شما از کدوم سایت داری دانلود میکنی که سرعتت 350 ست؟ من که همون 50 ئه الان. هنوز سرعت پایینه
Printable View
شما از کدوم سایت داری دانلود میکنی که سرعتت 350 ست؟ من که همون 50 ئه الان. هنوز سرعت پایینه
شما که قزوینی بهتره تو همون تاپیک استان خودتون پست بدی هی می ری تو تاپیک های دیگه پست می دی باعث می شی بقیه رو هم به اشتباه می اندازی چون سرعت شما هرچی باشه به درداستان های دیگه نمی خورهنقل قول:
والله دوست عزیز دیگه چیزی نمونده به بخوان قیمت زیاد کنن مهم ترین طرحشون که نامحدود هابودبرداشته شد اونای دیگه هم که گرونترین همین بعثته که دیگه نهایت 40تومان می شه که کیفیتش افتضاخهنقل قول:
که البته بااین وضعیت احتمالا همه ازمخابرات کوچ می کنند
دوستانی که میگن سرعتشون بالا رفته و به 350 هم میرسه چجوریاست؟! چرا مال من من زیاد نشده پس؟! من نهایت 60 میرسه. (طرح بعثت)
فدات شم اونا منظورشون طرح های صبا هستش که تا350می ره که البته اونا دیگه شبانه ندارهنقل قول:
دیروز زنه گفت تا فردا درست میشه. پس کو آخه؟ چرند میگه. هر روز داره بدتر از روز قبل میشه
من که تا دیروز مشکل نویز شدید داشتم. هر دو دیقه قطع میکرد. کلی زنگ زدم و بهشون گفتم فعلا بهتر شده. دیشبم سرعتم بعد مدتها قابل تحمل شد.
من که رفتم با نت برگ از آسیاتک برای یکی از آشنایان گرفتم ( LOL سه ماه 5 هزار تومن ) اگه سرویسش خوب بود از مخابرات کوچ میکنم
من از سایت s-o-f-t-9-8از جاهای دیگر هم که دانلود میکردم سرعت قابل رضایت بود!نقل قول:
بابا ایول.نقل قول:
مرد حسابی تو که میتونی خوب برو از یک جای دیگه سرویس بگیر خوب.
آسیاتک,نوین نت ,آریا گستر و.....
مایی که چسبیدیم به این محابرات واسه اینه که فیبرنوری هستیم وفقط باید از مخابرات سرویس بگیریم.ولی شما چرا...
البته تنها چاره ام اینه که کارت دی وی بی دارم.میرم یه اکانت ما هو ا ر ه ایی میگیرم.
1 مگ نامحدود 25 تومان و 2 مگ هم حدود 45 ت واسه هر ماه.
یا هم که میذارم واسه دانلود آفلاین 2مگ.