مثل اینکه کسی دلش نمیخواد به ما کمک کنه :37:نقل قول:
Printable View
مثل اینکه کسی دلش نمیخواد به ما کمک کنه :37:نقل قول:
نقل قول:
فکر می کنم درست منظورمو نگرفتی دوست عزیز. من از طرحهای نامحدود gprs اطلاع دارم ولی ایرنسل یه سیاستی داره که اگه حجم دانلودت از مقداری (مثلا چند گیگ) بیشتر شد سرویست رو قطع میکنه.اینرو من امتحان نکردم ولی کسایی که دائم دانلود میکردن نوشتن. بهرحال شاید به همین دلیل هم هست که توی سایت بطور رسمی اعلام نمیکنن نامحدود...
نامه گرفتن واسه سرعت بالاتر هم زیاد مشکل نیست بالاخره تو هر خونه ای یه دانشجو پیدا میشه ...
خوش به حالتون من به 256 هم قانع هستم حالا فردا يه زنگ بزنم نمايندگي ببينم شانس ما اذيت نميكنن اگه نكردن كه باهاشون كنار بيام كه تعرفه اين ماهم128كه تموم شد برم 256 بگيرم.اگر از دوستان از دانشگاه گرفتن يه راهنمايي كنن چه كار كردن. حدا فردا شانس با هامون يار باشه فردا:20:نقل قول:
سلام خدمت همهی عزیزان وایمکسی :دی
چند تا سوال داشتم قبل از اشتراک گرفتن از این شرکت مبین نت کذایی
1- من میخوام 512 با ماهی 25 گیگ رو بگیرم، میخواستم بدونم این شرکت الکی کنتور نمیندازه ؟ ما با خیال راحت میتونیم تورنتمونو دانلود کنیم ؟
2- کیفیت سرویسدهیش چجوریاس ؟ از ایرانسل که دزدتر نیس ؟
3- من امسال دانشگاه قبول شدم و فکر میکنم تا 1 ماه از نامه و این صوبتا خبری نباشه پس :
مجبورم از شرکت یکی از اقوام سربرگ بگیرم، حالا مساله اینجاس اگه آدرس اون شرکت و شماره و ایناش به محل سکونت ما نخوری ( که نمیخوره ) مشکلی پیش نمیاد ؟
و مورد دوم در این زمینه اینکه اگه سربرگ اون شرکت فامیل رو قبول نمیکنن : چون خودم گرافیست هستم و تا حالا کلی سربرگ طراحی کردم، اگه استعلامی چیزی نمیگیرن، میشه یکی از همون سربرگهارو تغییر بدم و مهر و امضا کنمش ؟ ( مهرو هم خودم واسشون طراحی کردم :دی )
4- و مورد اخر هم سلامتی همهی در به دران اینترنت 128 کیلوبیت :دی
بیشتر پوششی را که موبین نت اعلام می کند الکیه و فقط جنبه تبلیغات دارد طبق پوششی که اعلام شده بود من باید از مودم indoor استفاده می کردم اما حتی مودم outdoor هم جواب نداد{شهر خرم اباد} در حالیکه فاصله من با دکل وایمکس یک کیلومتر بیشتر نبود.با بیشتر کسانی هم که وایمکس استفاده می کردند مشورت کردم مشکل دانلود داشتند.نمی دانم در شهرهای دیگر چطور است؟
دوست عزیز، این عدد آخری اشتباه، برو چک کن ببین مال دانلود همون روزت یا کل دانلودات تا اون روز.نقل قول:
هیچ کسی پیدا نمیشه جواب سوال منو بده ؟ ؟ ؟ ؟:41:نقل قول:
نه چک کردم برای یک ساعت خاص بود مثل بقیهنقل قول:
اگه اینطوریه که شما میگین . حرف شما درسته یهنی gprs فقط یه کار رابندازه و بدرد دانلود نمی خوره.نقل قول:
کسی هست 512 گرفته باشه ؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش چنده ؟ (خودم میدونم نامه میخواد )
128 چطور ؟ با چند کیلو میگیره ؟؟