سلام. یکی از همکارام جلوی موهاشو کاشته بود و خوب بود میگفت ایران فیت کاشتهنقل قول:
Printable View
سلام. یکی از همکارام جلوی موهاشو کاشته بود و خوب بود میگفت ایران فیت کاشتهنقل قول:
بهترین شامپو برای سر بچه چی هست؟ ارزان باشه و سر رو اذیت نکنه...
شامپوی گیاهی خوب که برای ریزش پوست سر مفید باشه رو معرفی کنید...
شامپو بچه آردن حاوی عصاره بابونهنقل قول:
شامپو بچه فولیکا
شامپو بچه ایروکس
شامپوی رزمارینقل قول:
سلام
دوستان کمکی می خواستم
قضیه از این قراره که تو خونواده ما تو سن 25 اینا که می رسیم جولوی پیشانیمون یواش یواش موها ریزش می کنه.(البته منو یه داداش دیگه اینطوری هستیم که موهامون عین همه و منم دارم یواش یواش به این امر دچار می شم)
حالا می خواستم راحلی چیزی بهم بگین حد اقل بتونم اینو کنترل کنم و یه طور اگه بشه جولوشو بگیرم
بعضی آشنا ها بهم گفتن قبل حموم حنا با صدر یا پودر سیاه دانه رو با هم قاطی کن و به موهات بمال بهتر می شه.
منتظر پیشنهادای خوب عزیزان هستم.:n03:
ممنونم
نقل قول:
سلام
بررسی کنید ببینید تو خانواده تون ریزش مو ارثیه یا نه
(دایی ها ها عمو ها...)
سلامنقل قول:
تقریبا می شه گفت ارثیه. بیشتر عموهام اینطور هستن!
سلام
بچه ها موهام یه طرز عجیبی شدن... خشک و پیچ و تا خورده! :n03:قبلا تو نرم بودن و لخت بودن موهام معروف :دی بودم! اما حالا....
چیکار کنم برا ترمیمشون؟
به دکتر مراجعه کنید.نقل قول:
مواردی که ارثی هستن با مواردی که بعلت کمبود عناصر مورد نیاز بدن ریزش وجود داره فرق می کنه.
توصیه من اینه تا زمانی که شرایطت اینه (و اگر تحت درمان قرار گرفتی) دور از استرس قرار بگیری....استرس باعث تسریع در ریزش مو میشه.
در حالت نرمال به همین صورته؟ یا در شرایط خاصی به این شکل تبدیل میشه؟نقل قول:
چه ها موهام یه طرز عجیبی شدن... خشک و پیچ و تا خورده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا تو نرم بودن و لخت بودن موهام معروف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم! اما حالا....
در این زمان ها چک کنید ببینید موهاتون در چه حالتی هستن
بعد از ورزش و تعریق
بعد از حمام
بعد از خواب
نقل قول:بعد از ورزش و تعریق: بعد از ورزش پیچ و تاب میخورن
بعد از حمام :بعد از حمام تقریبا خوبن بخاطر همین هرروز یه دوش میگیرم اما بازم خیلی خشک هستن!
بعد از خواب :خشک و بی طراوت هستن