که باید برم عصر نون بگیرم یا به فلان دوستم یک زنگی بزنم یا اینکه شبی مهمان داریم یا اینکه چند روز هستش gf ام را ندیدم یا پس فردا نوبت دکتر پوست دارم و ........ و هزار فکر دیگر که ممکن بود به ذهنم خطور کند ولی اینها هییییییییچ یک مانع مطالعه و کار من نمیشدند. اگه گفتی چرا؟ چونکه راحت راحت همه این ها را داخل دفتر مینوشتم و ابتدا یک خط میکشیدم و بعد تاریخ میزدم و بعد همه این فکرهای انحرافی را یادداشت می کردم و در آخر اگر واقعا یک توجه زمان خاص نیاز بود بر روی یک کاغذ مینوشتم و میزدم بر روی صفحه مانیتور کامپیوترم ولی اگر دیدم اصلا مهم نیست و فعلا فقط درسم مهم هستش خیلی راحت میگفتم بی خیال و بدون هیچ نگرانی درسم را ادامه میدادم.
برای ما کلا 5 شبکه بیشتر نیستش !نقل قول:
شبکه آموزش نداریم !
باید چیکار کنم که از این برنامه محروم نباشم ؟ : |
سلام برا ما هم همینطوری هست ولی مطالب آرشیو سال 89 فرصت برابر و 90 اینجا هستش که هرز چندگاهی آپدیت میشه به هر حال از هیچی بهتر هستش:نقل قول:
موفق باشی.کد:http://www.tv7.ir/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=446:1388-11-20-11-46-52&catid=73:1388-11-14-06-14-52
یعنی هیچ سایتی برنامه فرصت برابر رو به صورت روزانه آپ نمیکنه ؟
خود برنامه هیچ سایتی نداره ؟
نه هیچ سایتی نداره.نقل قول: