من دیروز رفتم مخابرات رجایی شهر گفتم اینترنتم کند شده علت چیه؟ گفتند ما اینترنت کسی رو کند نمی کنیم اگه کند بشه برای همه کند میشه!درضمن دو بار هم در طول هفته گذشته قطعی داشتیمنقل قول:
شما هم برو مخابرات مرکزتون ببین چی بهت میگن
Printable View
من دیروز رفتم مخابرات رجایی شهر گفتم اینترنتم کند شده علت چیه؟ گفتند ما اینترنت کسی رو کند نمی کنیم اگه کند بشه برای همه کند میشه!درضمن دو بار هم در طول هفته گذشته قطعی داشتیمنقل قول:
شما هم برو مخابرات مرکزتون ببین چی بهت میگن
نقل قول:من هم کرج هستم ولی اصلاً همچین مشکلی ندارم! اتفاقاً از روز پنج شنبه کیفیت سرویسم خیلی بهتر شده (خدا رو شکر)، مخصوصاً پینگش. سرعت باز کردن صفحات عالی شده.نقل قول:
بابا اینا چه مرگشونه الان 3 روز باسه من کلا قطعه هر چی بهشون زنگ میزنم میگن مشکل مخابرات همین بعد ازشون میپرسم کی درست میشه میگن معلوم نیست یه جوری هم حرف میزنن که انگار ما بدهاکاریم
این واقعا یعنی چی ؟
بچه ها من مخابرات شهرری هستم کسی از شما ها به چنین مشکلی بر خورده؟
در جهان آخرین کشو از لحاظ سرعت دانلود ایران هست و بس
فقط ادعا داریم و در حقیقت هیچی نیستیم
همین که باعث میشن اینو بفهمیم خیلی عالیه:8:نقل قول:
من 1 مرداد سرویسم قطع شد (همسایه مون هم همینطور)، زنگ زدیم 1899 پیغام گذاشتیم جوابی نگرفتیم. 5 مرداد خودش وصل شد.نقل قول:
به طور کلی در قطعی های ADSL، احتمال اینکه قطعی فقط برای یک مشترک (شما) باشه شاید 5٪ هم نباشه؛ معمولاً قطعی، کلی هست و تنها کاری که میشه کرد صبر هست. :41:
سلام دوستان من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم. میشه کسانی که از مخابرات سرویس گرفتن سرعت دانلودشون رو بگن؟:37:
سرویس 128: 17 تا 20 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
سرویس 256: 30-29 کیلوبایت بر ثانیه
کسی هست تونسته باشه 512 یا بالاتر بگیره
منظورم افراد با شرایط عادیه (دانشجو بودن یا گرفتن گواهی از دانشگاه برای تحقیق و از اینجور چیزا)
گشتم نبود ، نگرد نیست .نقل قول:
همه با پارتی و . . . گرفتن .
سلام
دوستان مي خواستم ببينم مخابرات 256 رو به دانشجويان مي ده ؟