فقط امارات رو سوراخ کنیم همین
Printable View
فقط امارات رو سوراخ کنیم همین
آقا اگه بگم همینطوره باور میکنی؟؟ یکی از دوستانم که عموش رفته بوده اونجا میگه صبح ها که میخوان برن سر کار، دسته دسته با رژه میرن. و اگه به تصویر اون رهبرشون برسن باید تعظیم کنن و حتی حرف زدن از فیلم 2012 ممنوع هست چون تولد صد سالگی اون رهبرشون بوده و زندگی به معنی واقعی دسته جمعی با افرادی غیر از خانوادت در یک منزل و زمان خواب تو یه جایی مثل کشو و تنها. حتی اگه ازدواج کرده باشی. و برای ازدواج باید بری از مسئولان اجازه کتبی بگیری و ... تازه بیچاره ها شکر گذاز هم هستن. چون نمیدونن تو دنیا چه خبره. پووووووفنقل قول:
الانم که دیدید لباس یک شکل پوشیده بودن. این انسان ها چه کارها که نمیکنن.
نقل قول:
گل گفتی امید است که من هم در 2/1 نهایی ضایع بشم.....البته ما قبل از شروع بازیها رای دادیم ها!هنوز خیلی خوب پیش بینی کردیم...همه میگفتند حذف از گروه وهمین کره را طوفان و جومونگ و66وبرزیل واینا میگفتن....نه؟؟میگفتن اینا از جنوبی هم خف ترند! نه؟؟....حالا کره ش. الکی شد؟؟؟
خیابانی تو نیمه اول حسابی قاطی کرده بود یجا یه همچین چیزیا گفت:اینم کریم کریم باقری هم کریم ولی این یه کریم دیگس!:31:
نظم خوبه ولی نه تا این حد اگه اینطوری باشه مثل اینه که تمام زندگیت سربازی تو پادگاننقل قول:
آقا اگه بگم همینطوره باور میکنی؟؟ یکی از دوستانم که عموش رفته بوده اونجا میگه صبح ها که میخوان برن سر کار، دسته دسته با رژه میرن. و اگه به تصویر اون رهبرشون برسن باید تعضیم کنن و حتی حرف زدن از فیلم 2012 ممنوع هست چون تولد صد سالگی اون رهبرشون بوده و زندگی به معنی واقعی دسته جمعی با افرادی غیر از خانوادت در یک منزل و زمان خواب تو یه جایی مثل کشو و تنها. حتی اگه ازدواج کرده باشی. و برای ازدواج باید بری از مسئولان اجازه کتبی بگیری و ... تازه بیچاره ها شکر گذاز هم هستن. چون نمیدونن تو دنیا چه خبره. پووووووف
من که گزارشگر رو تا نیمه اول بیشتر نتونستم تحمل کنم
وقتی که دیدم گفت دوتا بازیکنشون کارت زرد دارن ما باید تمرکزمون رو بزاریم روی اونا تا اخراج بشن !! با دست به پیشانی کوفتم و زدم الجزیره
آخه مردک مسخره این اراجیف چیه میبافی به هم 2 دقیقه حرف نزنی کسی نمیگه لالی
بازی هم افتضاح بود هرکی توپ میرسید دستش شوت میکرد زیرش
واقعا ضعف بازی سازی و یه هافبک خوب مشخصه
من اینو نشنیدم. بابا دلم براش میسوزه. جلوی این همه ادم این همه سال این همه ضایع بشی و به قول دوستمون یه دوست صادق نداشته باشی که بهت بگه؟؟!! خیلی بده.نقل قول:
البته هنوز بزرگترین سوتی های عمرش رو اینجا تکرار نکرده: "توپ رو بنداز به کاپیتان" :18: توپ 25 سانتی متر قطرش هست. بیچاره کاپیتان!!!!!!!!!!!:27:
نقل قول:
100% تایید میشه من توی چند گزارش و کتاب مشابه این صحبتها رو خوندم و حتا شدیدتر
تاییده از دولت برای ازدواج وارایه دلایل انتخاب همسر
ممنوعیت پخش فیلمهای خارجی بطور کامل
پخش فیلمی مثل اولیور تویست برای دانشجویان و اعلام مستند بودن این فیلم از وضعیت کنونی غرب
خفن ترین دیکتاتوری کنونی جهان در حال حاضر-بازمانده پارک ژوراسیک!!
اول تبریک میگم.
دوم به این میگن فوتبال با اعمال شاقه(گزارش جوادی) از بازی 12 دقیقه و 26 دقیقه گذشته!!!
آره کاملاً حتی تو بازی اول هم مشخص بود هافبک بازی ساز و پاسور نداریم. و این که چرا بازیکنامون شوت نمیزنن داره منو بد جوری آزار میده. باز پژمان نوری یکی دوبار تلاش کرد. شوت حلال همه مشکلات هست.نقل قول: