بلاخره نگفتید یک کلوم شبکه میشه یا فقط آنلاینه
Printable View
بلاخره نگفتید یک کلوم شبکه میشه یا فقط آنلاینه
نقل قول:
آره میشه چرخ زد و ماموریت های اضافه رو انجام داد
ولی اصل بازی تموم شده
خب بالاخره تموم شد ...
فقط یه چند تا سوال داشتم در مورد آخرای بازی اگه کسی می دونه جواب بده
محتوای مخفی: آخر بازی
راستی کسی می دونه مکان این glyph ها کجاست ؟؟ نحوه حل کردن پازل هاش هم اگه داره بزاره...
ممنون
من نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
نسبت به ac2 از نظر گرافیک فرقی کرده؟نقل قول:
ای بابا انگار ما داریم گل لگد میکنیم دوستان عزیز که بازی کردید یا می کنید یا تموم کردید لطف کنید از منو بازی وارد بخش چند نفره بشید ببینید شبکه میشه یا فقط آنلاینه
نه زیاد...این 2 ساعتی هم که من بازی کردم کلا فرقهای خیلی جزئی داره و کلیت بازی همونهنقل قول:
ای بابا عزیز چی میگی؟:18:نقل قول:
کجا فرق نکرده؟:18:
مبارزه هاش فرق نکرده که کرده گرافیک بهتر نشده که شده جریان بازی جذابتر نشده که شده...:8:
آخه یه نسخه که assassin creed 3 نیست چقدر میخواد نسیت به assassin creed 2 فرق کنه؟:8:
عزیز این جواب شما...نقل قول:
دلیل اینکه هیچ کس جواب شمارو نداد هم خیلی واضحه...:8:
بخاطر اینکه اصلا این بازی با این کرکهایی که وجود داره قسمت multi قابل اجرا کردن نیست چه برسه به تست کردن...
من نظرات خودمو درباره سوالاتت میگمنقل قول:
محتوای مخفی: آخر بازی
منم همین سوال رو پرسیدم، هیچ کس جوابمو نداد خودم بالاخره فهمیدم چه جوریه.
Glyph ها مثل شماره قبل روی ساختمون هایی هستن که با علامت چشم بغل توضیحاتشون مشخص شدن. این دفعه فرقش اینه که بعد از اینکه Eagle vision رو فعال کنی یه دریچه توی ساختمون پیدا می کنی که باید وارد اون بشی. معما ها هم شبیه مدل بازیه قبله.
آخه وقتی بازی تموم میشه بعدش میاد تو main menu....
چطوری باید بیارم تو گیم؟؟؟
همون طوری که همیشه می رفتی.نقل قول:
توجه داشته باش که حتما باید credit رو تا آخر ببینی تا بتونی آزد بگردی بعد از بازی.