من از همه بچه وضعم خرابه مترجمی انگلیسی-نبی اکرم تبریززیرگروه یک 8008
دوستان یک پیشنهاد این تایپک رو سرپا نگه داریم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من از همه بچه وضعم خرابه مترجمی انگلیسی-نبی اکرم تبریززیرگروه یک 8008
دوستان یک پیشنهاد این تایپک رو سرپا نگه داریم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها . من آزاد تهران جنوب قبول شدم و غیر انتفاعی دماوند که تهران تشکیل میشه کلاساش . کدومو برم بهتره ؟ تهران جنوب بیخ گوشمه ولی اونیکیو نمیدونم هنوز . بگید لطفا البته با دلیل. مرسی
ازاد قبول شدم پیام نور هم شدم هر دوتاش ادبیات انگلیسی کدوم بهتره؟
من نمی خوام اطلاعات کافی در اختیارت بگذارم، چون واقعاً اطلاعاتم ناقصه در این مورد. ولی در مورد شهریه؛ معمولاً شهریه آزاد بیشتر از غیر انتفاعیه. / اعتبار: فکر کنم اعتبار آزاد بیشتره چون دانشگاه هست University و نه موسسه آموزش عالیInstitute./ سطح علمی: اینو بی اطلاعم ولی واضحه که واحدهای برگزیده دانشگاه آزاد (که تهران جنوب هم جزئشه) خیلی سابقه بیشتری دارند تا این موسسات غیر انتفاعی. فکر می کنم استادهای بهتری هم دارند. / امکانات: آزاد بمراتب بالاتره.نقل قول:
پیام نور غیر حضوریه ولی آزاد حضوری.نقل قول:
تو رشته زبان اعتبار دانشگاه ملاک نیست .هر کدوم نزدیکتره و ارزونتر بهترهنقل قول:
البته نزدیکی و ارزونی خیلی خیلی مهمه ولی خوب من خودم قبلاً دانشجو بودم. اگه دانشگاهم درست حسابی بود ول نمی کردم. به نظرم خیلی دانشگاه مهمه. البته این تجربه شخصیمه.نقل قول:
دوستان من از خیلی ها پرسیدم گفتن رشته زبان مثل اکثر رشته ها زیاد وابسته به استاد و دانشگاه نیست
درسته دانشگاه و استاد خودش هم میتونه باعث افزایش یا کاهش انگیزه بشه
ولی بار اصلی رو دوش خود دانشجوست من شنیدم برخی استادا میان کلاس خاطره تعریف میکنن
پس مهم خود شمایید بعد 4 سال که مدرک گرفتی اول به پارتی بعد به سواد و دانشت توجه میکنن در رده های بعدی اگه جا خالی اومد اونوقت شاید برن به دانشگاه همتوجه کنن
در ضمن ما با شرایط و موقعیت الان نمیتونیم تو این مملکت بی درو پیکر واسه فردا هم برنامه ریزی کنیم چه برسه به چهار سال بعد
--------------------
پیشنهاد من به دوستان اینه که اگه تونستن اون دانشگاههای که پذیرفته شدن برن یک سر نگاه کنن و ببینن وضع چطوره
شاید معیار من و با شما در مورد خوب بد بودن دانشگاه فرق کنه پس نمیشه یک نسخه پیچید
ولی چند تا آزاد هستن که واقعا دانشگاههای خوبین که یکیش تهران جنوب هست البته اگه از پس هزینه هاش بربیایید مطمئنن از غیر انتفاعی بهتره
------------------------
من چون میخواستم شهر خودم بخونم متاسفانه رشته مترجمی / آموئزش زبان تو سرارسی نبود و آزاد هم شرکت نکردم توقعم در حد همین غیر انتفاعی نبی اکرم بود که اونم قبول شدم
سلام.دوستان كسي اطلاع داره امسال دانشگاه هاي سراسري تهران تو رشته انگليسي تا چه رتبه و ترازي قبولي داشتن؟مخصوصا رتبه زيرگروه.
ممنون
قلمچی یادگار ماندگار 91 رو هنوز نزده. اون کاملترین مرجعه. ماله 89 و 90 هست توی سایتشون. روزانه معمولاً با رتبه منطقه 1 زیر 500 دانشگاه تهران/ زیر 800 بهشتی و زیر 1300 علامه / زیر 3000 خوارزمی میشه قبول شد. سهمیه های دیگه و شبانه ها رو نمی دونم باید بری از اونجایی که گفتم ببینی. البته زبان خیلی متغره هر سال چون قبولیش بستگی به نحوه انتخاب رشته دیگران هم داره، که آیا علاقمندی میزنن زبان رو یا نه. بستگی زیادی به جنسیت هم داره و اینکه دانشگاهی که میزنی به شکل رقابتی یا سهمیه جنسیتی دانشجو میگیره. در حالت اول پسرها راحت تر قبول میشن، چون خیلی کمتر از دخترا شرکت کننده دارن، در حالت دوم تفاوتی نداره. ظرفیت زبان هم خیلی بالا و پایین میشه،مثلاً یه سال یه دانشگاه مترجمی هم میگذاره، سال بعد بر میداره. با تراز بالای 9000 تهران قبولی.نقل قول: