باید ببینیم این بار شانس به میلان روو میکنه یا نه تا یک قرعه راحت بهمون بخوره
ترجیح میدم فعلا با رئال روبرو نشیم :31:
Printable View
باید ببینیم این بار شانس به میلان روو میکنه یا نه تا یک قرعه راحت بهمون بخوره
ترجیح میدم فعلا با رئال روبرو نشیم :31:
بایرن و چلسی هم بخوریم بد نیستنقل قول:
آرسنال یکم خطرناکه!
اگه به آپوئل نیکوزیا بخوریم خیلی حال میده ... کلی میخندیم :31:
جدا از شوخی هر بازی سختی خودش رو داره...به هر تیمی بخوریم فرقی نمیکنه مهم اینه که صعود کنیم
سرمربي الوصل اميدوار است هموطنش من سيتي را به مقصد ميلان ترك كند
سايت گل – ديه گو مارادونا سرمربي اسبق تيم ملي آرژانتين ابراز اميدواري كرد كارلوس تبس در مهلت نقل و انتقالات زمستاني به ميلان بپيوندد.
سرمربي فعلي الوصل امارات شرايط فعلي تبس را در انگليس چندان مناسب ندانست و اعلام كرد او براي بازگشت به اوج بايد به فوتبال ايتاليا برود.
ميلان براي جذب تبس با او به توافق رسيده اما مانچيني اعلام كرده اين بازيكن را تنها به صورت دائمي به ميلان مي فروشد نه قرضي.
مارادونا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اميدوارم تبس هر چه زودتر به ميلان بپيوندد. او بايد هر چه زودتر من سيتي را ترك كند تا بار ديگر به دوران اوج خود بازگردد."
" اگر تبس به ميلان بپيوندد اين تيم ايتاليايي بار ديگر مي تواند به مدعيان اروپا تبديل شود. تبس مهاجم فوق العاده ايست. او در يونايتد و سيتي عملكرد حيرت انگيزي داشته و بدون شك مي تواند براي ميلان هم موثر باشد."
پ.ن:خیلی وقت بود خبر نگذاشته بودم!! تمام زحمت این تاپیک افتاده گردن بهزاد بنده خدا!کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/12/09/2794800/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D8%A8%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D8%AF
پاریس سنت ژرمن توز را می خواهد
میلان رسما اعلام کرد که پاریس سنت ژرمن برای به خدمت گرفتن کارلوس توز با آنها وارد نبرد شده است!
به نظر می رسد پس از توافق شخصی کارلوس توز با باشگاه روسونری ,میلان بالاتر از باشگاه های دیگر در راستای به خدمت گرفتن کارلوس توز باشد.
با این اوصاف به نظر می رسد درخواست میلان مبنی بر انتقال قرضی رایگان و خرید او در تابستان هنوز توسط این باشگاه انگلیسی پذیرفته نشده است.
و این بدان معنا است که باشگاه ثروتمند فرانسوی پیشنهادی برای به خدمت گرفتن ستاره سایق وست هم یونایند,منچستر یونایتد ارائه داده است.
نائب رئیس باشگاه میلان در این رابطه چنین اظهار نظر کرد " می توانم تایید کنم که پاریس سنت ژرمن نیز خواهان به خدمت گرفتن کارلوس توز می باشد"
" با این وجود پیشنهاد ما برای به خدمت گرفتن توز تغییر نخواهد کرد چرا که همه چیز نتیجه گیری شده است و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم توز را به میلان بکشانیم"
" هدف ما جذب کارلوس توز و داشتن وی در تمرینات دوبی به همراه ما در تعطیلات زمستانی می باشد"
" ما همچنان در انتظار پاسخ باشگاه منچستر سیتی هستیم اما هنوز تا پایان نقل و انتقالات زمستانی زمان زیادی باقی مانده است"
" ماکسی لوپز از کاتانیا؟ او بسیار تمایل دارد تا به جمع ما بپیوندد اما من می توانم این موضوع را تایید کنم که توز انتخاب اول ما می باشد و ما تمام تلاش خود برای جذب او را دامه خواهیم داد"
کد:http://ac-milan.ir/news.aspx?id=2650&%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3%20%D8%B3%D9%86%D8%AA%20%DA%98%D8%B1%D9%85%D9%86%20%D8%AA%D9%88%D8%B2%20%D8%B1%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
آزمایشات آینده برای مصدومیت نوچرینو
در اینجا می توانید از آخرین وضعیت مصدومین باشگاه روسونری مطلع شوید.
آنتونیو نوچرینو تا اطلاع ثانوی از تیم بدور است چرا که این بازیکن از فشار عضلانی رنج می برد.
نوچرینو از همان ابتدای بازی برابر ویکتوریا زمین بازی را ترک کرد و جای خود را به تیاگو سیلوا یی داد که توانایی بازی در خط میانی را نیز دارد و آلگری ترجیح داد جوانب احتیاط را رعایت کند.
میلان ایتالیا با انشار بیانیه رسمی در وبسایت خود خبر از این مصدومیت دادند.
در این بیانیه چنین آمده است که " انتونیو نوچرینو باید آزمایشات بیشتری را سپری کند چرا که وی یک مشکل عضلانی در ناحیه ران پای چپ خود دارد.این ملی پوش ایتالیایی باید یک هفته دیگر را به انجام آزمایشات بیشتری بپردازد و در حال حاضر در دسترس نمی باشد"
بنابراین تا زمان مشخص شدن وضعیت او در دسترس نمی باشد و خبر های خوب برای هوادارن روسونری اینکه کریستین آبیاتی و کوین پرینس بوآتنگ به تمرینات بازگشته اند در حالی مارک فن بومل نیز دوباره در دسترس می باشد.
کد:http://ac-milan.ir/news.aspx?id=2651&%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D8%AA%20%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%20%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA%20%D9%86%D9%88%DA%86%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%88
گالیانی و تکذیب احتمال مبادله تبس و پاتو
نایب رئیس روسونری در صحبتهایی اعلام کرد که برای جذب تبس ، پاتو را از دست نخواهند داد
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که در مسیر انتقال کارلوس تبس از منچسترسیتی به میلان، پاتو را وارد این معامله نخواهند کرد.
این درحالی است که سران میلان تمایل زیادی دارند تا تبس را با قراردادی قرضی به تیمشان بیاورند ولی سران سیتی ترجیح می دهند تا با فروش تبس، برای همیشه او را به تیم دیگری بسپارند
این روزها شنیده می شود که سران میلان حاضرند تا با انتقال پاتو و یا یک بازیکن دیگر، تبس را به تیمشان بیاورند ولی گالیانی این صحبتهارا تکذیب کرده است
نایب رئیس روسونری در این باره به میلان نیوز گفت:« ما برای جذب تبس پیشنهادی را به باشگاه منچسترسیتی ارسال کردیم . البته ما در مورد انتقال هیچ یک از بازیکنانمان به سیتی یا هیچ تیم دیگری صحبت نکرده ایم. هواداران باید آرامششان را حفظ کنند؛ چون واقعیت این است.»
گالیانی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که از عدم تمایل سیتی برای انتقال قرضی بازیکنانش به تیمهای دیگر آگاه است و یادآوری کرد که در صورتی که سیتی پیشنهاد آنها را رد کند، روسونری دوباره برای خرید تبس اقدام مجددی نخواهد کرد:
« ما می دانیم که سیتی تمایل زیادی به فروش این بازیکن دارد ولی پیشنهاد ما این است که این بازیکن را به صورت قرضی و با شرط خرید دائم او در پایان فصل به خدمت بگیریم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/12/10/2796055/%DA%AF%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%DA%A9%D8%B0%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D8%B3-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88
من اگه توی ایتالیا زندگی میکردم میرفتم این گالیانی رو میگرفتم تا میخورد میزدمش.
دیگه شورشو در آورده.
توز خیلی بازیکن خوبیه.
اما بیشتر از اون تیم یه طراح خوب میخواد.
این اکوئیلانی که در حد نشستن روی نیمکت میلان هم نیست.با اون فوتبال کردنش.
تیم واقعا توی قسمت طراحی ضعف داره.
نستا هم دیگه اون نستا سابق نیست راستش هر بازی که میگذره اعتمادم بهش کمتر میشه.
نوچورینو بازیکن بسیار خوبیه.با تمام وجود بازی میکنه.حیفه مصدوم باشه.چون حتما بجاش سیدروف و آمبرو بازی میکنن
خیلی های دیگه من جمله سیدورف و آمبروسینی هم دیگه بدرد میلان نمیخورن اما متاسفانه در کمال پررویی آقای سیدروف میگه من میخوام برای فصل بعد هم بازی کنم!!نقل قول:
یکی به من بگه چرا سیدورف هنوز توی میلانه.اونم با این عملکردش!!
در قمست طراحی حملات تیم هم حق با تویه
بازیکن کارگر و دفاعی و جنگنده زیاد داریم
نوچورینو-بواتنگ-گتوسو-فان بومل-آمبرو
اما مهندس و خلاق و سرعتی به اون شکل نداریم
آکوئیلانی-امانوئلسون هافبک هیا معمولی هستن! مونتولیوو هم یکی مثل این 2تا
اگر بتونیم یه سوپر استار سرعتی و خلاق بگیریم کارمون رو رواله .مثل این کیس!!
نقل قول:
هری ردنپ: مودریچ را به یونایتد و یا چلسی نمی فروشیم
نوچرینو یکه هفته مصدوم شده و امیدوارم هر کسی در ترکیب قرار بگیره به جز آمبروزینی و سیدورف.
امیدوارم توی نقل و انتقالات زمستانی یک هافبک درست و حسابی و جوان به تیم اضافه بشه تا سیدورف و آمبروزینی هم از تیم برن.
فعلا خبر خوب بازگشت بواتنگه که یکی از بهترین هافبک های فعلی میلانه.
این توز رو هم زودتر بگیرن و خلاصمون کنن :31: