من نظرم این هست بریم با کمربندهای انفجاری کل مخابرات رو به صورت انتحاری نابود کنیم و بر گردیم . :31:
چرا اینقدر حرص می خورین ؟
مگه مشکلات دیگمون با حرص خوردن درست شدن که این یکی درست بشه !! :41:
Printable View
من نظرم این هست بریم با کمربندهای انفجاری کل مخابرات رو به صورت انتحاری نابود کنیم و بر گردیم . :31:
چرا اینقدر حرص می خورین ؟
مگه مشکلات دیگمون با حرص خوردن درست شدن که این یکی درست بشه !! :41:
بله حرص خوردن فایده نداره!
ولی اگه مخابرات منفجر بشه دوستانی که توی اون منطقه تلفن دارند تا سالها به مشکل بر میخورند که خوب نیست!!!
باید کار دیگری کرد.باید فکر کرد!
آره حرص خوردن فایده ای نداره اما اگه بی خیالم نشون بدیم یا تو روشون بخندیم از اینیم که هستن پرو تر می شن و فکر می کنن خودشون و اینترنتشون تحوه ایند!!
خدایاااااااااااااااااااا چی کار کنیممممممم؟ کمکککککککک
راستی دوستان کسی می دونه وایمکس ایرانسل چه جوریه ،آ یا قابلیت جا به جایی هم داره یا نه؟ اگه فایده ای داره تا برم سراغ وایمکس:41:
مارو باش که 2 هفته پیش چقدر نقشه کشیدیم برای استفاده از این اینترنت شبانه
کلی لینک واسه دانلود آماده کرده بودم ولی حیف !!!! خیالی بیش نبود
دوستان یه کاری
ساعت 1 همه با هم جمع میشیم و توموم این کیوسک هایی که مال فیبر نوری هست رو منفجر میکنیم!!!!!!!
اگه وجود دارید بزارید بقیه شرکتا رو فیبر نوری ای دی اس ال بدند
اگه بدند مخابرات باید بره پشه بکشه
آخه برادر من مگر شما نمی دانید که غیر از مخابرات تنها کسی که توانایی دادن اینترنت روی خطوط فیبر رو دارد فقط خدااستو ولا غیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خدایا خودت به فریادمون برس
یعنی بگن واسه 512 دانلود نامحدود ماهی 40 تومن بده حاضرید این هزینه رو پرداخت کنید ؟!نقل قول:
من از همین که دانلود شبانه راه افتاد فعلا راضی هستم . هر چند سرعت دانلودش 16 کیلوبایته . بازم کاچی بعض هیچی . امیدوارم در آینده بهتر بشه (چشمم آب نمیخوره! )
اما اون یک گیگ رو مخابرات خورد و یک آب خنک هم روش ... همون موقع که خانم شفیعیان گفت باهات تماس میگیریم مطمئن بودم این یک گیگ رفت که رفت (همون یک گیگی که بعد از ساعت 1 دانلود کردم اما از حسابم کم شد ... ) . فعلا در این چند شب به اندازهء اون یک گیگ دانلود کردم .
اما یک دغ و دلی از مخابرات دارم که هیچ وقت برطرف نمیشه . اونم کشیدن فیبرنوری به کافوی مخابراتی محلمونه . همه جای دنیا فیبر نوری میکشن و سرعت میره بالا اما توی این خراب شده فیبر نوری شده عذاب جون و آینهء دق مردم محله های مورد عنایت قرار گرفته . همین نوری کردن سیستم مخابرات محلهء ما باعث شد تا چندین سال بعد از ارائهء ADSL توی این خرابشده ، ما بهره ای ازش نبریم . عذاب تحمل دایال آپ ، وقتی که خیلی جاهای شهر داشت ADSL ارائه میشد ، همین جور رو دلمون مونده . البته این کوچکترین عقده ای ایه که توی این خراب شده به دلمون مونده . خیلی چیزا بوده و هست که بسیار مهم تر از این سرعت اینترنتن (اصلا سرعت اینترنت جلوشون هیچه ... ) اما چون مدیرای انجمن با دیدن حرفای سیاسی کهیر میزنن نمیشه ازشون صحبتی به میان اورد ...
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
دوستان ، پینگ رو سیاحت کنید ... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی حیف نون ...
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
نیست خیلی عتیقس ، هر بار تست میگیرم بهترم میشه !!!!!!!!!!! :
پینگ رو با سایتتست کردم نتیجه بهتر شد ! شاید چون سروری که باهاش تست میکرد عوض کرد ! :کد:www.pingtest.net
بله ! بخاطر تغییر سرور بود ! یا همون سرور کویت تست کردم نتیجه شد همون عتیقهء قبلی ... :
پ.ن : پشتیبانی فنی شرکت فن آوا توی فروم پرشین تولز لینک قیمتاشونو گذاشته بود منم رفتم یه سرکی کشیدم ! سرعت 128 تا 512 (نتمیدونم این چه معنی میده ! ) با دانلود نامحدود برای یک ماه میشه : 229,000
با چیزی که توی تاپیک مربوطش خوندم سرعت بیشتر روی 20 کیلوبایت فیکس بوده و از این کمتر نمیشده . با این حساب اگه کسی 24 ساعت مشغول دانلود باشه (بدون لحظه ای توقف! ) در طی یک ماه میتونه حدود 52 گیگ دانلود کنه . حالا شما نمیخواد 24 ساعت در نظر بگیرید ! حتی اگر نصف این هم دانلود داشته باشید (من باشم همون 24 ساعت و 30 روز برام درسته! ) ، طی یک ماه میتونید حدود 26 گیگ دانلود کنید . اونوقت برای دانلود 4 گیگ فایل در ماه ، مخابرات 10 هزار تومن پول میگیره . حالا میخواد سرعت 128 کیلوبیت باشه یا 10 میلیون مگابیت . حجم دانلود 4 گیگابایته ... اگر قیمت 4 گیگ در ماه مخابرات رو 10 هزار تومن فرض کنیم (کمی بالاتره! ) میمونه 12900 . این رو که تقسیم بر 2560 (قیمت هر گیگ ) کنیم میشه حدود 5 گیگ . با اون 4 گیگ میشه 9 گیگ . حال 9 گیگ کجا و 26 گیگ در 15 روز و 52 گیگ در 30 روز کجا ...
به نظرتون بخندیم یا گریه کنیم . البته من وقتی به بعضی چیزا و زجرایی که برخی افراد دارن میکشن فکر میکنم (سیاسیه ! جیزه ! نباید گفت ... سردر انجمنم که زده وارد بحث سیاسی بشید = پخ پخ ... یعنی تف ... ) به این چیزا میخندم . فقط امیدوارم در آینده شرکت های دیگر هم بیان و توی محله های دارای فیبر نوری ( و متعاقبا روی تجهیزات DLC ) سرویس ارائه بدن تا با رقابتی شدن سرویس ها ، کمی مخابرات از لفت و لیسش کم کنه ...
خانم شفیعیان
من تا چند روز دیگه با لشکری انبوه شما و مخابراتتونو نابود خواهم کرد
:21:
مگر دستم بهتون نرسه !!!!
اینم پینگ منه
اون بنده خدا یک کارمنده و دستور و سیاست های مدیران شرکت رو اجرا میکنه . چرا میخوای ایشونو نابود کنی ؟! :31:نقل قول: