البته درسته که سخته ولی خوب کاریش که نمیشه کرد تازه برا این تقریبا 3نمره گذاشته بود از شانسم من اون روز غایب بودم وگرنه مجبور بودم خودکشی کنمنقل قول:
البته درسته که سخته ولی خوب کاریش که نمیشه کرد تازه برا این تقریبا 3نمره گذاشته بود از شانسم من اون روز غایب بودم وگرنه مجبور بودم خودکشی کنمنقل قول:
سلام
عزيز من آخه اگه روي سختي سوال بخواي بحث كني كه كلي كتاب ريخته از اين سوال سخت تره داره... ولي مهم اينه كه چي تو كنكور مياد... به سوالاي سالاي گذشته نگاه كنيد همه چيز دستتون مياد... :10:
سلام خوبید؟
من یه سوال داشتم در مورده زیست
توی خود تنظیم مثبت و منفی اعصاب نقش داره یا نه؟
باز هم یه سوال دیگه
عجب سوالایی هم من درمیارم ها
این یکی خیلی سخته و برای فصل دینامیکه
فنری به طول 30سانتی متر را به نقطه ای می آویزیم و به انتهای آن کفه ای میبندیم اگر در کفه وزنه 100گرمی قرار دهیم طول فنر 36سانتی متر میشود و اگر وزنه 200گرمی قرار دهیم طول آن 40سانتی متر میشود جرم کفه چندگرم است؟
1)200
2)150
3)100
4)50
اگه میشه سریعتر حل کنید
باتشکر
اولا این که این سوال آسونه ! من راهنمایی میکنم خودت حل کن ! برای هر دو حالت فرمول رو بنویس بعد دو تا معادله به دست میاد . دستگاهو حل کن . (جرم کفه رو ایکس بگیر بزار تو فرمول)نقل قول:
فنری به طول 30سانتی متر را به نقطه ای می آویزیم و به انتهای آن کفه ای میبندیم اگر در کفه وزنه 100گرمی قرار دهیم طول فنر 36سانتی متر میشود و اگر وزنه 200گرمی قرار دهیم طول آن 40سانتی متر میشود جرم کفه چندگرم است؟
1)200
2)150
3)100
4)50
دوما اینکه من تجربه بم ثابت کرده هر بار با خودم گفتم فلام سوال سخته نتونستم حلش کنم ! سعی کن همیشه بگی اینم یه سواله مثل بقیه ! کافیه نکته اش رو بفهمم
سلام خوبید؟
من یه سوال داشتم در مورده زیست
توی خود تنظیم مثبت و منفی اعصاب نقش داره یا نه؟
نقل قول:
خیلی ممنون اینو از تو کتاب ونکاله (همون رمزینه ) دیدم تو جوابش هم مثل شما نوشته بود ولی زیاد توضیح نداده بود منم نفهمیدم
اگه میشه یا حل کن یا یه جور دیگه توضیح بده ممنون میشم
این سوال راحته؟
خوب حتما شما پیشی که میگی راحته برای من دومی خیلی هم سخته (تازه اگه تو امتحانم بدن بچه ها اصلا بش نگاه هم نمیکنن)
در ضمن یه سوال دیگه
اگه:2a=3bباشه اونوقت این چه جوری درمیاد:a/b=? منظورم نسبت aبه b هه
اگه میشه یکی حل کنه نیاز مند کمکم
این جور سوالا رو به نظر من با عدد گذاری همیشه راحت میشه حل کرد.نقل قول:
نیازی به حفظ فرمول هم نیست که بعدا سر جلسه امتحان یادت بره.
اگر a رو 3 فرض کنیم. b چند میشه؟ 2 میشه.
حالا نسبت a به b ؟
a/b=3/2
به همین راحتی.:27:
چشم ! در اسرع وقت که با کامپیوتر آن شدم میام برات مینویسم . (باید لاتکس بنویسم با گوشی سخته)نقل قول:
خیلی ممنون اینو از تو کتاب ونکاله (همون رمزینه ) دیدم تو جوابش هم مثل شما نوشته بود ولی زیاد توضیح نداده بود منم نفهمیدم
اگه میشه یا حل کن یا یه جور دیگه توضیح بده ممنون میشم
این سوال راحته؟
خوب حتما شما پیشی که میگی راحته برای من دومی خیلی هم سخته (تازه اگه تو امتحانم بدن بچه ها اصلا بش نگاه هم نمیکنن)
در ضمن یه سوال دیگه
اگه:2a=3bباشه اونوقت این چه جوری درمیاد:a/b=? منظورم نسبت aبه b هه
اگه میشه یکی حل کنه نیاز مند کمکم
برای اون سوال هم خیلی راحته خوب !
شما یه کسر رو در نظر بگیر که نسبتشونه ! مثلا فرض کن اگه بخوایم بگیم نسبت a به b برابره با 5/6 ام مینویسیم : a/b = 5/6 (اون اسلش رو خط کسری در نظر میگیریم)
اگه این کسر رو طرفین وسطین کنی چطوری میشه ؟ اینجوری : 6a = 5b
پس با خودت میگی که حالا که a مثلا در 6 ضرب شده اگه a صورت بوده باشه پس 6 حتما مخرج کسره مقابله و بر عکس !
یه راه دیگم هست که ساده تره اما بیشتر طول میکشه یکم .
شما داری 6a = 5b
بسته به نسبتی که میخوای بدست بیاری طرفین رو تقسیم بر a یا b میکنی
مثلا اگه نسبت a روی b رو بخوای طرفین رو تقسیم بر b میکنی . میشه : 6a/b = 5
حالا باید طرفین رو بر 6 تقسیم کنی ! میشه a/b = 5/6
اون روش عدد گذاری هم بد نیست اما خیلی وقتا عددت بزرگ میشه یا اعشاری یا رادیکالی ! خیلی وقتا هم اصلا با عدد کار نمیکنی ! با عبارت ها یا مجهول ها کار میکنی !
در آخر هم اینکه من پیش نیستم سال سومم و یه سال از شما بزرگترم فقط :20:
خیلی ممنون این روش خوبیه البته تو رمزینه هم فک کنم اینجوری نوشته بود ولی من بعد از 30 دقیقه فک کردن احساس کردم یه جاییش میلنگه (از نظر علمی) اینم یه کم باز عجیب به نظر میرسهنقل قول: