این بازی هم تموم شد
نمیدونم چرا هر موقع من میرم استادیوم راضی بر نمیگردم:41:
فکر کنم کسی انتظار دیدنه میداوودیو نداشت وقتی دیدنش ورزشگاه تا مرز انفجار رفت....قبل از شروعه بازی خیلی ناصر خانو اتیلا رو تشویق کردن.
نزدیکایه80 هزار تا اومده بودن.بیشتر بوده باشن کمتر نبودن.
بازیو خوب شروع کردیم ولی خوب تموم نکردیم افتضاح تموم کردیم
نمیدونم چی شده بود هیچ کدوم از بچه ها اونطوری که باید باشن نبودن.
رحمتی هم خیلی با استرس بازی میکرد تا حالا رحمتیو انقد سراسیمه ندیده بودم.
نیمه دوم همه از لحاظه بدنی کم اورده بودن برایه همینم اونطوری تحته فشار قرار گرفتیم
اندو خیلی جنگنده و خوب بازی کرد.مجتبی نیمه اول خوب بود نیمه دوم یه پاسه درست ننداختو تا تونست توپ لو داد
ولیدعلی اصلا با تیم هماهنگ نبود زمان لازم داره به نظر بازیکنه خوبی میاد نیمه دومم داماشیا بستنش بچه ها پاسم بهش نمیدادن یه جورایی تحته تاثیر جو ورزشگاه هم قرار گرفته بود.میگن این بازیکن خیلی از هوار بهتره باید 2.3 تا بازی بگذره و ببینیم چی میشه.من بهش خیلی امید دارم
فرهاد یه گله ای بدو دیگه زد و نشون داد امسالم همون فرهاده لیگه 9 و لیگه دهمه و باز هم در سنه 35 سالگی پتانسیله بهترین بازیکنه اسیا شدنو داره.پارسال تو سنه 34 سالگی دومین بازیکنه اسیا شد:40:اخه کیو دیدین تو سنه 35 سالگی پیشنهاد خارجی داشته باشه و از همه مهمتر استقلالو به همه اون تیما ترجیح بده:40:
شوته اندو هم حیف شد گل نشد ما همه اولش فکر کردیم گل شد
همه بازی یه طرف لحظه تعویضه میداوودی هم یه طرف.کله ورزشگاه از اون لحظه که اومد تو زمین تا اخر بازی یه نفش تشویقش میکردن میلاد میداوووودی واویلاااا واویلااااا میلاد میداوودی:31:
انگار دله همه براش خیلی تنگ شده بود همه منتظر بودیم تو همون لحظاته کم یه خطا بشه و میلاد بزنه.رو فرهاد خطا شد ولی وسطایه زمین بود
خلاصه بردی بود که رحمتی بهمون تقدیم کرد داماش باید 2.3 تا میزد.شانس اوردیم مهدویکیارو تعویض کرد
دو تا داوری که با استقلال لجنو تو هر بازی که برایه استقلال سوت زدن ارزوشون باخته استقلال بوده بازیهایه اول دوممونو قضاوت کردن
جهانبازیه یه پنالتیو که نگرفت هیچی سوتم نمیزد تا بالاخره داماش گلو بزنه.بازیه استقلال فولاد که 1 هیچ باختیم زمانه قلعه نویی بودو هیچوقت یادم نمیره این جهانبازی سرمونو برید