باسلام اساتیدتلویزیون من led ua6000bهست که تو منو مخفی movieوفعال کردم الان راحت mkvوزیرنویسارو پخش میکنه ولی هرچی تو منو مخفی گشتم pvrپیدانکردم حتیhotel mode هم روشن میکنم بازم نیست بهb8000 ارتقادادم بازم نشد چجوری فیلم ضبط کنم بااین
Printable View
باسلام اساتیدتلویزیون من led ua6000bهست که تو منو مخفی movieوفعال کردم الان راحت mkvوزیرنویسارو پخش میکنه ولی هرچی تو منو مخفی گشتم pvrپیدانکردم حتیhotel mode هم روشن میکنم بازم نیست بهb8000 ارتقادادم بازم نشد چجوری فیلم ضبط کنم بااین
با استفاده از منو محفی راه انداختیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت منم که بلهنقل قول:
نهنقل قول:
از روزی که گرفتم خودش فعال بود
من و دوستم رفتیم بانه یه 46c8000 گرفتیم. فروشنده با یه کنترل که با کنترل اصلی فرق داشت رفت تو منو مخفی و منو فارسی و دیجیتال رو فعال کرد اما دوستم نخواست وارد منو مخفی بشه . حالا که اومدیم خونه منو فارسی و دیجیتالش کار میکنه ولی فیلم 3 بعدی که میزارم اصلا عینکها با تلویزیون ارتباط برقرار نمیکنه در حالی که برای دوستم بدون مشکل نشون میده. امکانش هست که از منو مخفیش باشه؟ حتی عینکها رو هم با تی وی دوستم امتحان کردم که عینکها سالم بودن. ریست فکتوری هم کردم نشد.ممنوم میشم کسی کمکم کنه.
اقا ما کارای که گفتن رو کردیم اما بازم تیونرش فعال نیست و فقط انالوگ میگیره
شما 46C8880 دارید، گارانتی داره؟نقل قول:
این راه حل را برو ببین شاید جواب بده
با ریموت تلویزیون برو به " menu" قسمت set up و بعد اولین گزینه را انتخاب کن بعد باید یک کد 4 رقمی بدهی که بطور پیش فرض چهار تا صفر است.
بعد در تنظیماتش همینطور جلو برو تا جایی که ازت میپرسه که شبکه های دیجیتال رو بگرده یا آنالوگ.
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
دوستان یک سوال
Samsung 40D 5550 با گارانتی سام سرویس قابلیت PVR داره یا نه؟
سلام دوستان من تمام کارا رو کردم اما فقط انالوگ میگیره راستی امیر کینگ 1 میشه یه عکس از تلویزیونت بزاری که میگی خودش از اول فعال بوده
راستی توی قسمت سرچ سامسونگ مدل تلویزیون رو میدی میگه اصلا وجود نداره
دوست عزیز از کدوم قسمت تی وی برات عکس بزارم؟؟نقل قول: