MOHAMAD جان ممنون از راهنماییت. اما سه سوال کوچولوی دیگه. من این آی سی شارژ که رو کاتریج 902 هست رو مخوام. آخه ماله خودم خراب شده. تو شهرستان که هرچی گشتم نیت میگن کاتریج نو بخر از رو اون در بیار. تو نتهران پیا میشه؟ میفروشن؟
Printable View
MOHAMAD جان ممنون از راهنماییت. اما سه سوال کوچولوی دیگه. من این آی سی شارژ که رو کاتریج 902 هست رو مخوام. آخه ماله خودم خراب شده. تو شهرستان که هرچی گشتم نیت میگن کاتریج نو بخر از رو اون در بیار. تو نتهران پیا میشه؟ میفروشن؟
اول بگم كه يه چيز نادرست رايج نشه! آي سي شارژ نگيد(مربوط به چيز ديگه است!) بگيد چيپ كارتريج يا چيپ ست كارتريج.نقل قول:
منم بچه شهرستانم ممكنه باشه!
ممنون از راهنماویتون. حالا یه سوال دیگه.من یک پلاتر hp510 ارم میخوام براش تانک بخرم.چه مارکی رو پیشنهاد میکنین؟ و استفاده از اون هم قلق خاصی داره؟ نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟
sepanta جان...در مورد تانک نمیشه گفت فلان مارک خوبه و فلان مارک بده!
همه اینها از چین میاد...جنسشون هم اکثراً عین همه و ...مهم جوهری هست که تو تانک میریزید.
اگه تانکتون مشکل فنی نداشته باشه و از نظر هواگیری و حجم جوهر تانکتون رو مدام چک بکنید...قاعدتاً نباید مشکل خاصی پیش بیاد.
این کیفیت و نوع جوهر هست که مشکلاتی رو تو پرینت ایجاد میکنه.
بعضی از دوستان اینجا از جوهر گاما استفاده کردن..میتونن نظرشون رو بگن...به نظر من جوهری فوق العاده با کیفیت و قیمتی مناسب هستش...هم برای پرینتر های جوهر افشان و هم انواع پلاتر جوهرهاش موجود هست.
البته برای پلاتر دو نوع جوهر وجود داره...برای پلاترهای حرفه ای جوهرهای وجود داره که خیلی چرب و روان هستن و قیمتشون بالاتره...برای پلاترهای نیمه حرفه ای هم جوهرهای نیمه حرفه ای موجود هست که قیمتشون پایین تره.
حالا شما میتونید برا پلاترهای نیمه حرفه ای از جوهرهای حرفه ای استفاده کنید...یعنی کمی بیشتر هزینه کنید...در عوض کیفیت کارتون فوق العاده بالاتر میره و دستگاهتون هم کمتر نیاز به سرویس خواهد داشت.
البته برعکس این قضیه امکانپذیر نیست...یعنی نمیشه برا پلاترهای حرفه ای از جوهر نیمه حرفه ای استفاده کرد مگر اینکه بخواید پلاترتون رو اسقاطی کنید!
من ink tech استفاده میکنم خوبه؟ بعد از نصب تانک هم باید هواگیری کرد؟ واسه پلاتر هواگیری چطوریه؟
سلام
ink tek جوهر خیلی خوبیه (اما یکم زیادی غلیظه) به شرطی که مطمئن باشی اصلیه اما اگه از اینایی باشه تو ایران بسته بندی شدن و فوق العاده بی کیفیتند همین جوهر بی کیفیت به من خیلی ضرر زده !!!
جوهر گاما رو من امتحان کردم و میتونم بگم عالی بود
در اولویت بعدی جوهر vox توصیه میشه
و جوهر wwm هم که تعریفشو شنیدم اما تست نکردم
سراغ ink mate هم نری بهتره
برای نصب پمپ هم حتما به مرکز تخصصی برو و از خودشون گارانتی بگیر
اینجا که من هستم مرکز تخصصی نداریم بابا. از بقالی باید تانک رو بگیرم.جوهر گاما چهارتا رنگ 1 لیتریش چه قیمته واسه hp510?
راستی از کجا بفهمم جوهرم اصله یا نه
جوهر گاما برای پلاتر hp510 هر لیتر 17 تومن هستش که اگه از فروشگاهش خریداری کنید با تخفیف 13900 تومن تموم میشه براتون.
البته طبق پست قبلی...شما میتونید جوهر حرفه ای هم بریزید که لیتری 33 تومنه که از فروشگاه میتونید 27700 بگیرید.
جوهر گاما با توجه به قیمت و کیفیتش برای کسی نمیصرفه که تقلبیش رو بزنه!
سلام من پرینتر تک کاره لیزری A4 میخوام. چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ بودجه هم تا سقف 130 تومن.
سلام
من یه canon mp160 سه کاره دارم. این یکی 2 سالی کارتریجش خراب شده بود و بلا استفاده بود. و ارور E5 میداد.
امروز رفتم واسش 2تا کارتریج مشکی و رنگی گرفتم شد 55 تومن! cl41 و pg40 ! نصب کردمو بعد از چند دقیقه ارور های مختلف خلاصه همه چیش اوکی شد و شروع کردم به تست پرینت و ...
اومدم کارتریج قبلی رو تست کنم، زدم که دیدم نه واقعا سوخته! در آوردم و کارتریج نو رو زدم! منتها با کمال تعجب از اون به بعد چراغ black شروع به چشمک زدن کرده! موقع پرینت هم خطای کمبود شارژ داد که رد کردم!
دیگه هر کاری کردم این چشمک برطرف نمیشه ... بارها کارتریج هارو در آوردمو جا زدم! پرینتر رو ریست کردم ( تو Service Mode پرینتر) با برنامه MPtool هم ریست کردم ... هیچ تاثیری نداره ...
اساتید اگه میشه راهنمایی بفرمایید