اگه اينجوريه قراره آخرش من و تو بمونيم پس بازم به نتيجه خاصي نميرسيمنقل قول:
چون تو قبلا اين برنامه رو تجربه كردي بهتر ميدوني ديگه....
در كل نميدونم چيكار كنيم، از دست مخابرات كلافه ام با اين وضع بي ريختش............
Printable View
اگه اينجوريه قراره آخرش من و تو بمونيم پس بازم به نتيجه خاصي نميرسيمنقل قول:
چون تو قبلا اين برنامه رو تجربه كردي بهتر ميدوني ديگه....
در كل نميدونم چيكار كنيم، از دست مخابرات كلافه ام با اين وضع بي ريختش............
نقل قول:
من زنگ زدن به مدیر بخش داخلی مخابرات همدان. گفت اگه شاکی زیاد باشه سریعاً رسیدگی میکنیم و اگه کم باشه یه نمه طول میکشه. حالا باید ببینی کی شاکیه؟!؟!
اگه نظر من رو میخوای خودت شخصاً برو مخابرات. کندوی زنبور روبروی برج پاستوره. البته باید نگاه کنی ببینی شامل کدام منطقه میشی. چون تفکیکیه.
حامد:11:
نقل قول:
کدوم سرعت؟؟؟
راستی سرویس دهنده کدام شرکته؟
سلام حامد جاننقل قول:
من ملايرم دسترسي به همدان ندارم بنظرت من از اينجا همون كارو كه ميگي بكنم آخه اينجا يه مشت بي سوادن كه فرق بيت و بايت رو نميدونن من موندم برم اونجا چه جوري بگم سرعت كمه ،ميگن گاز بده دنده عوض كن تا سرعت زياد بشه بخدا در اين حد بي سوادن
چند روز پيش از همدان براي نظر سنجي adsl زنگ زدن خونمون منم هرچي بد بود در مورد سرويس دهي و خدمات و پشتيباني بهشون گفتم آخرشم گفتن ممنون رسيدگي ميكنيم
آخه كو رســــــــــــيدگي ................
توي اين مملكت خر تو خر
نقل قول:
سلام امیر حسین
راستش حق داری بخدا. من زنگ زدده بودم واسه پنل کاربریها که بالا نمی اومد و به طرف گفتم این پنل کاربری من بالا نمی اد!!! طرف برگشت گفت؛ خب ویندوزت رو عوض کن مشکلت حل میشه!؟!؟!؟!؟
من چند تا شماره دارم واسد می فرستم. امیدوارم به کارت بیاد. یه موقعی کار منو راه انداخت.
سلام حامد جون مثل اينكه اين دفعه با هم آنلاينيمنقل قول:
ممنون دستت درد نكنه
نقل قول:
قربونت داداش. انجام وظیفه است.
حامد جان به شماره مدير داخلي زنگ بزنم ديگه نه؟نقل قول:
حالا چه جوري كار تو رو راه انداخته كه ميگي كار راه ميندازه؟
در چه حد بوده كاري كه برات كرده ارزش داره بهش زنگ بزنم؟
نقل قول:
راستش شاید اونموقع حالش خوب بوده. آره به مدیره زنگ بزن. اینترنتم 5ساعتی قطع بود.زنگ زدم پشتیبانی تا ببینم شبکه کلا قطعه یا فقط اینترنت منه؟پشتیبانی چیه هم گفت شبکه وصله و یه مشت مزخرفات دیگهتحویلم داد. منم زنگ زدم روابط عمومی و کلی حرف بهش زدم و طرفم دید که آتیشم تنده شماه مدیر رو داد. بعد از نیم ساعت وصل شد!!!!
شایدم اون یارو کاری نکرده و بعد از نیم ساعت خودش وصل شد. خدا میدونه و بس.