سلام.نقل قول:
یکی از بهترین منابع برای دریافت اینگونه اطلاعات فروم XDA هست اونجا رو هم یه نگاهی بنداز اگر هم چیزی ندیدی یه سوال کن اونجا به احتمال زیاد جواب میگیری.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
یکی از بهترین منابع برای دریافت اینگونه اطلاعات فروم XDA هست اونجا رو هم یه نگاهی بنداز اگر هم چیزی ندیدی یه سوال کن اونجا به احتمال زیاد جواب میگیری.:11:
نقل قول:
سلام.
خیر دلیلش این نیست که به عرضتون رسوندن .دلیلش اینه که اونجا یه چند تا مغازه هست که مستقیما" با کشورهای عرب در ارتباط هستن (حتی صاحب یکی دوتاشون خودشون هم عرب هستن).ضمن اینکه فارسیها تو کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس سرمایه گزار زیاد دارن که عده ای تو بازار موبایل سرمایه گزاری کردن .تعدادی از این افراد تو ایران هم مغازه دارن و طبعا" گوشیها براشون خیلی ارزونتر تموم شده و ارزونتر میفروشن(یکی 2 تا از اینگونه افراد رو تو شبراز میشناسم البته الان اسم مغازه هاشونو به یاد ندارم اما تو این یکی 2 هفته میرم شیراز و اسم مغازه هارو براتون میزارم که به قیمت تر بتونید بخرید).:11:
سلامنقل قول:
1:خب بگید منشی تلفن شاید اسم دیگه ای داشته باشه!!فکر کنم باشه...
2:خب یکی از معایبش عدم استفاده رایگان از GPS هست
3:بله هست
4:در مورد جی اس ام آرنا درسته و الان صداش خیلی بلند نیست شاید توی خیابان وقتی زنگ میخوره دچار مشکل میشید
5:بستگی به خودتون داره به نظر من که خیلی خوبه...چون دیگه به گوشی وصل نمیشه...جدا از گوشی میشه رادیو گوش کرد...
6:نه اینطور نیست به خاطر اینه که جنس رو مستقیم میارن و هزینه های دیگه ای نداره که روی گوشی بکشن
موفق باشید
با برنامه هاي big planet , mavarik ميتونيد از جي پي اس افلاين استفاده كنيد ....نقل قول:
سلام
من برای اولین بار که گوشی رو روشن کردم ، دستم خورد رفت رو زبان ترکی .
setting رو پیدا کردم ، می تونید به صورت بالا پایین چپ راست به من بگید زبانش کجاست؟
آخرین قیمت رو امروز گرفتم.495 و 502 هر دو پک ناقص و بدون هندزفری بلوتوث.
من فکر کنم سونی اریکسون برای کم کردن قیمت گوشی از گذاشتن هندزفری بلوتوث صرف نظر کرده.شاید البته.
این دوستمون واقعا ایده خوبی رو طرح کردن که منم باهاش موافقم ولی این در صورتیه که مشکل نرم افزاری باشه واونم با یه فلش ساده حل بشه. اگه مشکل سخت افزاری باشهو مثلا آی سی ای چیزی نصب شده باشه که نزاره سیمکارت دیگه ای روش نصب بشه رو من نمی دونم!نقل قول:
یادمه تو پلی استیشن ها سی دی ها کپی رو اجار نمی کرد اومدن یه آی سی واسش روش نصب می کردن تو ایران و سی دی های کپی رو خوند!
از یه نظر اینجوریه!نقل قول:
نوکیا که واسه گارانتی های اصلیش فول پک رو ارائه می داد ولی سونی اریکسون رو نمی دونم شاید اونم اینطوری باشه!
به نظر من گرفتن فول پک خیر خیلی خیلی بهتر باشه! البته صددرصد معتقدم! این هندزفری بلوتوثی که رو گوشی گذاشتن می ارزه به کل عالم! اگه از دوستان کسی فول پک گرفته هندزفری بلوتوثهشو نمیخواد یوخده زیر قیمت بفروشه بهم! پست خصوص بدین بهم ممنون
سلام
کسی می دونه چه طور این مشکلم رو برطرف کنم؟
برای اولین بار سیم کارت گذاشتم تو گوشی ، ولی می زنه No SIM CARD
IR-TCI رو شناسایی می کنه ولی بهش وصل نمیشه!!!!!!
شاید سیم کارت رو جابه جا گذاشتی!!
یک بار درست نگاه کن...
قسمتی که لبه نداره باید پایین گوشیه راست باشه...و قسمت اصلی سیم کارت هم باید پشت باشه یعنی قسمت سفید باید رو باشه
توی Setting میشه یازدهمین گزینه بعد که رفتی داخل همون اولی رو بزن....بعد زبانها رو نوشتهنقل قول:
سلام
من برای اولین بار که گوشی رو روشن کردم ، دستم خورد رفت رو زبان ترکی .
setting رو پیدا کردم ، می تونید به صورت بالا پایین چپ راست به من بگید زبانش کجاست؟
موفق باشید