بعد از 10 نفره شدن آلمان ، صربستان خیلی خوب دفاع کرد:31:
Printable View
بعد از 10 نفره شدن آلمان ، صربستان خیلی خوب دفاع کرد:31:
انگار تو باغ نیستیا!نقل قول:
بازی های آرژانتین رو دیدی یا فقط نتیجه ها رو میشنوی ؟
اکثر پاس های گل و موقعیت های گل رو خود مسی ساخت واسه گل های آرژانتین .
مسی الان داره عقب تر از پست های قبلش بازی میکنه، چون بازی ساز و موقعیت ساز بسیار خوبی هم هست و تیم میخواد از این قابلیت هاش هم استفاده کنه برای ایجاد موقعیت گل .
وگرنه گل رو که بقیه بچه های آرژانتین هم میزنند، گل زن کم نداریم که، ماشالا.
میبینی که همین الان قوی ترین خط حمله رو داریم .
تا الان بیشترین تعداد گل زده رو داریم .
بدون همون ژاوی و اینیستا از اسپانیا!
مسی بسیار موثر و خوب برای آرژانتین ظاهر شده و نقش بسیار مثبتی در پیروزی های آرژانتین داشته .
آلمان از نداشتن يك ستاره و يك بازيكن باتجربه كه در مواقع بحراني به كمك تيم بياد رنج مي بره.همچنين آلمان يك رهبر داخل زمين نداره.بچه ها بعد از اخراج كلوزه توي شوك بودن كه خيلي سريع گل رو خوردند.دليلش هم بي تجربگي شديد بود.كلا آلمان يك يار باتجربه داشت كه اون رو هم داور مورد عنايت قرار داد.نكته ي ديگه اين كه داور اسپانيايي بعد از اين كه ديد تيم خودشون با فضاحت باخت،با اخراج ناجوانمردنه ي كلوزه كاري كرد كه آلمان هم اين بازي رو ببازه تاطرفداراي اسپانيا مجال سخن گفتن پيدا كنن.
دقیقا همینه. همه ی بحث من هم سر داوریه. واقعا دادن اینهمه کارت زرد و بیمورد و اخراج به ناحق کلوزه لازم بود؟نقل قول:
اگه داوری اینه . . .
آلمان توي يورو 2008 هم بعد از برد قاطع در بازي اول مقابل لهستان جلوي كرواسي خوب بازي نكرد و باخت.ولي بعد از اون بود كه خوب كار كرد و تا فينال اروپا هم رسيد.
همه بازی هارو دیدمنقل قول:
هر بازیکن تو زمین وظیفه ای داره و نسبت به پستی که بازی میکنه انتظاراتی ازش میره
گل زدن وظیفه اصلیه مسیه و گل ساختن و موقعیت ایجاد کردن وظیفه کسای دیگست
اگه قرار به این کار باشه تاکتیک تیم به هم میریزه و دستورات مربی تو رمین اجرا نمیشه
هر بازیکنی اول باید باید وظیفه اصلیشو اجرا کنه
اگه قرار باشه مسی گل بسازه پس هافبک ها چکار کنن ؟
مسی باید تمام تمرکزش رو گل زدن باشه
اگه قرار باشه خودش برا خودش موقعیت ایجاد کنه و تمرکزش برا این کار باشه کاراییش میاد پایین و بیشتر خسته میشه
و کافیه مربی تیم حریف 2 تا بازیکنو بذاره که فقط مسیو بپان ! دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه
از 100 درصد گلهایی که مسی تو بارسلونا زده 95 درصدشو هاقبک های قدرتمند بارسلون براش میسازن که یغنی ژاوی و اینیستا و دنی آلوز !!!
اقا نصير زاده در مورد داور چي گفت ؟؟؟
كسي ديد؟؟؟
نقل قول:
لازم نبود که حتما آلمان بازیو واگذار کنه که طرفدارای اسپانیا بیان حرف بزنن :46:
هیچ کجای دنیا از روی بازیه اول در مورد اینکه تیم میرسه به فینال یا نمیرسه نتیجه گیری نمیکنن
جام قبلی فرانسه با تفاضل گل از گروهش اومد بالا اما آخر سر سر از فینال در آورد
مثل اینه که من الان بگم آلمان چون امروز باخت دیگه حذف میشه :20:
این درست نیست :46:
گفت خطاي اول كارت زرد داشت .ولي دومي به هيچ وجه كارت نداشت.نقل قول:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
حق با شماست.من از صحبت تندم معذرت مي خوام.عصباني بودم ديگه!نقل قول:
ميبينم دوستان آلماني غمگين هستن:41:
البته من قبل از بازي صربستان گفتم كه آلمان دو بازي بعديش رو ميبازه اما مورد عنايت دوستان قرار گرفتم
اشكالي نداره
اما هنوزم حاضرم با yuseph سر كل كل شرط ببندم كه غنا به مراتب قوي تر از صربستانه و متاسفانه كلك آلمان در 23 ژوئن كنده ميشه :5: