سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
2-چطوری برای بازی اسمان بسازم؟
3-چجوری به زمین تکسچر بدم؟
ممنون:11:
Printable View
سلام , چند تا سوال داشتم :1-چطوری میتونم به یک شی نسبت بدم که با W, D, A, S حرکت کنه؟
ممنون:11:
ببین خب سوال اول تو بیشتر به قسمت برنامه نویسی مربوط میشه و دو سوال دومت به قسمت طراحی بازی .نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اینجوری نرو جلو.
اول به قسمت طراحی بازی مسلط شو و بعدش برو سراغ برنامه نویسی.
چون اینجوری که نمیشه هر سوالی رو بیای تو این تاپیک بپرسی شاید کسی نباشه بت جواب بده :20:
من طراحی بازی رو از آموزشای تریدی باز یاد گرفتم ... واقعا آموزشای خوبیه.
مطمئن باش ببینی دیگه جای سوالی واست باقی نمیمونه.
لینکش تو چند صفحه قبل هس :20:
دارم اموزشهاشو , خیلی حرف میزنه یارو ادم خوابش میبره :31:نقل قول:
ولی بازم دارم اموزشاشو میبینم:10:
یعنی اینقدر دوستان تو یونیتی حرفه ای شدن که باید چند کیلو خاک رو تاپیک بشینه !!:31:
بابا قبلا خیلی فعال تر بود.:41:
-------------------------
چه جوری میشه به پارتیکل سیستم تکسچر داد؟
مثلا تکسچر برگ بدیم تو هوا بچرخه؟!!
دوست عزیز اون با پارتیکل طراحی نمی کنن (مثل روزنامه ها در gta3(
خب مثلا همینا رو با چی طراحی میکنن که توی هوا معلق باشه ؟
دادا این چیزا رو که نمی تونی اول کاری بفهمی.تازه من اگه الان کدش رو هم بزارم نمیفهمی.شما اول با اصول طراحی مرحله در یونیتی اشنا شو و خوب کار کن و بعد بیا سراغ برنامه نویسی.اونموقع خودت جواب سوالات رو میگیری.بدون دیدن اموزش هم خیلی کند پیشرفت میکنی.
برای بعضی چیزها هم لازم نیست کد بنویسی.مثل پرنده ها ی تو اسمون که میشه از سیستم ذرات استفاده کرد.
سلام...من فقط دارم با اموزش ها جلو میرم ... کدنویسی هم اتفاقا سادست چون من برنامه نویسی #C رو بلدم.به قول خودشون فقط 20 درصد کد نویسی میخواد بقیش طراحی بازی هست.:46:
من unity 3.2 F4 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .فکر میکنم چون ویندوز من 64 بیتیه احتیاج به کرک 64 بیتی دارم ... من ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم ...لطفا راهنمایی کنین .. در ضمن اگه کرکش و دارین ( واسه win 7 64 bit ) ممنوم میشم لینک دانلودشو واسم بزارید ..
سلام , چجوری میتونم چیت تعریف کنم؟ مثلا بگم اگر h و k رو تو صفحه تایپ کرد 2 تا به جان هاش اضافه بشه؟
.
.
.
ببینید این کد درسته ولی باید با هم بزنیم:
if (Input.GetKey("h")&&Input.GetKey("k"))
{
Lives = 3;
}
جوری تعریف کنم که چیت رو پشت سر هم بزنه؟