این لپ تاپ زیاد داغ میشه دوستان
اینو بدونید و بخرید
Printable View
این لپ تاپ زیاد داغ میشه دوستان
اینو بدونید و بخرید
کسایی که این لپ تاپ رو خریدن مال همه fast access داره؟آخه تو سایت دل تو قسمت انتخاب display یکیشون Facial Recognition داره اون یکی نداره.البته فکر کنم فقط یه نرم افزار باشه
خداوکیلی نه مثل hp! همچین خیلی ام داغ نمیشه البته 501 رو نمیدونم 502 رو میگمنقل قول:
کاملا" مخالفم دوست عزیز...هر لپ تاپی مقداری گرما داره...اما 502 اصلا" زیاد داغ نمیشه..گرمای طبیعی دارهنقل قول:
این گرما ثبت شده همه جا و یک مقدار هم نیست انصافا
دوست من چرا اینقدر اصرار دارید که اچ پی بدتره
من که مدیرعامل اچ پی نیستم
الان بین مدل های HP 6090، DELL L502 ، N53SV/SN و MSI GE620 از همه گرم تر Dell L502 گزارش شده
دمای بالای 80-90 درجه روی GPU و CPU
گرافیکش هم از HP بالاتر نیست
CPU ها همه در یک ردیف
================
ASUS N53SV/SNبرای کسانی که کار جدی با لپتاپ دارند و بازی های عجیب و غریب خیلی براشون اهمیت نداره، مثلا کار Virtualization که RAM یکی از گلوگاههای جدی این کار است. کیفیت بدنه و کمی تا قسمتی قیافه لپتاپ براشون مهمه
HP 6090 برای کسانی که بازی و سرگرمی در اولویتشونه که به قول خودشون RAM این لپ تاپ براشون کافیه بهترین گزینه هست... حجم بالای هارد و گرافیک خوب 6770 نشان از همین قضیه و بازار هدف داره...
Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن... همه چیز داره...بهترین هاش رو هم داره... فقط گرمای بالای 80 - 90 درجه رو هم تجربه می کنید...الان زوده درباره عمر مفید این لپتاپ قضاوت کنیم... در ضمن تنها لپتاپی هست که فعلا با CPU Intel i7 2720QM به بازار اومده
MSI GE620 لپتاپ خوبیه فقط برای آدمهای با سلیقه که می تونن یک شونه تخم مرغ رو سالم برسونن خونه... بدنه بسیار ضعیفه اینقدر که وقتی یکم فشار به پشت این لپتاپ وارد کنید برد اصلی زیر دستتون حس میشه
قیافه هم در ردیف تیم ملی مالدیو ... ولی این لپتاپ لوازم داخلی خوبی داره من که از MSI یه جز بنده اش راضی بودم به علاوه اینکه این لپتاپ هم تا 16 گیگ RAM ارتقا پیدا می کنه و هیجان انگیزه...
به آدمهای با سلیقه که کارایی و کیفیت براشون مهمه توصیه میشه
آقایون هر کی هر چی دوست داره بخره.......................همشون یه جورن..........همه چینی هستن........
.
.
.
هر لپتاپی مزایا و معایب خودش رو داره.............
.
.
.
خوب دوستانی که XPS L501 و XPS L502 دارن.....سوالی نظری مشکلی دارن بپرسن هرکی راهکار داره ارائه بده............:20:
هرکی هر کاری با هر کدوم از این دو مدل انجام داده یکم توضیح بده در مورد تولید حرارت و صدای فن و کیفیت کاری که انجام داده و اسم بازی همراه با اسم نرم افزار و همراه با تنظیمات انجام داده شده روی لپ تاپ با مدل خودش رو بگه..........هرکی خریده مبارکش باشه هرکیم نخریده قصد خرید داره امیدوارم به زودی زود بخره............................
.
.
.
درود بر هوادارن Dell سری XPS
دوستان آپدیت جدید گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کنید و نصب کنید
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
سری جدید مک بوک پرو هم با همین سی پی یو هستش فکر کنم تو بازار ایران هم باشه البته این لپتاپ رو با dell xps و hp 6090 و رقیباشون شاید نباید مقایسه کرد بخاطر تفاوت قیمتی که دارن.ولی من نمیفهمم چرا انقدر لپتاپای apple گرون هستن.به نظر من که کانفیگش توی همین مایه ی دل هستش.البته شاید تخصصی فرق زیادی داشته باشن که من خبر ندارمنقل قول:
اما کلا خیلی خیلی شیک هستش واسه کلاس گذاشتن خیلی عالیه!!:5:
Macbook Pro MC723LL/A
Intel Core i7 2nd Generation 2720QM 6MB 2.2~3.3GHz:CPU
Intel HD Graphics 3000 / AMD Radeon HD 6750M DDR5 1024MB:VGA
گرافیکش که از HP کمتره.البته دوتا گرافیک داره
4GB DDR3 SDRAM:RAM
تا 8 گیگ بیشترم ساپورت نمیکنه
750GB 5400rpm:HDD
CD±RW , DVD±RW Double Layer:Optical Drive
بلوری هم که نداره
LED-Backlit , Glossy +WXGA 15.4 900*1440:LCD
Mac OS X v10.6:OS
تا 7 ساعت شارژدهی - وزن 2.54Kg - وبکم - بلوتوث 2 - نور پس زمینه برای صفحه کلید 2 × USB2.0
Headphone Jack
- MagSafe Power Port
- FireWire 800
- Thunderbolt Port(up to 10Gbp
RJ-45
IEEE 802.11n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این پست ، جاش اینجا نیست! مک کاملا با ویندوز متفاوته و بهتره توی تاپیک خودش به جواب سوالاتتون برسید.