ماموریت اصلیهاشو بری فکر نکم 6-7 ساعت بیشتر طول بکشه.ولی جانبیهاش و نیمه open world بودنش میره بالای 20 ساعت:31::31:نقل قول:
Printable View
ماموریت اصلیهاشو بری فکر نکم 6-7 ساعت بیشتر طول بکشه.ولی جانبیهاش و نیمه open world بودنش میره بالای 20 ساعت:31::31:نقل قول:
باور کن من بی تقصیرم!:دینقل قول:
بازی سخته؟! وحید کدوم بازیو میگی؟
اصلآ قرار نبود سر این riddlerــها اسکُل بشیم ولی نگو اینا هنو خودتم ج.. بدی باز نمیشه!:دی
از اون بابت گفتم سخته..
+
آقا داستان چیه ما یه 4 ساعت بازی کردیم هنو 6% بازی تکمیل شده!!! :-|
با این وضع سال دیگه هم تموم نمیشه که!بعد یه چیزی..الان لول اصلی ندارم که برم زدم تو کل شهر همرو لت و پار کردم کسی نیست بزنمش ,تنهـــام, چیکا کنم؟!:دی
+++
ولی..ولی...الان متوجه میشم چرا اینهمه به این بازی بها داده شد تو سایت های منتقد و کنفرانس های مربوط به گیم...و انصافآ لیاقت دریافت این همه جوایز رو داشت 100%
واقعآ دارم لذت می برم.اصلآ خسته کننده نمیشه با اینهمه لول دیزاین های عالی و فوق العاده
Main story بازی حدودای 30% هستش که بعد از این وقتی بخوای حالت Plus رو بازی کنی متوجه دشواری های بازی میشی، چون Upgrade شدی و حریف هم به همون نسبت قوی شده!نقل قول:
آقا داستان چیه ما یه 4 ساعت بازی کردیم هنو 6% بازی تکمیل شده!!! :-|
اردنگی رو کف کنین با کمبو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که با Catwoman به گاوصندوق TYGER نفوذ میکنید و با دزدین کارت سه تا از نگهبانا درو باز میکنید،وقتی با چمدون پولا بیرون میاین به یک دوراهی میرسین که سمت چپ مسیر اصلیه بازی هست که پولا رو رها میکنه و میره برا نجات بتمن...نقل قول:
متاسفانه من نه دو راهی دیدم نه میدونستم که بازی دو تا پایان داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر سمت راست هم میگه بتمن به جهنم:31: و Catwoman از ارخام سیتی میره و تیتراژ میاد.البته بعد تیتراژ تصویر مثل یک فیلم ویدیویی به عقب بر میگرده تا برید سمت چپ!یعنی این نمیتونه پایان اصلی بازی باشه و نیست!
آهان اینجا رو میگی! چون من رفتم بتمن جونو نجات دادم! گفتم شاید بتمن برا تشکر از Catwoman یه حرکتی چیزی زد :31: چون تالیا داشت حرکتو میزد که بتمن مریض بود و دهنش بوی بد میداد :31: نشد که بشه!!!نقل قول:
سلام دوستان من این بازی رو چند هفته پیش تمام کردم ( تشکر بابت راهنمایی هاتون)
و مثل نسخه قبل تو این نسخه هم یه سوال دارم که واقعا برام خیلی مهمه ...
آیا نمیشه بعد اینکه بازی تموم شده از یه مرحله خاص بازی رو لود کرد ؟ مثلا می خوام یه مرحله ( مثلا اونجایی که batman یه نوشیدنی می خوره و میره رو یه میز که نشستن دارن قهوه می خورن و ....) از اونجا بازی رو لود کنم. آیا میشه همچین کاری کرد ؟ ( فکر نکنم ! ) البته ساختار این بازی جوری هست که قاعدتا نباید هم بشه اینطوری لود کرد .... مثلا مثل Call Of Duty و ... نیست که مرحله مشخصی داشته باشه .... ولی واقعا آدم دوست داره یه جاهایی رو دوباره بازی کنه و تجدید خاطره کنه
ممنون مثل همیشه سپاسگزار
یچه ها یالاخره میشه این Riddler رو توی بازی گرفت یا نه؟
بله میشه گرفتش.اتفاقا قشنگ هم میگیرش.نقل قول:
اقا من سر ورژن قبلی بازی تا یه جا رفتم بعد معلوم شد که کرکش داغونه و باید از اول برم. که این خیلی ضد حال بود برام.
الان این بازی رو ریختم اومدم ببینم اولا مشکل چیه که الان تو بازی نمی ره ، دوما، این کرکش درست حسابیه یا نه.
اقا من این بازی رو خریدم، تو دی وی دیش یه سری راهنمایی ها بود که همه رو انحام دادم:
گفته بود اپدیت بازی رو بریزید که ریختم. گفته بود اینجوری نه باگ پیدا می شه هم این که خودش کرک می شه.
دی ال سی های بازی هم توی خود دی وی دی بودن که اونا رو هم ریختم.
رفتم بازی رو احرا کنم ( گفته بود ادمینیستریتور اجراش کنم که کردم.) که ارور داد که این سی دی یا دی وی دی اصل بازی نیست.
رفتم گشتم توی فولدر های دی وی دی یه فایل شبیه به فایل احرای بازی پیدا کردم توی فولدری به اسم فایت کلاب. اونا رو توی فولدر اصلی بازی کپی کردم جانشین هم شدن.
دوباره بازی رو اجرا کردم اول لانچرش اومد، رفتم تنظیماتش رو درست کردم زدم بازی بیاد، که باز ارور داد. بازی کرش کرد و بعد هم یه ارور داد تو مایه های این که :
couldn't load shader file ' RockOnFilterPixelShader'
زیرذش هم سه خط فایل نات فاند زده.
چی کارش کنم اینو؟
درایور کارت گرافیکم رو هم همین دیروز اپدیت کردم.