اره این نرم افزار تو ایران مشکل داره و وصل نمی شهنقل قول:
خوب مشکل داره نمی تونی استفاده کنی :41:
Printable View
اره این نرم افزار تو ایران مشکل داره و وصل نمی شهنقل قول:
خوب مشکل داره نمی تونی استفاده کنی :41:
سلام من ویو 2 دارم که باش به یه مشکل برخورد کردم:
خیلی وقتا وقتی بازی هایی که روش نصب کردم رو اجرا میکنم، یهو صفحه ی گوشی آبی میشه که توش یه سری عبارات انگلیسی نوشته و وقتی یه دکمه میزنم یه صفحه سیاه میاد که وسطش نوشته upload to PC (یه همچین چیزی)
بعدم برای اینکه درست بشه فقط میتونم باتری گوشیی رو در بیارم و ریستش کنم
این مشکل برا کسی پیش اومده؟
چطوری حل میشه؟
تشکر ...:40:
منظورت نرم افزار بید
اگه تهرانی samsung navi
اگه شهرستانی navitel[/QUOTE]
پ نه پ سخت افزار بید! :46:
لینک دانلودشو میتونی بزاری لطفاً؟
مسیریاب هم داره؟
دوستان عزیز
میشه بگید که چطوری میشه با pc از طریق wave ii به نت وصل شد؟
با kies امتحان کردم ایران رو تو لیست نداشت..
شما برو به اين مسيرنقل قول:
settings/connectivity/usb utilities/internet sharing
بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن ...يه برنامه مياد كه كانكشن ميسازه برات...تو قسمت كشور other رو انتخاب كن...تو قسمت network provider هم همينطور....apn name رو بايد بزاري mtnirancell ....تو قسمت phone number هم #*99* رو وارد كن و تمام..............
پ نه پ سخت افزار بید! :46:نقل قول:
لینک دانلودشو میتونی بزاری لطفاً؟
مسیریاب هم داره؟[/QUOTE]
رفیق من رفتم و پس قبلیت رو خوندم و الان بهت می گم
پ نه پ اول درست بگو آدم دوزاریش بیافته :21:
بعدش هم م یگم لینک همین اسم رو توی کیز تو ایران سرچ کن میاره دانلود کن و نصب کن این فقط برای بادا 1.2 بید و اگه اسپوف کنید با مشکل برم یخورید
حالا بگو پ نه پ
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
دوستمون کاملا درست گفتننقل قول:
و من فقط یک چیزی م یخوام بگم و اینه که با بلوتوث هم می تونید این کار رو انجام بیدن
ممنونم
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
رفیق اینجوری که من این ورو اون ور خوندم این مشکل از فریمورت بید باید فول فلش و از این کارا بکنی و بعد فریمورت رو عوض کنینقل قول:
شاید احتمالش اینه که قاطی هم کرده باشه از اول همین طور بوده یک مستر ریست بده بده شاید 1% شانس تو اینجوری باشه اگه نبود دیگه می افتی تو ان کارا دیگه
من این اتفاق برام نیافتاده تا حالا و فقط چند جایی در موردش خوندم شرمنده ولی هر چی در توان باشه می گم
یک سوالی نشده که چند تا دکمه ی اضافی رو تو گوشی یکدفعه نگه داری که مثلا گوشی می ره تو حالت دانلود و این جور چیزا
این حالتی که م یگی خیلی شبیح بید
سلام.سایت نرم افزراای این گوشی و آموزش فارسی کردنش کجاست؟
این گوشی انتی ویروس نداره ولی دنبال اطلاعات کاملش هست بیا اینجا رو ببیننقل قول:
کد:http://forum.badaos.net
سلام خدمت همه دوستان .
من کایز Kies_2.0.3.11082_152_4 که جدیدترین ورژن کایز هست دانلود کردم اما اینم مثل ورژن قبلی مشکل داره و سامسونگ اپس نداره و باید از طریق run بیارم ..
من 15 تا بازی با کیز دانلود کردم بعد اونا رو رو گوشی دوستم نصب کردم.حالا که میخوام رو گوشیه خودم نصب کنم نمیشه.اصلا بازی ها رو نشون نمیده.history رو که میزنم بازی ها میاد ولی لینک نصب نداره.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟ممنون