یوزر chess.com رو یادت رفت بزارینقل قول:
این خبر خوبم به بچه های تیم بگم رضا پویا که بهترین بازیکن ایرانی حاضر در سایته به تیممون ملحق شد بازی هاشو ببینید یک فوق حرفه ایه
Printable View
یوزر chess.com رو یادت رفت بزارینقل قول:
این خبر خوبم به بچه های تیم بگم رضا پویا که بهترین بازیکن ایرانی حاضر در سایته به تیممون ملحق شد بازی هاشو ببینید یک فوق حرفه ایه
اون زنه بهترین شطرنج باز زن جهان بود اون دو تا هم جفتشون گرند مستر بودند ولی به نظر من بازیه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت چون سه نفر بودن معلوم بود که بازی چی از اب در میشه چون اصلا نمیتونستن هماهنگ کنن این یه نقشه تو ذهنش داشت اون یکی یه چیزه دیگهنقل قول:
بازي قهرمان جهان رو با اون 3 نفر ديديد واقعا بايد شطرنج رو از اون ياد گرفت
منم بازي
آموزش کلی نداره من بلدم :31: ولی توضیح دادنش سخته تو مازلیس هست ولی این چیزهانقل قول:
اخرین چیزهایی که باس تو چس بلد بود
carlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه.:31:نقل قول:
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
صفحه اول چس دات کام نوشتهنقل قول:
ببخشید عید دیدنی رفتیم ماندگار شدیم.:31:
اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم.:31:
42 تا بازی پراگریس داشته باشی همینه.:31:
اینم نتایج که دارم می ذارم....
نتایج دور 5 (دور آخر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه بندی نهایی
ممنون . میشه یه زیرنویس هم بزارید از BH , SB ؟ دی:
اینا انواع پوئن شکنی که انجام شده به سه صورت که اگه اولی مثلا برابر بود با دومی حساب می کرده اما این اتفاق نیفتاده.نقل قول:
BH مخففBuchholz
Sonneborn-Bergerمخفف
SBدیگه چه جوریه اینا من خودمم دقیق نمی دونم.:31:
اینم لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tie-breaking_in_Swiss_system_tournaments
برای اطلاعات بیشتر
اون بالا سیستم های پوئن شکنی موجود هست اون پایین هم اون سه تا سیستم پوئن شکنی که خودش دیفالت انتخاب کرده که محاسبه شه.:20:
من نائب قهرمان شدم.
بله منم موندم که چرا مساوی زدین!!!وگرنه فکر کنم یه رخ جلو بودین.نقل قول:
اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم
من 14 تا بازی دارم حوصلم سر رفته . اصلا خوشم نمیاد . بازی آنلاین آدم هی مخیواد فکر کنه!!!:دی
ممنون خیلی مسابقات خوب اجرا شد.
کاشکی تعداد مسابقاتی که هر نفر انجام داده رو هم مینوشتید.:10:
چون فیل h2 کیشنقل قول:
الان اول جهانه به زودي زود هم ركورد كسپاروف رو ميرنه 20 سال وقت داره و 5 امتياز يعني 4 درهم امتياز در هر سالنقل قول:
carlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
ضمنا كارلسن نابغه ي شطرنجه و در 14 سالگي 4 رم جهان بوده بنده خودم 150 دست 1 دقيقه باهاشون بازي كردم و همش رو واگذار كردم