سلامنقل قول:
لینک آن فایلی را که از آن سایت روسی گرفتی برایم بفرست شاید بشود کاری کرد.
سلامنقل قول:
لینک آن فایلی را که از آن سایت روسی گرفتی برایم بفرست شاید بشود کاری کرد.
نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه ويروس دارم كه گزينه Show Hidden را از كار انداخته است و هنگامي كه اين گزينه را فعال ميكنم اتو ماتيك بر داشته مي شود حتي من از داخل ريجستري هم نتوانستم اين مشكل را حل كنم ويروس يابي هم كه استفاده مي كنم مك كافي ورژن 8i هستش آپديت هم شده است.
با تشكر
سلامنقل قول:
ممنون از اینکه می خواید کمک کنید، این آدرس اون File اولی هست که غیب شد! البته من نمی دونم که مشکل اون باشه یا نه. چون غیر عادی بود به فکر اون افتادم
دیروز به من دوستی گفت که سپاه پاسداران ویروس جدیدی رو به جون کاربرا انداخته!!! شاید من هم یکی از اونام دیگه! چون برام نامه هایی می یاد که میگه یه تصویر هست که باید Load بشه، اما Load نمیشه! البته من دیگه باهاشون کاری ندارم.
به هر حال عزیز من اگه یه سازمان با سرمایه ی بزرگ بخواد یه ویروس مخرب بسازه، چند شرکت مثل Norton, McAfee, NOD32, ... نمی تونن کاری بکنن!!!
اما اگه کمکی از دستتون بر می یاد حتمی بگید. من Driveم رو Format کنم یا درست میشه؟ با این Virus مخفی چه کنم؟ هزینش رو هم می تونم در بزاعتم بدم.
عرضی دیگه داشتم و اون این بود: شما به عنوان یک فرد کاربلد تو این ضمینه ها، چه برنامه ی ضد ویروس و، چه برنامه ی ضد تروجان و Cracker رو پیشنهاد می دید؟
خسته نباشید و خداحافظ
پنجشنبه، 14 تیر 1386
رو سیستم من انتی ویروس نصب هستش حتی اپدیت شده اما من یه فلش مموری دارم که وقتی به کامپیوتر رفیقم متصل می کنم یه ویروس می گیره که من وقتی به کامپیوترم وصل کنم انتی ویروس من فعال میشه و اون ویروس رو از بین میبره ولی با وجود این وقتی رو درایو فلش مموری که ایجاد شده دوبار کلیک می کنم برای باز شدن باز نمیشه و یه صفحه میاد که میگه با کدوم برنامه اجرا کنم و فقط تنها راه دیدن محتویات داخل مموری از طریق اکسپلورر هست و برای این که کلا این مشکل رفع بشه حتما باید با خود برنامه فلش مموری فرمت کنم ولی من که نمیتونم این کار رو هردفعه انجام بدم شاید جایی باشم که سی دی برنامه فلش مموری همراهم نباشه اگه ممکنه یک فکری برای رفع این مشکل کنید
دوست مننقل قول:
این فایلی که لینکش را گذاشته اید اولا یک فایل با پسورد zip است نه rar در ثانی حاوی یکی از تم های برنامه Windows Blind
است نه یک فایل فشرده دیگر .فکر می کنم لینک را اشتباه گذاشته اید. شناخت این ویروس اولین قدم برای پاک
کردن ان است ولی با توجه به شرحی که داده اید ممکن است بازیافت کامل سیستمتان مقدور نباشد و بهترین راه
همان فورمت هارد باشد ولی اگر امکانش مقدور نیست علاوه بر گذاشتن لینک آن فایل من پیشنهاد می کنم آخرین
نسخه کاسپرسکی ( نسخه 7.0.0.125 ) را روی یک سیستم تمیز دیگر نصب کنید و پس از آپدیت آن یک
RescueCD با ان ایجاد کنید و سیستم را با آن بالا بیاورید .علاج قطعی مشکل شما احتمالا همین راه است اگر
سوالی بود در خدمتتان هستم.
دوست مننقل قول:
بهترین راه نصب یک ضد ویروس روی سیستم دوستتان است :31: ولی برای حل مشکل خودتان در این گونه مواقع
معمولا یک فایل مخفی ( Hidden ) روی فلش مموری است که اگر آن را پاک کنید مشکل حل می شود.
سری به این لینک بزن ببین مشکلت حل می شود یا نه :نقل قول:
سلام......نقل قول:
متاسفانه منم همین ویروسو دارم....... اما مدیر جان این ویروسی که شما لینکشو دادین تیک گزینه ی Hide Operating system file رو نمیذاره برداریم......... اما این یکی ویروس برعکسه! فقط اجازه ی نشون دادن فایلای مخفی به حالت معمولی رو نمیده!
آخرین آپدیت نورتون نتونست شناسایی کنه......... منم هنوز نتونستم پیداش کنم :happy:........
موفق باشید
دوست مننقل قول:
در این گونه موارد امیدی به نورتون نیست کاسپرسکی را نصب کن و با آپدیت کامل در حالت Safe Mode سیستمت را
اسکن کن ببین مشکل از کجا است.یا اگر عجله داری این برنامه فسقلی ولی همه کاره را داونلود کن و روی سیستم اجرا
کن همانطور که می بینی این برنامه می تواند تغییراتی را که ویروس روی سیستمت ایجاد کرده است برگرداند مثلا در این
مورد کافی است روی گزینه Show Hidden Files کلیک کنی و بعد گزینه Enable را بزنی و در صورت لزوم سیستم را
ریستارت کنی.