اصلا‘‘ تركوندي منو با اين سوالات...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نه....ولي توي اين ايام امتحانتا..4 روز در ميون خودم رو تو آيينه ميديدم.
يا حق ;)
Printable View
اصلا‘‘ تركوندي منو با اين سوالات...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نه....ولي توي اين ايام امتحانتا..4 روز در ميون خودم رو تو آيينه ميديدم.
يا حق ;)
تا حالا شده شام و ناهار را به فاصله 30 دقيقه بخوري ؟
اينها در دوران خدمت به سرم اومده ميخواهم قدر انجا را بداني دوست عزيز
من اصولا‘‘ يا ناهار ميزنم...يا شام....نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
تو قدر سربازيتو بدون.
يا حق ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب دوران مقدسي هستش اين خدمت سربازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شام و ناهار را به فاصله 30 دقيقه بخوري ؟
شهريار جان اومدم بازم سوال كنم ازت ! با اجازه .
بهترين آهنگي كه شنيدي ؟
چرا life is like رو اینقدر دوست داری ؟
چقدر دوست داری عمر کنی ؟
بگن الان میمیری چی کار میکنی یا چی میگی ؟
دوست داری به یکی بمیر همونجا بمیره ؟
بدترین چیز دنیا ؟
دوست داری الان ازدواج کنی ؟
ازدواج اصلا خوبه ؟
عشق ؟
دوستی ؟
خدا ؟
دعا ؟
نماز میخونی ؟
جهنم بهشت ؟
شعر میخونی ؟
نرم افزار یا سخت افزار ؟
پول یا شادی ؟
چه ميكنه اين پيشي...دمت گرم بابا...ممنونم.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
1)واا...اين سوالت خيلي سنگين هست....من آهنگهاي قشنگ زيادي گوش دادم...ولي آهنگ نيايش داريوش و من ديگه بچه نميشم داريوش رو ميپرستم
(الهي به مستان جام شهود....اين يه قسمت از نيايش هست و
من ديگه بچه نميشم..ديگه بازيچه نميشم......اينم يه قسمت از من ديگه بچه نميشم داريوش.)
من داريوش گوش ميدم...ولي ممكن 10 دقيقه بعدش DJALIgator گوش بدم...نه خيلي عمگين...نه خيلي شاد.
2)اولندش اين ميره تو تاپيك سوتي ها....چون Life Is Live هست اسم آهنگ.دوما‘‘ خيلي باحال هست.ازشم خاطره دارم...يادش بخير.
3)فرق نميكنه..فقط با عزت باشه...و به تمام آرزوهام برسم(من كم توقع هستم..ولي منم آدمم!)
4)هيچي...فقط ميگم به اوني كه دوسش دارم بگين ديگه منتظرم نشه ..چون من رفتم و بگين كه اونجا هم دوست دارم.
5)نه...اصلا‘‘.من هيچ وقت خودم رو اينقدر بزرگ نميبينم.من كه خدا نيستم(ممكن خودم بكشمش :laughing: :blush: !!!!)
6)نامردي و نا اميدي از رحمت خدا.
7)الان نميدونم..از يه طرف آره..از يه طرفم نه...چ.ن نه پول دام..نه خونه و سر پناه.الان من فقط ميتونم يكي رو بدبخت كنم...همين.(ولي يه دنيا ديونه بازي دارم.!!!)
8)وا...اگه بدوني چه جوري ادارش كني بد نيست(از دزدي كه بهتره!!!!!).من كه هنوز مزدوج نشدم...ولي وقتي شدم...اون موقع نظرم رو شايد بهتر بگم...ولي در كل من نميترسم ازش.!!
9)بهترين احساسي كه خدا با آدم داده.به شرطي كه پاك باشه...نه اين مه به طرفت به چشم كسي كه ميخواي كمبودهاي جنسي ات رو روش خالي كني نگاه كني(چه ماهم من,نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
10)عشق است رفاقت با دختر و پسرهاي با مرام و اهل حال.از هر جاي اران ميخوان باشن.دمشون گرم.
فقط مسي كه تو رفاقت نارو بزنه....ميسپارمش دست خوا...خودش حال رو بگيره.
11)بهترين چيز تو دنيا...اگه بهش اعتماد كني و بشناسيش از ته دلت...يه جاهايي...يه حالهايي بهت ميده كه 4 شاخ گاردون ميبري..!!!!!
12)همه ملت دنيا سالم و خوب باشن..بدي و گرفتاري واسه كسي پيش نياد...ديگه هيچ جاي دنيا بيمارستان و زندان نباشه...همه به اوني كه دوست دارن برسن..هيچ مسي جلو خانواده اش ضايع نشه.
13)آره...ولي نه هميشه.....ولي از ته دل به خدا ايمان دارم(فكر كنم همين كافي باشه,نه؟چون ما نماز ميخونيم كه از خدا تشكر كنيم..ولي نماز با ريا به هيچ دردي نميخوره!!!)
14)واا...هرچي خدا بخواد...اگر عاشقي گناه است,من سراپا گناهم(گلپا).
15)يعني چي؟آها...منظورت آهنگ سبسازم و اينا.....؟اي بفهمي نفهمي....واسه دل خودم بعضي مواقع.
اكثرا‘‘ هم روي شعرهاي دوست دخملم كار ميكنم...(بي نظيرن..يه آهنگ دو صدا هم خونديم ولي گفت پخشش نكن... :blush: ).
15)خودم رشته ام نرم افزار هست...يعني آي تي..گرايش نرم افزار..ولي خودم با سخت افزار بيشتر حال ميكنم.
در آخر كار هم پيشي ناسي ناسي(نعني ناناز!!!)از سوالا ممنونم.بازم سوال داشتي...بپرس.
يا حق ;)
امنيت در هلند چطوره؟
اونجا مردم با خارجي ها چطور برخورد مي كنن؟
تا حالا شده كاري بكمي كه از خودت بدت بياد؟
دوچرخه يا ماشين ؟
تا حالا بيشترين مسافتي كه پياده رفتي چقدر بوده؟
1)تووووپ...من ساعت 4 صبح هم اومدم خونه.!!!(فكر بد نكنين.!!!)نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
2)خوب.
3)آره...
4)اينجا دوچرخه...تهران ماشين.
5)3 ساعت و 45 دقيقه.حدودا‘‘ نميدونم.ولي اين زمانش بود.!!!
يا حق ;)
اولين كاري كه مي كنم ميذارمشون توي جيبم فقير هم بره كار كنه در آره!